Çağlar Bayur 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Hasan Karabekiroglu yazdı: Reçel kavanozu aydınlatmalarımı hiç söylemiyorum bile... o zaten herkesde yo k mu yahu? var desin birisi Hasan Karabekiroglu yazdı: Eski buzdolabı sebzelik kovasında çok güzel pervane temizleniyor Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: o zaten herkesde yo k mu yahu? var desin birisi Valla abi kullanılmayan kavanozların hepsini atıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 22 Ağustos Yazar Paylaş 22 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: o zaten herkesde yo k mu yahu? var desin birisi sebzelik kovasında çok güzel pervane temizleniyor 5 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Hava deliği yok mu? Çok sıcak olur böyle. Hava deliği açsan içerisine sinek girer, su girer.. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Emre Şimşek yazdı: Hava deliği yok mu? Çok sıcak olur böyle. Hava deliği açsan içerisine sinek girer, su girer.. Mini fan takmalı 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Ersen Tapan yazdı: Mini fan takmalı Fanlı led taksak. 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Yakmasak? Emre Şimşek yazdı: Hava deliği yok mu? Çok sıcak olur böyle. Hava deliği açsan içerisine sinek girer, su girer.. led bunlar🍆 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 22 Ağustos Yazar Paylaş 22 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: budur , hem rüzgarda da sönmez Su geçirmez, yağmur çamur işlemez, karda kışta etkilenmez. Emre Şimşek yazdı: Hava deliği yok mu? Çok sıcak olur böyle. Hava deliği açsan içerisine sinek girer, su girer.. Ne güzel paradoks dimi Mehmet Yeter yazdı: Fanlı led taksak. Ersen Tapan yazdı: Mini fan takmalı H7 ledleriniz öldü parasın alınır. Hem de arkası fanlı olanlar. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 22 Ağustos Yazar Paylaş 22 Ağustos Servet Aydın yazdı: led bunlar🍆 Bütün süprüzü bozdun abi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 21 Ekim Paylaş 21 Ekim Hasan Karabekiroglu yazdı: Küçük bi fragman geçeyim. Bu fragman ise ben filmi izlemek istemiyorum maşallah ne güzel bir far ayarıdır o öyle 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 21 Ekim Yazar Paylaş 21 Ekim Mehmet Kazancıoğlu yazdı: ne güzel bir far ayarıdır o öyle Ustam çok sağlam adam. 1 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Ekim Paylaş 21 Ekim Oo, bayağı iyiymiş. Sol yanal alan bi tık az ama görüşü etkileyeceğini sanmıyorum. Yorum bağlantısı
Cem Işık 21 Ekim Paylaş 21 Ekim Çok güzel olmuş maşallah, farları da görelim, yakışıklı mı olmuş bakalım puan verelim.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Ekim Paylaş 21 Ekim Sani Gerşon yazdı: Oo, bayağı iyiymiş. Sol yanal alan bi tık az ama görüşü etkileyeceğini sanmıyorum. O yanal alan dediğin yerde duvar olmasa bi 20-30m cicim 🍆 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Ekim Paylaş 21 Ekim Servet Aydın yazdı: O yanal alan dediğin yerde duvar olmasa bi 20-30m cicim 🍆 Duvarın altıydı abim kastettiğim. İleri nokta gayet güzel aydınlatmış. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 21 Ekim Paylaş 21 Ekim Hasan Karabekiroglu yazdı: Küçük bi fragman geçeyim. bu tek soket mi ? çift far değildir heralde ? Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 21 Ekim Yazar Paylaş 21 Ekim Kamoyu merak içince.... Cem Işık yazdı: Çok güzel olmuş maşallah, farları da görelim, yakışıklı mı olmuş bakalım puan verelim.. Fragman ya bu... James Cameron a bi sormam lazım o görseli paylaşabilirmiyim diye Yorum bağlantısı
Önder Özcan 21 Ekim Paylaş 21 Ekim Bi de parklar yanarken photo alabilir miyiz, bişey deniycez de. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 21 Ekim Paylaş 21 Ekim Güzel olmuş bu ledlerin sarı olanları yok mu ki? Beyaz pek sevmiyorum da Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 21 Ekim Yazar Paylaş 21 Ekim Önder Özcan yazdı: Bi de parklar yanarken photo alabilir miyiz, bişey deniycez de. Öhömm... Hmmm Heeeee Şimdi şöyle.... Selçuk Bakış yazdı: Güzel olmuş bu ledlerin sarı olanları yok mu ki? Beyaz pek sevmiyorum da Vardır herhalde... 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Ekim Paylaş 21 Ekim Sani Gerşon yazdı: Duvarın altıydı abim kastettiğim. İleri nokta gayet güzel aydınlatmış. O bölgeyi sürücü görmez Önder Özcan yazdı: Bi de parklar yanarken photo alabilir miyiz, bişey deniycez de. Evet bak bende merak ettim. Nasıl bişey tasarladı acaba? 1 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 21 Ekim Paylaş 21 Ekim Top taca gidiyor ama parkları bende merak ettim şimdi Yorum bağlantısı
Recommended Posts