Cem Işık Cuma 17:09 Paylaş Cuma 17:09 Çok güzel olmuş, hele kendi ellerinle yapmış olman ayrıca takdire şayan.. güle güle kullan Hasan Karabekiroglu yazdı: Evet çift uzun olmuş oldu. Uzun ampulleri de led kullandım. Set derken 😀 Römork vs tam tekmil 4 Yorum bağlantısı
Ali Gök Cuma 17:10 Paylaş Cuma 17:10 Hasan Karabekiroglu yazdı: Uzun ampulleri de led kullandım. uzunda bende led takalım dedim de bizim usta halojen daha iyi uzuna dedi selektörü led vuracak vs dedi karışmadım ama çok memnunum 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu Cuma 19:45 Yazar Paylaş Cuma 19:45 Cem Işık yazdı: Çok güzel olmuş, hele kendi ellerinle yapmış olman ayrıca takdire şayan.. güle güle kullan Römork vs tam tekmil Ceketimi alır çıkarım. No prablım. Ali Gök yazdı: uzunda bende led takalım dedim de bizim usta halojen daha iyi uzuna dedi selektörü led vuracak vs dedi karışmadım ama çok memnunum Bende öyle düşündüm taktım ama normal ampul daha yavaş kaldı, sellektörde senkronsuz oldu lede çevirdim 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu Cuma 21:07 Yazar Paylaş Cuma 21:07 Çağlar Bayur yazdı: yakışmış 350 Usd ? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 21:10 Paylaş Cuma 21:10 Hasan Karabekiroglu yazdı: Usd ? renminbi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cumartesi 04:15 Paylaş Cumartesi 04:15 Çağlar Bayur yazdı: renminbi Bunu mu demek istediniz? Rihanna? 1 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz Cumartesi 07:04 Paylaş Cumartesi 07:04 Uff fara bak. emegine saglik. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Cumartesi 07:21 Paylaş Cumartesi 07:21 ayıp ayıp ahlaksız bir far olmuş bu 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Cumartesi 08:19 Paylaş Cumartesi 08:19 Eline sağlık, nefisto. Sol farın da takılmadan önceki, kapatılmış halinin resmi var mı acaba. Ama tam takılmadan önceki değil, tam takılmadan öncekinin bi önceki? Beyazıttan yazıyorum. 1 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık Cumartesi 08:49 Paylaş Cumartesi 08:49 Çağlar Bayur yazdı: yakışmış 350 Verecek olursa haber et 😀 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cumartesi 08:50 Paylaş Cumartesi 08:50 Önder Özcan yazdı: Eline sağlık, nefisto. Sol farın da takılmadan önceki, kapatılmış halinin resmi var mı acaba. Ama tam takılmadan önceki değil, tam takılmadan öncekinin bi önceki? Beyazıttan yazıyorum. Portresi var olur mu? Yorum bağlantısı
Önder Özcan Cumartesi 10:50 Paylaş Cumartesi 10:50 İlkay Başaran yazdı: Portresi var olur mu? OLMAZ! 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu Cumartesi 12:24 Yazar Paylaş Cumartesi 12:24 Selçuk Bakış yazdı: ayıp ayıp ahlaksız bir far olmuş bu Uzun far olayını biraz abartmış olabiliriz evet. Doğan Arşiray yazdı: link varmi? harika olmuş Ne tarz bi link ? Önder Özcan yazdı: Sol farın da takılmadan önceki, kapatılmış halinin resmi var mı Şöyle bişey oldu ama aramızda kalsın. Bezi içerde unutup geri camı söktük 7 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 14:12 Paylaş Cumartesi 14:12 waowww gizli temizlik özelliği 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu Cumartesi 14:15 Yazar Paylaş Cumartesi 14:15 Çağlar Bayur yazdı: waowww gizli temizlik özelliği Microfiber hemde... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 14:31 Paylaş Cumartesi 14:31 Hasan Karabekiroglu yazdı: Microfiber hemde... 350 desek, 12 lik paketi bile aalamıyoruz, 449 olmuş Yorum bağlantısı
Önder Özcan Pazartesi 05:50 Paylaş Pazartesi 05:50 Hasan Karabekiroglu yazdı: Şöyle bişey oldu ama aramızda kalsın. Bezi içerde unutup geri camı söktük Aramızda aramızda Yorum bağlantısı
Recommended Posts