Fatih Evcin 12 Mayıs 2022 Paylaş 12 Mayıs 2022 Selçuk Bakış yazdı: Ne yakacak şimdi bununla + 10 hp + 1 Lt 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 14 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 14 Mayıs 2022 Römorku aldım. Muhtelif ebatlar ve renkler de vardı ama ben içlerinden tam tamamlanmamış olanı istedim. Biraz uğraşı olsun diye. %100 yerli üretim. 750 kg aşağısı olduğu için evraksal işlemleri yok ve B ehliyetle kullanılabiliyor. Ölçüleri 110x150 ebatlarında, arka kapak açılır pimle sabitlemeli. Sac kalınlığı 1.5 mm, yanlarda çadır lastiği veya yükü sabitlemek için ters kancaları var. Jantlar klasik renault 3 bijonlu, 165/70/13 ebat, uyduruk bir lastik var ( Lastik maliyeti çok artırıyor, sonra kendim uygun lastik takacağım) Toros jant kapağı takacağım. Aracın plakasından bastırıp arka kapağa montajı yapılacak Kenarlara fosforlu şerit sticker çekilecek, sanayi tabiri ile kedi gözü bant. Makaslı sistem, satıcı 1 ton a kadar rahat atabilirsin dedi fakat ben 500 kg dan yukarı çıkmayacağım. Elektrik tesisatını kendim yapacağım stop seti ve soket siparişi verdim. İleriki zamanlarda üstüne açılır kapanır bir tente yapmayı düşünüyorum. Standart kaplin ile araca bağlanıyor, Kilitli mekanizma. Önde sabit ayak var onu da tekerleğe çevireceğim. Römork ile araç arasındaki mesafe uygun oraya bir kilitli takım dolabı koyacağım. Renk konusunda kararsızım siyah yapıp araçla takım mı oluştursam, krom mu olsun, yoksa aykırı bir renk mi olsun karar veremedim. 10 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 14 Mayıs 2022 Paylaş 14 Mayıs 2022 Hayırlı olsun, güzelmiş beklediğimden. yanlarına da ufak kırmızı ışık tak bence, karanlıkta görülme imkanı artsın. Ne güzel oynanır bununla, sıkıldıkça renk değişirim ben olsam:) 5 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 14 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 14 Mayıs 2022 Cem Işık yazdı: Hayırlı olsun, güzelmiş beklediğimden. yanlarına da ufak kırmızı ışık tak bence, karanlıkta görülme imkanı artsın. Ne güzel oynanır bununla, sıkıldıkça renk değişirim ben olsam:) Stoplar için bir fikir daha var aklımda stopların yerini iptal edip, motorsiklet veya dorselerde kullanılan boynuz tip led stoplarda hoş durabilir. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 14 Mayıs 2022 Paylaş 14 Mayıs 2022 Hasan Karabekiroglu yazdı: boynuz tip Onlar takılır kırılır gibi, kampa uygun dizayn et, rengini siyah yaparsan kir vs çok uğraşırsın bence Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 14 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 14 Mayıs 2022 Selçuk Bakış yazdı: takılır kırılır gibi Yok dış kaplaması plastik gibi sert değil, kauçuk malzeme, baya esnek. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 14 Mayıs 2022 Paylaş 14 Mayıs 2022 Sabahki tufan, yıkım geçmisse yorum yapayım 😂 Arabanın stoplarından bul bence aynı olsun. Renkte aracla aynı olursa daha iyi durur. Ham hali ile alman cok iyi olmus istedigin gibi oynayabilirsin. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Mayıs 2022 Paylaş 14 Mayıs 2022 Hasan Karabekiroglu yazdı: Römork ile araç arasındaki mesafe uygun oraya bir kilitli takım dolabı koyacağım. römork teker hizasının dışında kalan her yük, yolda sıkıntı riskine davet çıkarır Hasan Karabekiroglu yazdı: arka kapak açılır pimle sabitlemeli. o kapaklar yolda kendiliğinde açılır bir yapıda olmasın da, yan kasa esendikçe kapaklar çat açılıyor 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 14 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 14 Mayıs 2022 Renge karar veremedim hala... Sanırım kararsızlık rengi beyaz yapıcaz. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 14 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 14 Mayıs 2022 Çağlar Bayur yazdı: pempe moda bu yıl hem tek olur Çalınırsa bulması kolay olsun diye mi Turuncu mu yapsam. @Çağlar Bayur abi dediğim dolap bu şekilde sürüş de sorun olacağını sanmıyorum. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Mayıs 2022 Paylaş 14 Mayıs 2022 Hasan Karabekiroglu yazdı: Çalınırsa bulması kolay olsun pempe olur ise çalınmamma garantisi bile olur Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 14 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 14 Mayıs 2022 Selçuk Bakış yazdı: Bak turuncu da güzelmiş 😁 Sarı olsa mı ney ? Çağlar Bayur yazdı: pempe olur ise çalınmamma garantisi bile olur Kapaklara da ponçik ayı figürleri filan yapalım 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Mayıs 2022 Paylaş 14 Mayıs 2022 Hasan Karabekiroglu yazdı: Kapaklara da ponçik ayı figürleri filan yapalım cooperlarda yaparlar, farın üstüne kirpik mesela çok şık durur, albenili en azından Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Mayıs 2022 Paylaş 14 Mayıs 2022 Hasan yanlar için red zone ışık göndereyim.. Enfes olacak. Tanesi 180 avro 3 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 14 Mayıs 2022 Paylaş 14 Mayıs 2022 Çağlar Bayur yazdı: cooperlarda yaparlar, farın üstüne kirpik mesela çok şık durur, albenili en azından Bayan arabalarında oluyor... Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Mayıs 2022 Paylaş 14 Mayıs 2022 Servet Aydın yazdı: Hasan yanlar için red zone ışık göndereyim.. Enfes olacak. Tanesi 180 avro Ne taşınacak bunda? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Mayıs 2022 Paylaş 14 Mayıs 2022 Servet Aydın yazdı: Ne isterse 180 avroluk led ile taşınacak şey biraz şey gibi saki Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 14 Mayıs 2022 Paylaş 14 Mayıs 2022 Siyah yaparsan kırmızı şeritler yakışır. Beyaz yaparsan kırmızı düz şeritler yerine siyah kesik kesik şeritler yapsan daha iyi olabilir. Bu haline çok benzer bir renk bulabilirsen o da güzel olabilir. Turuncu da güzel hatta çok hoş duruyor attığın örnek ama bizim romörkumuzda tam olarak nasıl durur bilemedim. Özetle Sade ve net dokunuşlarda kalmaya çalışırsan göze hitap eder her türlü. 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 14 Mayıs 2022 Paylaş 14 Mayıs 2022 Aliexpress te çok şık stop lambaları var. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 16 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2022 Jant kapağı ile başladık. Siyah renge karar verdim mat. 6 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 16 Mayıs 2022 Paylaş 16 Mayıs 2022 Sarı olsun, dikkat çeken renk. Trafikte daha kolay fark edilir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts