Selçuk Bakış 29 Eylül 2021 Paylaş 29 Eylül 2021 Hasan Karabekiroglu yazdı: Unoyu getirsene bişi denicem Şöyle spreyli fısfıslı birşeyler olabilir 😎 bir gün niyetim var unoyla 😀 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 30 Eylül 2021 Yazar Paylaş 30 Eylül 2021 Bagaj koruma şeysi Montajdan sonraki resimleri de atacağım. İçinde çift taraflı bant var sanırım yapıştır bırak şeklinde ama ben dayanamam bir iki vida sallarım uygun yerlere. 3 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 30 Eylül 2021 Paylaş 30 Eylül 2021 Üstüne ağırlık koy dursun bir süre vida nedir yahu Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 30 Eylül 2021 Yazar Paylaş 30 Eylül 2021 Köksal Yılmaz yazdı: Üstüne ağırlık koy dursun bir süre vida nedir yahu Dayson siyah silikon da değdiririm. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Eylül 2021 Paylaş 30 Eylül 2021 Hasan Karabekiroglu yazdı: Bagaj koruma şeysi Montajdan sonraki resimleri de atacağım. İçinde çift taraflı bant var sanırım yapıştır bırak şeklinde ama ben dayanamam bir iki vida sallarım uygun yerlere. O akıllı vidayı icat edenin beynini vidalamak lazımdı.. bilememişler.. 1 1 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 30 Eylül 2021 Yazar Paylaş 30 Eylül 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: akıllı vidayı Akıllı vida atmam, orjinal sustalı ve vida kullanırım. Dayson işin içine girerse gerek kalmaz sanırım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Eylül 2021 Paylaş 30 Eylül 2021 Hasan Karabekiroglu yazdı: Bagaj koruma şeysi Montajdan sonraki resimleri de atacağım. İçinde çift taraflı bant var sanırım yapıştır bırak şeklinde ama ben dayanamam bir iki vida sallarım uygun yerlere. çok beğendim ama neye bakacağız anlamadım? Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 30 Eylül 2021 Yazar Paylaş 30 Eylül 2021 Çağlar Bayur yazdı: çok beğendim ama neye bakacağız anlamadım? Bu bölgenin plastiğini koymayı unutmuş fabrikadaki eleman abi. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Eylül 2021 Paylaş 30 Eylül 2021 Hasan Karabekiroglu yazdı: Bu bölgenin plastiğini koymayı unutmuş fabrikadaki eleman abi. lem zaten var olması gereken var oluştuğu için içsel bir beğeni oluştu demek ben de, o halde varım demiş şair 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Eylül 2021 Paylaş 30 Eylül 2021 Hasan Karabekiroglu yazdı: Bu bölgenin plastiğini koymayı unutmuş fabrikadaki eleman abi. Bagaj yine seyyar tamirci bagajına dönmüş. Doğru söyle eve mi almıyorlar bunları. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 30 Eylül 2021 Yazar Paylaş 30 Eylül 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: eve mi almıyorlar bunları. Çok zalımsın sayın adminim. + Eve almıyorlar mı ? - Evet + Bagajda niye taşınıyor ? - Petroldeki atölyem için. + Atölye de ne iş yapıyon ? - Zevkine öyle hobi uğraşısı + Bunsa sonraki hobi ney ? - Kaliperler ve arka kampana sarıya boyanacak, gündüz ledi yapıldı, (geliştirilecek), paçalık takılacak, spoiler yaptırıyorum ona ledli medli bişiler yapılacak, vs vs 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Eylül 2021 Paylaş 30 Eylül 2021 (düzenlendi) neden sarı? diye açalım soruyu anket yapılsın bence 30 Eylül 2021 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 30 Eylül 2021 Yazar Paylaş 30 Eylül 2021 Çağlar Bayur yazdı: neden sarı Sarı boya başka bi işten dolayı elimizde patladı da. Burada bari değerlendirek diye düşündüm 1 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Eylül 2021 Paylaş 30 Eylül 2021 Hasan Karabekiroglu yazdı: Sarı boya başka bi işten dolayı elimizde patladı da. Burada bari değerlendirek diye düşündüm anket iptal ...ben gayet ikna oldum... bende de mavi var elimde 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 30 Eylül 2021 Paylaş 30 Eylül 2021 Sarı candır 😀 Hasan Karabekiroglu yazdı: Bu bölgenin plastiğini koymayı unutmuş fabrikadaki eleman abi. Kasalar iyi fikir 😊 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Eylül 2021 Paylaş 30 Eylül 2021 Bir tarafı açık sarı. Diğer tarafı koyu sarı yap. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 2 Ekim 2021 Yazar Paylaş 2 Ekim 2021 Malzeme bu, 3 lü led, gövde metal ve su geçirmez yapıda, 12v Ben nolur nolmaz diye yine birleşim yerlerine ve kablo giriş yerlerine silikon gezdim inceden. Led in çalışma aralığı belli ama ben yine de devre korunsun ve akım sabit kalsın diye, aşağıdaki küçük regülatörü kullanıyorum. 3a e kadar çalışıyor 9v-20v arası pot ile ayar yapıp kullanabiliyorsunuz. Ben ledlere 11v şeklinde ayarladım, alternatör devreye girince gelen 14v u 11v a düşürerek kullanıyorum. İki ledi de tek üniteden besledim. Montaj yeri için panjurdaki en kalın plastik kısmı seçtim. Bir karton ile ledin tam oturma kalıbını çıkartıp, panjura çizdim. Şarjlı ile ufak delikler açlıp küçük metal testeresi ile düzgünce kestim. Ledi zorlayarak tak diye geçmesini sağlayıp oturttum. Şimdilik kontak ile aktifleşiyorlar, ileride sensör yardımı ile otomatikleştireceğim. 13 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 2 Ekim 2021 Paylaş 2 Ekim 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: ışık artacaksa 12 volt ver.. +1 Gündüz farı olarak takıldıysa hiç görünmüyor gibi. Akşam da göz alır sürekli yanıyorsa. Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 2 Ekim 2021 Paylaş 2 Ekim 2021 abi 6'şar ledli daha belirgin olurdu sanki. 2012'de clio'ya 3w ledleri kendimiz dizip yapmıştık, benzer işler: 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 3 Ekim 2021 Paylaş 3 Ekim 2021 hasan mukaavva yardımıyla kalıp cıkarman iyi olmuş 😄 Ama bence de gündüz görünmüyor sanki 🤔 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 3 Ekim 2021 Yazar Paylaş 3 Ekim 2021 Yakından resim çekip atayım. Araç uzaktan olduğu için belirgin olmamış. Yorum bağlantısı
Recommended Posts