Mahmut Yıldız 4 Temmuz 2022 Paylaş 4 Temmuz 2022 Ben şunu anladım, yeni saç kıvırcık olacak. Çünkü Cem Beyin ihtisas alanına yakın yerden alınıp saç ekimi yapılacakmış. 7 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 4 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2022 Mahmut Yıldız yazdı: kıvırcık olacak. Olsun ya mühim değil, düzleştirrim ben onu 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Temmuz 2022 Paylaş 4 Temmuz 2022 Kıvırcığa +1 koyar mısınız lütfen. Düzeltilemeyen kıvırcığa. 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Temmuz 2022 Paylaş 4 Temmuz 2022 10 numara olmuş. Mikkemmel. Aferim. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 4 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2022 Silecek motoruna elimiz değmişken, motora komple giriştik.... 7 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Temmuz 2022 Paylaş 4 Temmuz 2022 Hasan Karabekiroglu yazdı: Silecek motoruna elimiz değmişken, motora komple giriştik.... Neyle. Nasıl ? Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 4 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Neyle. Nasıl ? Fısfıs içine biraz motorin, 200 bar hava basıncı, bez ve bi miktar işçilik. Hava ile kaba toz ve pisliği attıktan sonra, fısfıs ile motorin yüzeye uygulanır, 15-20 dk bir çay içimi beklenir. Sonra yeniden basınçlı hava ile dip köşe temizlenir, bezle kenar köşe silinir. Sonra motor bir süre çalıştırılır ısınıp etraf kuruduktan sonra yola devam edilir. 3 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 4 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Çalışınca duman çıkmadı mı ? Çıkmaz, Ek bilgi olarak, iş bitimi bir süre çalıştırma esnasında kapıları açıp kaloriferi çalıştırınca, olası içeriye motorin kokusunun da önüne geçilmiş olur. Tırlara sürekli yaptığımız uygulama... 3 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Temmuz 2022 Paylaş 4 Temmuz 2022 Hasan Karabekiroglu yazdı: Çıkmaz, Ek bilgi olarak, iş bitimi bir süre çalıştırma esnasında kapıları açıp kaloriferi çalıştırınca, olası içeriye motorin kokusunun da önüne geçilmiş olur. Tırlara sürekli yaptığımız uygulama... Şimdi taşlar yerine oturdu. Tırların ve dahi tırcıların hali ortada. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Temmuz 2022 Paylaş 4 Temmuz 2022 Önder Özcan yazdı: Şimdi taşlar yerine oturdu. Tırların ve dahi tırcıların hali ortada. Mazot kokusundan kafayı bulup yolalrda makasa dalıyorlar.. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 5 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2022 Mesleki tavsiyem yolda tır ve tırcılardan uzak durun. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 5 Temmuz 2022 Paylaş 5 Temmuz 2022 Aytac Sakal yazdı: Dün İzmir Samsun bugünde Samsun Ünye yaptım yaklaşık 1080 Km. 39,4 lt yakıt tükettip 3,6 lt ortalama tüketim değerine ulaştım. Klima kapalı Eco Mod tek kişi sürekli CC. 92 Km setli.Ekonomi ön planlı sürüş yaptım ama yol çok sürdü ve bir kaç terslik yaşadık. Ömrü hayatımda yaptığım en kötü Yolculuk bu oldu uzun yola yabancı yola çıkacak arkadaşlarıma çok dikkatli olmalarını tavsiye ederim özellikle Tırlardan uzak durun millet araba kullanmayı unutmuş gibi.Dönüş verilerini paylaşırım. Hasan Karabekiroglu yazdı: Mesleki tavsiyem yolda tır ve tırcılardan uzak durun. Bu tespite artık kesinlikle katılıyorum. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Temmuz 2022 Paylaş 5 Temmuz 2022 Hasan Karabekiroglu yazdı: Mesleki tavsiyem yolda tır ve tırcılardan uzak durun. DURMUYCAM! 😡 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 5 Temmuz 2022 Paylaş 5 Temmuz 2022 Önder Özcan yazdı: Ayrıca görüldüğü gibi "arkaya mı bakıyorsun- arkayı mı kontrol ediyorsun" dememişim, arkayı mı izliyorsun demişim. Ben böyle ya da buna benzer bişey mi dedim. Kaç tane arabanın standart donanımında seyir halindeyken arkayı izlediğin bir sistem var? (arka KAYIT kamerasını demiyorum) Düşmanlık? Buraya açıklık getireyim şey olmasın. Ben o dislike’ı emminin mesajına güldük diye attın sanmıştım abi çünkü yazdığım şeyin şaka amaçlı dahi olsa sana karşı olduğunu unutmuşum 😬 düşmanlıktan kastım ise bozulan erik kardeşliğinden ortaya çıkan emmi düşmanlığı idi, kusura bakma kızdırdıysam abi, büyüğümsün seviyorum seni 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 5 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2022 Emre Şimşek yazdı: bozulan erik kardeşliği Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 5 Temmuz 2022 Paylaş 5 Temmuz 2022 Hasan Karabekiroglu yazdı: Cımbızım mısın 🥰 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 14 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 14 Temmuz 2022 Bu zamanlar arabanın bakım ve masraf vakti. Sigorta kasko muayene ve bakım hepsi aynı yere denk düşüyor. Bugün ön cam değişimi yapıldı kaskodan. 7 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Temmuz 2022 Paylaş 14 Temmuz 2022 Hasan Karabekiroglu yazdı: Bugün ön cam değişimi yapıldı kaskodan. Bu markayı ilk kez duydum. Bakalım nasılmış. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 14 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 14 Temmuz 2022 Sani Gerşon yazdı: Bu markayı ilk kez duydum. Bakalım nasılmış. Gündüz güzel, akşam ne olacak bende deneyimleyeceğim. Lafına itimat edilir iki kişi de, iyi mal problem yaşamazsın dedi. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 15 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 15 Temmuz 2022 Alpay Sumer yazdı: cama nolduki? 😨 Aldığımda 1 lira kadar bir kırık vardı, bugün yarın erteledik. Birde kış zamanlarıydı havalar ısınınca değişeyim dedim. 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 27 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2022 İlla bişi yazacaklar 5 Yorum bağlantısı
Recommended Posts