İlkay Başaran 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Çağlar Bayur yazdı: bizde linkler uzun olur yeğen bu iş ilave dingilden tıra kadar gider Dm. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 19 Nisan Paylaş 19 Nisan İlkay Başaran yazdı: O nasıl link ya gılgamış destanı gibi Ben araştırdım, Gılgamamış. 3 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Hasan Karabekiroglu yazdı: Kayar çatı, kayar perde yapalım mı ? tabiki lifmaster da eklemek gerek... Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 20 Nisan Yazar Paylaş 20 Nisan Adnan Çakır yazdı: Bunu ilk biz yaptık, sonra millete ilham oldu. Forumda konusu bilem var. 4 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 15 Ağustos Yazar Paylaş 15 Ağustos Evet bazı gelişmeler oldu. Aktarayım. Lpg tankı değişimi yaptım. Silindirik küçük depodan 10 lt daha büyük simit depoya geçtim. Bu dastırların acayip stepne havuzu var. Öncesi Sonrası Sonra uygun şekilde 5 cm kalınlıkta arka iki kat tank üstü bir kat olacak şekilde, inşaat yalıtım köpüğü kestim Köpük baya sert ve dayanıklı... Ses yalıtımına da faydası oldu. Yanları da yenileyeceğim. Köpükleri kestikten sonra kesik kısımları ısıtıcı fan ile geçtim ve ufalanıp dökülmesini engellemiş oldum. Yüzeyine de hafiften fan ile geçiş yapıp köpüğü biraz daha sertleştirdim. Bahçe işlerimizi de ihmal etmiyoruz tabi bu arada. Kraliçe ve iki prensesimiz beni hiç yalnız bırakmıyorlar. 13 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ağustos Paylaş 15 Ağustos Hasan Karabekiroglu yazdı: Köpükleri kestikten sonra kesik kısımları ısıtıcı fan ile geçtim ve ufalanıp dökülmesini engellemiş oldum. Yüzeyine de hafiften fan ile geçiş yapıp köpüğü biraz daha sertleştirdim. güzel hareket olmuş, yapayım ben de bi ara Hasan Karabekiroglu yazdı: Silindirik küçük depodan 10 lt daha büyük simit depoya geçtim. olması gereken düzeltme olmuş Hasan Karabekiroglu yazdı: Yanları da yenileyeceğim. yandaki cep gibi girintiler nasıl yapıldı? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Ağustos Paylaş 15 Ağustos Hasan Karabekiroglu yazdı: Bu malzemenin mavi olanları daha sağlamdı.. Bu ezilir bence.. Ben focusa yapmıştım.. Hasan Karabekiroglu yazdı: Bunları yaradana gurban.. Ne kadar güzel canlılar.. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 15 Ağustos Yazar Paylaş 15 Ağustos Sonra tavan sepeti aldım... Lazer kesim dedikleri hafif ama dayanıklı bi malzeme Standart ölçülere sahip dastır a cuk oluyor ayakları ile birlikte... Alışılmış olduğu üzere komple hepsini takım halde almama rağmen parçaların bir kısmı eksikti Atölyede uygun kalınlık da silme demirler kesip ölçüye uygun delikler açtım. Bunlardan 8 adet yaptım ve siyah renge boyadım. Civatalar biraz uzun evet farkındayım, küçülteceğim. Ne olur ne olmaz diye büyük almıştım Sepeti almamdaki neden, tabiki arazi de lazım olunca kullanmak. Ayrıca stepne yerini lpg tankında kullandığım için, olaki bir uzun yol esnasında stepne taşımam gerektiğinde lastiği üste koymak için. Aynı zamanda ileride alacağım led aydınlatmaları da montaj etmek için bana imkan sağlayacak. Ve görüntüsü de güzel oldu hani . Çağlar Bayur yazdı: yandaki cep gibi girintiler nasıl yapıldı? Onlar oem ekipman ama yıpranmışlar yenisini yapacağım... Aynı köpük cinsinden temin edip, havya ucuna tel takıp ısıtıp keseceğim. 5 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 15 Ağustos Paylaş 15 Ağustos Bence üstüne lastiği sadece dağa bayıra çıkarken koy. Uzun yolda gerekmez, köpük+kompresör devam Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 15 Ağustos Yazar Paylaş 15 Ağustos Emre Şimşek yazdı: Bence üstüne lastiği sadece dağa bayıra çıkarken koy. Uzun yolda gerekmez, köpük+kompresör devam Uzun yoldan çıkarsam dağa bayıra Ayrıca profil fotosu da muhteşem. Amerikan filmlerindeki kaçak cia ajanının güvenlik kamerası görüntüsü gibi olmuş. 1 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 15 Ağustos Yazar Paylaş 15 Ağustos Bu araç da en büyük sıkıntı akşam karanlığında arkada römork varken geri geri gitmek. Geri vites kamerası gündüz römorku tam olarak gösterse de ışık olmayınca akşamları pert. Dastırların geri vites aydınlatması da nerdeyse sıfır, arkada kendi başına bir ışık yanıyor ama sadece yanıyor aydınlatma yok. Daha önce çeki demiri yanına geri vitese bağlı bir led kullanmıştım. Nispeten iyileşmişti ama yetersizdi. Özellikle bahçeye gittiğimde etraf aydınlık olmadığı için geri gidişler sıkıntı oluyordu. Bende fırsattan istifade, sepet takılmışken sepete aydınlatma yapıp üstten aşağı doğru ışık aldım Şunlardan aldım bir takım Bu ledler hem bir el feneri gibi belirli bir noktayı aydınlatabiliyor, hem de bir projektör gibi etrafını da aydınlatabiliyor. İnternet satış siteleri jargonunda, delici ve yayıcı olarak geçiyor. 9 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Ağustos Paylaş 15 Ağustos İçerde düğmesi olsun.. Arkadan uzun yakanlara yakarsın 3 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 15 Ağustos Yazar Paylaş 15 Ağustos Mehmet Ozyurek yazdı: İçerde düğmesi olsun.. Arkadan uzun yakanlara yakarsın Bunun için oturup proje geliştirdik, portif tamircisi abi ile. Şöyle.. Öne ledbar aldım şundan... 80 cm uzunlukta ve 300w gücünde. Buraya montajlı ve uzun farlardan daha uzun mesafeyi aydınlatabiliyor Hem beyaz renk (6000k) hemde amber renginde çift yanabiliyor... Bir tanede şu uzaktan kumanda modülünü aldık. Bu kontrol cihazı 12v ile çalışabiliyor 4 kanal, 4 ayrı cihazı veya tamamını aynı anda kontrol etmemizi sağlıyor. Benzerini bahçe aydınlatmasında da yaptım. Çift kumandalı, bir tanesini araç içine montaj edeceğim diğerini kontak anahtarına takacağım. Ledbar ile arka projektörlerin bağlantıları direk aküden besleyeceğim. Böylelikle araç içinde değilken bile uzaktan kumanda ile kontak kapalı dahi olsa aracın tepe ışıklarını açabileceğim. Hava atmak için bir nevi manuel "follow me home" da yapabilirim Araç içindeki kumandadan da kontaktakine dokunmadan, seyir halinde kontrol yapabileceğim. Bazen karşıdan uzunla gelen insanlar vardır, sellektör atarsın tınlamaz, sende uzunları yakarsın yine tınlamaz.... Al sana ışık diyip tepe led barı aktifleştirebileceğim. Bu şapşik e dedim nasıl oldu... Şahane oldu abi, güzel oldu dedi... 7 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 15 Ağustos Paylaş 15 Ağustos Mehmet Yeter yazdı: Üstüne bisiklet koysak taşır mı acep? Bisikleti üç dört tane taşır. Sağlam bağla yeterli. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 15 Ağustos Yazar Paylaş 15 Ağustos Mehmet Yeter yazdı: Üstüne bisiklet koysak taşır mı acep? 100 kg taşıma kapasitesine sahip. Ben 104 kiloyum, korkarak çıktım üzerine rahat rahat taşıdı beni. Hatta böyle yaylandım biraz 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 15 Ağustos Paylaş 15 Ağustos Bisiklet taşıma aparatlarına bakıyorum çok pahalı. Bu daha mantıklı geldi bana. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 15 Ağustos Paylaş 15 Ağustos Hasan Karabekiroglu yazdı: 100 kg taşıma kapasitesine sahip. Ben 104 kiloyum, korkarak çıktım üzerine rahat rahat taşıdı beni. Hatta böyle yaylandım biraz Türk üsulu test. Kan grubundan ya A dır yada B. Mehmet Yeter yazdı: Bisiklet taşıma aparatlarına bakıyorum çok pahalı. Bu daha mantıklı geldi bana. Bisiklet aparatı ile çocuk koltukları çok fahiş fiyatlara satılıyor. 1 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 15 Ağustos Yazar Paylaş 15 Ağustos Metin Uzunoğlu yazdı: Kan grubundan ya A Aynen hocam A-RH Plus 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ağustos Paylaş 15 Ağustos Hasan Karabekiroglu yazdı: Hem beyaz renk (6000k) hemde amber renginde çift yanabiliyor... işte budurrr Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 15 Ağustos Paylaş 15 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: işte budurrr Tavşan tutulmuş far gibi kalır o derece Bi kere bana yaptılar ondan biliyorum 1 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos Emre Şimşek yazdı: Tavşan tutulmuş far gibi kalır o derece Bi kere bana yaptılar ondan biliyorum iyiki tavşan tutmuşlar bi de deve filan tutsalar ne olur düşünsene 1 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 16 Ağustos Yazar Paylaş 16 Ağustos Emre Şimşek yazdı: Tavşan tutulmuş far gibi kalır o derece Bi kere bana yaptılar ondan biliyorum Bu terslik de bir doğruluk var sanki. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos Ktm ile takas olur mu? Altı üstü konuşulur Yorum bağlantısı
Recommended Posts