Ü.Emre Kartal 27 Temmuz 2022 Paylaş 27 Temmuz 2022 Hasan Karabekiroglu yazdı: İlla bişi yazacaklar Kısa far sol taraf ampülü de sanki biraz düşük. Hafif kusur olarak far ayarı dememişler ama 🙂 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Ağustos 2022 Paylaş 2 Ağustos 2022 Far camını kesip oradan turbo borusu sokacak. 1 3 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 2 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 2 Ağustos 2022 Murat Atagenç yazdı: Offroad spec loading... Mustafa Arıkan yazdı: 😳 Boya badana işleri. Metin Akbal yazdı: Far camını kesip oradan turbo borusu sokacak. Turbo turbo diyip benim aklımı karıştırma. Vallahi takarım haa... TR de tek olur. Turbo Duster 4x4 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Ağustos 2022 Paylaş 2 Ağustos 2022 Kimlere özeniyor bilmem ki, yoksa bilir miyim, söken, patlatan birileri geliyor aklıma ama 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Ağustos 2022 Paylaş 2 Ağustos 2022 Kimlere özeniyor bilmem ki, yoksa bilir miyim, söken, patlatan birileri geliyor aklıma ama [emoji3] Döverim seni çocuk 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 2 Ağustos 2022 Paylaş 2 Ağustos 2022 Hasan Karabekiroglu yazdı: Turbo turbo Abi jettadan sonra nasıl dayanıyorsun? Bence tak. İzleyelim Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 2 Ağustos 2022 Paylaş 2 Ağustos 2022 Jetta sonrası için hikayesi varsa söyle anlatsa da biz de bilsek. [emoji49] Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Ağustos 2022 Paylaş 2 Ağustos 2022 Abi jettadan sonra nasıl dayanıyorsun? Bence tak. İzleyelimJetta ile tarla sürmedi hiç ama [emoji91] 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 2 Ağustos 2022 Paylaş 2 Ağustos 2022 Servet Aydın yazdı: Jetta ile tarla sürmedi hiç ama İş kolları farklı ama 😃 Yorum bağlantısı
Ali Gök 2 Ağustos 2022 Paylaş 2 Ağustos 2022 Demir tampon vinç şnorkel geliyor heralde Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 2 Ağustos 2022 Paylaş 2 Ağustos 2022 Valla hersey gelebilir.. Ben beklerim yani 😂 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 3 Ağustos 2022 Paylaş 3 Ağustos 2022 Selçuk Bakış yazdı: Yeni proje Çok özenti yav Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 3 Ağustos 2022 Paylaş 3 Ağustos 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Çok özenti yav Yapmaz zaten 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 3 Ağustos 2022 Paylaş 3 Ağustos 2022 Hasan Karabekiroglu yazdı: Boya badana işleri. Nereki bura? Murat ustanın mekan değil. Boyacı mı değiştirdik? Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 4 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 4 Ağustos 2022 Önder Özcan yazdı: O ne? Gene mi proce? 🤪 Bizde proje bitermi ? Oğuzkan Erışık yazdı: Abi jettadan sonra nasıl dayanıyorsun? Bence tak. İzleyelim Klasmanları farklı, jettanın yaptıklarını bu yapamaz bunun yaptığını jetta yapamaz. Hacı Şenyurt yazdı: Jetta sonrası için hikayesi varsa söyle anlatsa da biz de bilsek. Bir hikayesi yok aslında, yapılacak iş ve alınacak araç mantığı çerçevesinde karar verildi. Servet Aydın yazdı: Jetta ile tarla sürmedi hiç ama Tarlayı bırak abi Jetta bahçeye bile zor girdi, 3 kere alt muhafaza değiştik biliyorsun. Selçuk Bakış yazdı: Yeni proje Yok ya çok şey bu... Ali Gök yazdı: Demir tampon vinç şnorkel geliyor heralde Onlar da aklımda ama daha babayiğit bir makine alınca olacak. Mustafa Arıkan yazdı: Nereki bura? Murat ustanın mekan değil. Boyacı mı değiştirdik? Kasap... pardon kaportacı yani... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ağustos 2022 Paylaş 4 Ağustos 2022 Güzel araba. Değiştirme. Hele ki bundan sonra bir sedan alırsan çok ararsın bunu. Kendimden biliyorum. 😅 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 Ağustos 2022 Paylaş 4 Ağustos 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Güzel araba. Değiştirme. Hele ki bundan sonra bir sedan alırsan çok ararsın bunu. Kendimden biliyorum. 😅 Suvdan sonra sedana binince alışabildin mi abi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Ağustos 2022 Paylaş 5 Ağustos 2022 Emre Şimşek yazdı: Suvdan sonra sedana binince alışabildin mi abi? Alıştım tabi ama. Çok aradım. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Ağustos 2022 Paylaş 5 Ağustos 2022 O kadar arayacağına bana sorsaydın leşke. Söylerdim yerini. 🤪 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts