Çağlar Bayur 31 Ağustos 2022 Paylaş 31 Ağustos 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Su jeti bir sonraki videoda değil mi? gibi: Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Ağustos 2022 Paylaş 31 Ağustos 2022 Çağlar Bayur yazdı: gibi: Bilmeyen bulamaz bu videoyu. Daha yorum yapmıyorum 😎 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 31 Ağustos 2022 Paylaş 31 Ağustos 2022 Kenarda izleyen tayfa olası hatada 130km hızla adamın onlara çarpacağını biliyordur di mi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ağustos 2022 Paylaş 31 Ağustos 2022 Servet Aydın yazdı: Kenarda izleyen tayfa olası hatada 130km hızla adamın onlara çarpacağını biliyordur di mi modifiye suç değil yaşam biçimidir 5 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 31 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2022 Çağlar Bayur yazdı: modifiye suç değil yaşam biçimidir Ne yaptı bu şimdi ? Neyin başarısını kutluyor ? Neyden mutlu oldu bu kadar ? 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 31 Ağustos 2022 Paylaş 31 Ağustos 2022 Hasan Karabekiroglu yazdı: Ne yaptı bu şimdi ? Neyin başarısını kutluyor ? Neyden mutlu oldu bu kadar ? Kendide bilmiyor zaten ne yaptığını ve esas ilginç olanı bunlar trafikte. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Ağustos 2022 Paylaş 31 Ağustos 2022 Cam temizliğini beğendim. Ben de çok takığım cama. Ara gazcı arkadaşı tebrik ederim. Süper gaz verdi. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ağustos 2022 Paylaş 31 Ağustos 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Cam temizliğini beğendim. Ben de çok takığım cama. Ara gazcı arkadaşı tebrik ederim. Süper gaz verdi. lem herşeye de iknasın Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Eylül 2022 Paylaş 1 Eylül 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: .. Ara gazcı arkadaşı tebrik ederim. Süper gaz verdi. Sen de ona iyi gaz verdin şimdi 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 21 Eylül 2022 Yazar Paylaş 21 Eylül 2022 Ya 2017 yada 2018 yılıydı sanırım King den zorla şaaaptığım SeeZeus marka kameram, kraliçe Elizabeth gibi ömrünü tamamlayınca yeni kamera ihtiyacı hasıl olmuştu Ora bura şura derken Dolap dan şu kamera denk geldi, hiç kullanılmamış. Fiyat da uygun olunca hemen kaptım. Bazı arkadaşlarıma verdiğim yemek sözünün bütçesini kameraya harcadım diye bana kızmış olabilirler ama lazımdı cihaz. Xiaomi YI diye geçiyor literatürde. 1296p ye kadar çekebiliyor. Wifi lı, uygulaması güzel dosyalara kolayca erişip indirebiliyorsun, hatta görüntünün hangi parçası lazımsa orayı indiriyorsun. Diğer ayarlar standart kamera ayarları. 6 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Eylül 2022 Paylaş 21 Eylül 2022 Hasan Karabekiroglu yazdı: SeeZeus etek giyermiş o büstünü gördüydüm 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Eylül 2022 Paylaş 21 Eylül 2022 900 avro borcunu vaktinde ödesen bunlar olmazdı 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 21 Eylül 2022 Paylaş 21 Eylül 2022 cam yıkamayı simdi gördüm o nasıl is arkadas yaa.. tövbeler olsun sebebi neydi ki 😂 😖 Uzun yolda sırf köpük kalıyor diye ön cama bile silme yaptırmıyorum 😂 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 21 Eylül 2022 Paylaş 21 Eylül 2022 Hayırlı olsun. Yemek kırmızı çızgımız! Kamera aldın diye kuzuyu kesmekten kurtulabileceğini mi sandın? 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 21 Eylül 2022 Paylaş 21 Eylül 2022 Önder Özcan yazdı: Hayırlı olsun. Yemek kırmızı çızgımız! Kamera aldın diye kuzuyu kesmekten kurtulabileceğini mi sandın? Elimde çok acayip kesici bi alet var kaçabilir ama saklanamaz 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 22 Eylül 2022 Paylaş 22 Eylül 2022 Önder Özcan yazdı: Hayırlı olsun. Yemek kırmızı çızgımız! Kamera aldın diye kuzuyu kesmekten kurtulabileceğini mi sandın? Ne kuzusu ya, dana çevirme diyordu en son? 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 22 Eylül 2022 Paylaş 22 Eylül 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Elimde çok acayip kesici bi alet var kaçabilir ama saklanamaz Olmazsa şeyini keseriz, römork bağlantısını Cem Işık yazdı: Ne kuzusu ya, dana çevirme diyordu en son? Ben dana sevmediğim için kuzu sadece bana. Sizin dana ayrı 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 22 Eylül 2022 Yazar Paylaş 22 Eylül 2022 Alpay Sumer yazdı: cam yıkamayı simdi gördüm o nasıl is arkadas yaa.. tövbeler olsun sebebi neydi ki 😂 😖 Uzun yolda sırf köpük kalıyor diye ön cama bile silme yaptırmıyorum 😂 Araçlara değil sonuca bak. Pırıl pırıl lekesiz olmadı mı ? Bence oldu... 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 22 Eylül 2022 Yazar Paylaş 22 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: etek giyermiş o büstünü gördüydüm Değişik bi adam, bi elinde yıldırım mızrağı, altta etek, etrafta bilumum tanrıçalar. Ne yani tanrı isen tanrısın tamam, bu kadar görgüsüzlük nedir dimi Servet Aydın yazdı: 900 avro borcunu vaktinde ödesen bunlar olmazdı Avro ne ki ? Önder Özcan yazdı: Hayırlı olsun. Yemek kırmızı çızgımız! Kamera aldın diye kuzuyu kesmekten kurtulabileceğini mi sandın? Bi çizgi daha çekeriz, rengi siz belirleyin. Köksal Yılmaz yazdı: Elimde çok acayip kesici bi alet var kaçabilir ama saklanamaz Japon atasözü var, Kesici aletle oynayan, kendini keser. Cem Işık yazdı: Ne kuzusu ya, dana çevirme diyordu en son? Dana ya dedim... "çevirme" Yok abi ben veganım dedi yaaa... 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 7 Ekim 2022 Paylaş 7 Ekim 2022 yıllardır forumda gördüğüm en mantıklı araba bu araba 1.6 atmosferik benzin 4*4 1 3 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 Ekim 2022 Paylaş 7 Ekim 2022 Ali Gök yazdı: yıllardır forumda gördüğüm en mantıklı araba bu araba 1.6 atmosferik benzin 4*4 +lpg + römork lütfen Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 7 Ekim 2022 Yazar Paylaş 7 Ekim 2022 Önder Özcan yazdı: Hala satılık mı? Mehmet Ozyurek yazdı: Satılıksa alalım. Ali Gök yazdı: yıllardır forumda gördüğüm en mantıklı araba bu araba 1.6 atmosferik benzin 4*4 Daha mantıklısını bulana kadar satılık değil şimdiden... Köksal Yılmaz yazdı: +lpg + römork lütfen Bunlar ekistra.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts