Hasan Karabekiroglu 9 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2022 Önder Özcan yazdı: Eline sağlık. Ne çekicen bununla, tekne mi? "Gemlik de bir tekne yat işi yapan firmadan" Bunu çekicez 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 Mayıs 2022 Paylaş 9 Mayıs 2022 Tam da lazımdı böyle bişey, köyün eksiği bitmiyor, hayırlı olsun bu tarafa ne zaman geliyorsun Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 9 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Tam da lazımdı böyle bişey, köyün eksiği bitmiyor, hayırlı olsun bu tarafa ne zaman geliyorsun Satarım böyle komple lazımsa. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Mayıs 2022 Paylaş 9 Mayıs 2022 kanca olan kısım kalın demir mi, boru mu ? Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 9 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: kanca olan kısım kalın demir mi, boru mu ? Sence abi ? Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 9 Mayıs 2022 Paylaş 9 Mayıs 2022 Hasan Karabekiroglu yazdı: Satarım böyle komple lazımsa. Arkadaki hariç kay gayme Hasan abi? Duster a niyetliyim. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 9 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Arkadaki hariç kay gayme Hasan abi? Duster a niyetliyim. Daha tam dizmedim arabayı, işim bitsin dolar tekrar 5 tl ye filan inerse satabilirim 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Mayıs 2022 Paylaş 9 Mayıs 2022 Hasan Karabekiroglu yazdı: Ürünle birlikte gelen somunlar normal somundu, zamanla gevşeme boşluk yapma riskine karşın ben onları fiberli somunla değiştirdim. o hatayı da ben de yapmıştım, gelen somun 304paslanmaz olmasın? 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 9 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2022 Çağlar Bayur yazdı: o hatayı da ben de yapmıştım, gelen somun 304paslanmaz olmasın? Somunları da kapatacak şekilde pütür sıkayım daha iyi değilmi ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Mayıs 2022 Paylaş 9 Mayıs 2022 bence değil, somunun civatanın durmunu görmeyi isterdim açıkçası, ama çok kıl bir düşünce tabii, bas gitsin , satlık mı bu gelen demirin bir tse onaylı falan tarafı var mı? biz kendimiz saççıda kestirsek? Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 9 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2022 Çağlar Bayur yazdı: bence değil, somunun civatanın durmunu görmeyi isterdim açıkçası, ama çok kıl bir düşünce tabii, bas gitsin , satlık mı bu gelen demirin bir tse onaylı falan tarafı var mı? biz kendimiz saççıda kestirsek? Pütür ü sıkar üzerinden bi zaman geçince arabayı satmaz isem hafif kazır bakarım duruma. Tse onayı lazım, eğer ruhsata işlenecekse, ha yok kendim yaparım ruhsat trafik hikaye dersen orası ayrı. Ben ruhsata işletilmesi taraftarıyım, körün taşa denk gelmesi veya gökten pamuk yağarken bizim başa taş düşmesi gayet muhtemel. Ama ciddi kalın sac malzeme 10 mm kesmişler kalite mal ağır baya... Sadece topuz kısmı 5 kg belki üstü. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Mayıs 2022 Paylaş 9 Mayıs 2022 yani ben kendim sapasağlam kaliteli malzemeden tasarlayıp kestirip taktım deyince, ruhsatı işleri olmuyo rmu? bu imalatçı firmadan gelen özel bir yazı rapor vs mi var? Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 9 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2022 Çağlar Bayur yazdı: yani ben kendim sapasağlam kaliteli malzemeden tasarlayıp kestirip taktım deyince, ruhsatı işleri olmuyo rmu? bu imalatçı firmadan gelen özel bir yazı rapor vs mi var? Aynen öyle olmuyor. Yapan firmanın tse onaylı ürettiği ürünün de belirlir standartları karşılıyor olup onunda onaylatılması gerekiyor. Noter senin acayip sağlam yaptım dediğine itimat etmiyor. TSE belgesi isterim diyor. Aracın ruhsatı ve araç üzerindeki bilgi plakasından alınan bilgiler ile aracın taşıma kapasitesi, montaj şekli, kullanılan mazleme vs şeklinde bir makine mühendisi projesi gerekiyor. LPG taktırmak gibi aynı tek fark burada tüv yerine tse olması. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Mayıs 2022 Paylaş 9 Mayıs 2022 Hasan Karabekiroglu yazdı: Noter senin acayip sağlam yaptım dediğine itimat etmiyor. şu an zor zamanlar yaşayan bir amerikalı da, hummer ı için pilli motoru ve parçaları internetten sipariş edip evinin garajında arabaya monte edince, 10 dolar+beyan ile 30 saniyede yeni ruhsatını alıyor, o derece zor durumdalar yani Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 9 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2022 Çağlar Bayur yazdı: şu an zor zamanlar yaşayan bir amerikalı da, hummer ı için pilli motoru ve parçaları internetten sipariş edip evinin garajında arabaya monte edince, 10 dolar+beyan ile 30 saniyede yeni ruhsatını alıyor, o derece zor durumdalar yani Bu akılla, bu amerigalılar batar ben sana diyim abi. 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Mayıs 2022 Paylaş 9 Mayıs 2022 Hasan Karabekiroglu yazdı: Bunu çekicez bununla insan taşınıyor mu? Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 9 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: insan Türe bağlı. Gerçek insansa zaten arabanın içinde oturur, yok kalas, odun, takoz vs ise römork en güzeli hem havadar 2 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Mayıs 2022 Paylaş 9 Mayıs 2022 Hasan Karabekiroglu yazdı: Sence abi ? Demir olmalı Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 9 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Demir olmalı Komple döküm demir, 5 kg dan fazla ağırlığı var. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 9 Mayıs 2022 Paylaş 9 Mayıs 2022 Bu çeki malzemesinin fiyatı nedir peki abi? Ruhsata işletince vergide sigprtada vs fark oluyor mu? Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 9 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Bu çeki malzemesinin fiyatı nedir peki abi? Ruhsata işletince vergide sigprtada vs fark oluyor mu? Toplamda 4 bin oluyor, yuvarlak hesap 2500 demir 1500 ruhsata işlettirmek. Kasko, sigorta, mtv vs devam eden işlerde değişiklik yok sadece kaskoya ek donanım olarak işletiyorsun, teyp gibi. Aynı lpg taktırmak gibi fark sadece tüv değil tse muayane ediyor aracı o kadar. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 9 Mayıs 2022 Paylaş 9 Mayıs 2022 Hasan Karabekiroglu yazdı: Toplamda 4 bin oluyor, yuvarlak hesap 2500 demir 1500 ruhsata işlettirmek. Kasko, sigorta, mtv vs devam eden işlerde değişiklik yok sadece kaskoya ek donanım olarak işletiyorsun, teyp gibi. Aynı lpg taktırmak gibi fark sadece tüv değil tse muayane ediyor aracı o kadar. Tse tek sefer mi bakıyor yoksa periyodu var mı? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Mayıs 2022 Paylaş 9 Mayıs 2022 Hasan Karabekiroglu yazdı: Türe bağlı. Gerçek insansa zaten arabanın içinde oturur, yok kalas, odun, takoz vs ise römork en güzeli hem havadar toplantılara bununla toplu gidersek ekonomik olur diye dedim. Hatta doğan’ın tarlaya ırgat olarak da gidebiliriz 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 9 Mayıs 2022 Paylaş 9 Mayıs 2022 Karavan çekersin diye bekliyordum römork çıktı [emoji4] Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 9 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Tse tek sefer mi bakıyor yoksa periyodu var mı? Tek sefer taktın bitti, istersen arabayı satarken sök, ilana koy aynı model sahibi alır, aynı belgelerle ruhsatına işletebilir. Arabaya katılan bir donanım şeklinde düşün. Tansu Kalafatoğlu yazdı: toplantılara bununla toplu gidersek ekonomik olur diye dedim. Hatta doğan’ın tarlaya ırgat olarak da gidebiliriz Kapalı kasa tır var, o daha geniş ferah Metin Akbal yazdı: Karavan çekersin diye bekliyordum römork çıktı Bir üst level orası. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts