Servet Aydın 19 Ağustos Paylaş 19 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: alal dedik yahu , nasılsa anektarı alırız biz de Sanayi girişine heykelin yapılıyor dedin di 1 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Ağustos Paylaş 19 Ağustos Servet Aydın yazdı: Sanayi girişine heykelin yapılıyor dedin di en iyi arkadaş arabası yahu al al , anektarı nasılsa emmiye gelir, ordan araklarım, hem bak heykelin de olur Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 19 Ağustos Paylaş 19 Ağustos (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Olsa da binsek abi sen ne yaptın ya of of ne kadar da güzel keşke benim olsa 19 Ağustos tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 20 Ağustos Yazar Paylaş 20 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: alal dedik yahu , nasılsa anektarı alırız biz de ehe ehe ehe.. Şimdi can alıcı soruya gelelim. Bu araba şimdi Suv mu, HB mi, Liftback mi, Crossover mi, Coupe Suv mu, SW mi ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ağustos Paylaş 20 Ağustos Hasan Karabekiroglu yazdı: can alıcı soruya gelelim. holdinge mali işler müdürü alınacak mış, tek soru sormuşlar: 4+4 kaç eder..... işe alınan ne cevap vermiş? Hasan Karabekiroglu yazdı: Bu araba şimdi Suv mu, HB mi, her suv, hb tir, her hb suv değildir.... Hasan Karabekiroglu yazdı: SW mi ? emekli gibi ... artık onlar sportwagon oldu 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 20 Ağustos Paylaş 20 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: holdinge mali işler müdürü alınacak mış, tek soru sormuşlar: 4+4 kaç eder..... işe alınan ne cevap vermiş? size ne lazım 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 20 Ağustos Yazar Paylaş 20 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: işe alınan ne cevap vermiş? Alırken mi satarken mi ? 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ağustos Paylaş 20 Ağustos Hasan Karabekiroglu yazdı: Alırken mi satarken mi ? kayseri yaakın mı ? oralara Yorum bağlantısı
Selim Kaya 21 Ağustos Paylaş 21 Ağustos Hasan Karabekiroglu yazdı: Alırken mi satarken mi ? Bu daha orijinalmiş. Not edeyim bunu. Lazım olur bir gün. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 21 Ağustos Paylaş 21 Ağustos Servet Aydın yazdı: Ktm ile takas olur mu? Altı üstü konuşulur Altı üstü konuşacaz zaten daha ne yapacaktık. Örendeki kafe değil heryer Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 21 Ağustos Yazar Paylaş 21 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: kayseri yaakın mı ? oralara Hanım Kayserili 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 21 Ağustos Yazar Paylaş 21 Ağustos Vesile ile amazondan sipariş verdiğim uzaktan kurmanda cihazı geldi Montajını yaptım Cihaz bu... https://www.amazon.com.tr/dp/B0BL342JNG?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title 3 kanal bağlantısını kullandım bir tanesi de yedekte duruyor. Modülün iki mod da çalıştılma özelliği var, biri On/OFF şeklinde, yani butona bas çalışsın, tekrar bas kapansın şeklinde. İkinci mod, modülün üzerindeki jumper ile ayarlanıyor, bunu aktifleştirdiğinde bas çek şeklinde çalışıyor, yani butona bas on... çek off şeklinde... Bu cam kaldırma düğmesi veya bir perde kontrol etmek için filan kullanılabilir. Unutmadan.. Cihazı aküden direk besledim, ikinci bir kablo şeklinde çekmedim, hali hazırda olan ses sisteminin gücünden aldım. Zaten yeteri kadar izoleli ve güçlü bir tesisat. Cihaz 10a ya kadar işlemleri yapabiliyor daha yüksek amperlere gelmez... ben ne olur ne olmaz diye cihaz öncesine küçük bir buton ve 5A sigorta bağladım. buton cihaz ile tavanın tamamen gücünü kesmek için, sigorta da ne olur ne olmaz diye. Araç içinden tavana bir tane cat5 kablo çektim, cat5 in içi 8 li ve kablo gerekli akımı iletmek için ideal, aynı zamanda izolasyonu ve sağlamlığı güzel. Cat5 ile tavana çıktıktan sonra içindeki renkleri kullanarak ön ve arka ışıklara dağıtım yaptım. Cat5 deki beyaz renkleri birleştirip tek bir şase oluşturdum, diğer renkleri de artıyı dağıtım için kullandım. 8 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Ağustos Paylaş 21 Ağustos Videonun başı sonu belli değil. Tam olarak göndersen anlarız o zaman 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 21 Ağustos Paylaş 21 Ağustos Hasan Karabekiroglu yazdı: cat5 kablo çektim, cat5 in içi 8 li ve kablo gerekli akımı iletmek için ideal, aynı zamanda izolasyonu ve sağlamlığı güzel. Cat5 ile tavana çıktıktan sonra içindeki renkleri kullanarak ön ve arka ışıklara dağıtım yaptım. Cat5 deki beyaz renkleri birleştirip tek bir şase oluşturdum, diğer renkleri de artıyı dağıtım için kullandım. Cat5 in içindeki kablolar 5a için ince değilmi? Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 21 Ağustos Yazar Paylaş 21 Ağustos Servet Aydın yazdı: Videonun başı sonu belli değil. Tam olarak göndersen anlarız o zaman Öhömm şimdi şöyle... Halkımızın kadim geleneği olan, el işaretleri ile anlaşma şekilleri vardı. Oraları reji montajda kesmiş. Metin Uzunoğlu yazdı: Cat5 in içindeki kablolar 5a için ince değilmi? Yeterli dedi bu işi bilen bi abi. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 21 Ağustos Paylaş 21 Ağustos Hasan Karabekiroglu yazdı: Öhömm şimdi şöyle... Halkımızın kadim geleneği olan, el işaretleri ile anlaşma şekilleri vardı. Oraları reji montajda kesmiş. Yeterli dedi bu işi bilen bi abi. Sen de bunu yedin? 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 21 Ağustos Yazar Paylaş 21 Ağustos Önder Özcan yazdı: Sen de bunu yedin? 5A nedir ki, kulağıma damlatırım dedi. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 21 Ağustos Paylaş 21 Ağustos Önder Özcan yazdı: Sen de bunu yedin? Çay söyliyim mi abi? 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 21 Ağustos Yazar Paylaş 21 Ağustos Önder Özcan yazdı: Alsın bunu damlatsın a Böyle sigorta görseli paylaşarak bir yere varamazsınız. İlkay Başaran yazdı: Çay söyliyim mi abi? Böyle sürekli çay içerek bir yere varamazsınız. 2 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 21 Ağustos Paylaş 21 Ağustos İlkay Başaran yazdı: Çay söyliyim mi abi? Sen geç ben söylerim çayı. 1 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Ağustos Paylaş 21 Ağustos Hasan Karabekiroglu yazdı: Cat5 evde internet az çekiyor konusu burası mıydı? Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 21 Ağustos Yazar Paylaş 21 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: evde internet az çekiyor konusu burası mıydı? Skimpflasyon yaşıyoruz, haliyle harcamalarımıza dikkat edip eldeki malzemeyi kullanmak lazım. Malum tasarruf tedbirleri. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Ağustos Paylaş 21 Ağustos acaip ikna oldum ben tavan ledleri güzelmiş, balkonda eski alçıpnanda sabirletyici çubuklar kalmış , yapayım onlardan Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 22 Ağustos Yazar Paylaş 22 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: acaip ikna oldum ben tavan ledleri güzelmiş, balkonda eski alçıpnanda sabirletyici çubuklar kalmış , yapayım onlardan Eski buzdolabı tavanından, nevürlü sekizlik demir kullanarak, kaynatma usulü ile masa yapmışlığımız var. Görseli bırakırım buraya millet şok geçirir... Reçel kavanozu aydınlatmalarımı hiç söylemiyorum bile... 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts