Önder Özcan 1 Temmuz 2022 Paylaş 1 Temmuz 2022 İleri giderken; 1- gözünü yoldan ayırıp ekrandan arkayı mı izliyorsun? 2-ileri giderken arkayı mı izliyorsun? (manevra sırasında açıyorum dersen, geri vites onu otomatik açıyor zaten) Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Temmuz 2022 Paylaş 1 Temmuz 2022 Önder Özcan yazdı: İleri giderken; 1- gözünü yoldan ayırıp ekrandan arkayı mı izliyorsun? 2-ileri giderken arkayı mı izliyorsun? (manevra sırasında açıyorum dersen, geri vites onu otomatik açıyor zaten) İsterse açar, önünde düğme var.. Sanane 1 1 5 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 1 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2022 Önder Özcan yazdı: İleri giderken; 1- gözünü yoldan ayırıp ekrandan arkayı mı izliyorsun? 2-ileri giderken arkayı mı izliyorsun? (manevra sırasında açıyorum dersen, geri vites onu otomatik açıyor zaten) Mehmet Ozyurek yazdı: İsterse açar, önünde düğme var.. Sanane Dimi oraya düğme koymuş adam. 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 Temmuz 2022 Paylaş 1 Temmuz 2022 O zaman herkes sinyal kolunu söksün 😬 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Temmuz 2022 Paylaş 1 Temmuz 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: İsterse açar, önünde düğme var.. Sanane Ovvv çok sert girdin Emmi 😁 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Temmuz 2022 Paylaş 1 Temmuz 2022 Servet Aydın yazdı: Ovvv çok sert girdin Emmi 😁 Deli ediyor beni Ben de onu edeceğim !!! Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Temmuz 2022 Paylaş 1 Temmuz 2022 Deli ediyor beni Ben de onu edeceğim !!! Beter olsun. Gelişine saldır bizde peşinden geliriz [emoji533] Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 1 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2022 İlk önce deli edip sonra tedavi edeceğim diyor 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Temmuz 2022 Paylaş 1 Temmuz 2022 Servet Aydın yazdı: Beter olsun. Gelişine saldır bizde peşinden geliriz Olsun. Erikleri tek başına yedi. Hazırla gelip alacağım dedim. Sonra aradım, geliyorum dedim. Ben geleceğini tahmin etmemiştim diyor. Fikir yürütüyor kafasından. Tek başına yedi o kadar eriği. Unutmayacağım. Unutturmayacağım. !!! Hasan Karabekiroglu yazdı: İlk önce deli edip sonra tedavi edeceğim diyor Kibrit kutusuna sokamam ama. İri bayaa 😂😂 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Temmuz 2022 Paylaş 1 Temmuz 2022 Eriklerin çekirdekleri şeyinden çıksın ölsün Bana verdi ama hakkını yemeyim. Ama olsun ölsün beter olsun 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Temmuz 2022 Paylaş 1 Temmuz 2022 Vermedi bana.. Gelmezsin zannettim dedi. Yedim hepsini dedi.. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 Temmuz 2022 Paylaş 1 Temmuz 2022 Bana kargo ile yollamış sağolsun. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Temmuz 2022 Paylaş 1 Temmuz 2022 Vermedi bana.. Gelmezsin zannettim dedi. Yedim hepsini dedi.. Yalan söylüyor. Direk gideceksin. Pis aç, abisinin bahçesine çökmüş Bana kargo ile yollamış sağolsun.Paketi açmadan emin olma Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 Temmuz 2022 Paylaş 1 Temmuz 2022 Servet Aydın yazdı: Paketi açmadan emin olma Paketi açınca yolladı ki zaten Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Temmuz 2022 Paylaş 1 Temmuz 2022 İlkay Başaran yazdı: Paketi açınca yolladı ki zaten Erik olduğuna emin miyiz? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 Temmuz 2022 Paylaş 1 Temmuz 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Erik olduğuna emin miyiz? Neyin? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Temmuz 2022 Paylaş 1 Temmuz 2022 İlkay Başaran yazdı: Neyin? Hangiiii don? Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Temmuz 2022 Paylaş 1 Temmuz 2022 Yuh gıybete bak, Allah adamı taş yapar. Erikler bayağı lezzetliydi evet, ama napolyon kirazlar daha mikemmeldi. Gerçi karadut ve olgunlaştıkça mora çalan beyaz dut yemekten kiraza zor sıra geldi ama şeftalinin üzerine cila niyetine iyi gitti. Kayısılardan sonra tabi... İlkay Başaran yazdı: Paketi açınca yolladı ki zaten Senin gibi krala koşarak getiririm. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Temmuz 2022 Paylaş 1 Temmuz 2022 Önder Özcan yazdı: Yuh gıybete bak, Allah adamı taş yapar. Erikler bayağı lezzetliydi evet, ama napolyon kirazlar daha mikemmeldi. Gerçi karadut ve olgunlaştıkça mora çalan beyaz dut yemekten kiraza zor sıra geldi ama şeftalinin üzerine cila niyetine iyi gitti. Kayısılardan sonra tabi... Unutmayacağım bunu !!! Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 Temmuz 2022 Paylaş 1 Temmuz 2022 Önder Özcan yazdı: Neyi? Paketi abi. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 1 Temmuz 2022 Paylaş 1 Temmuz 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Unutmayacağım bunu !!! Yerinde olsam trafik ve kasko sigortasını hemen iptal ederim. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Temmuz 2022 Paylaş 1 Temmuz 2022 Metin Uzunoğlu yazdı: Yerinde olsam trafik ve kasko sigortasını hemen iptal ederim. Etmem, ödül olur ona 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts