Murat Gedik 25 Ocak 2022 Paylaş 25 Ocak 2022 Şimdi keçi sıfatının hakkını vermiş 🙂. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 25 Ocak 2022 Paylaş 25 Ocak 2022 Buralar vasat biraz hareket iyi gelir 😎 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Ocak 2022 Paylaş 25 Ocak 2022 Foto safaride de kromda da gözükmüyor Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 25 Ocak 2022 Paylaş 25 Ocak 2022 Hasan Karabekiroglu yazdı: Bende görünüyor da çok bişey yok dağda olsa daha bi beğenirdim 2 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 25 Ocak 2022 Paylaş 25 Ocak 2022 Yahu bi Ankara'da kar yok ben anlamadım. Bütün çevre illerde ilçelerde(Kızılcahamam vs) 1 metre kar var burda 1 karış 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 25 Ocak 2022 Yazar Paylaş 25 Ocak 2022 Alptuğ Özcan yazdı: Yahu bi Ankara'da kar yok ben anlamadım. Bütün çevre illerde ilçelerde(Kızılcahamam vs) 1 metre kar var burda 1 karış İşte oralara yağmayan kar buralara yağıyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Ocak 2022 Paylaş 25 Ocak 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Bende görünüyor da çok bişey yok dağda olsa daha bi beğenirdim alıntı olunca gözüktü Yorum bağlantısı
Önder Özcan 25 Ocak 2022 Paylaş 25 Ocak 2022 Hasan Karabekiroglu yazdı: Yoo bence var. Yoo mu? 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 25 Ocak 2022 Yazar Paylaş 25 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: alıntı olunca gözüktü Adam nasıl bir alıntı yaptıysa artık, forum yazılımı bile korkmuş. Aman Köksal abi alıntı yaptı gösterek resmi demiş. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Ocak 2022 Paylaş 25 Ocak 2022 Hasan Karabekiroglu yazdı: aaa foto gözüküyor şimdi, kesin ip var 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 25 Ocak 2022 Paylaş 25 Ocak 2022 Hasan Karabekiroglu yazdı: Adam nasıl bir alıntı yaptıysa artık, forum yazılımı bile korkmuş. Aman Köksal abi alıntı yaptı gösterek resmi demiş. Monitörün üstünde ekmek kırdım, yemin etmiş forum senin fotoları göstermemeye 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 25 Ocak 2022 Yazar Paylaş 25 Ocak 2022 Köksal Yılmaz yazdı: forum senin fotoları göstermemeye Forum bozuk yaa.. Şikayeti kime yapıyoruz. Yorum bağlantısı
Ali Gök 25 Ocak 2022 Paylaş 25 Ocak 2022 aşırı mantıklı bir araba oldu bu 4 çeker duster . özellikle sizin oralarda kar buz çokça oluyor süper seçim 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 25 Ocak 2022 Paylaş 25 Ocak 2022 Dün 4x2 si ile karterin yere değdiği çamura girmek zorunda kaldım. Harbiden keçi gibi gidiyor. Stok sahası ful buz olmuş debriyaja basıp el frenini çektim spin atmaya. Start stop devreye girdi. Arkalardan mı okuyor anlamadım. Fikri olan var mı. Araba yürüyordu daha. Kayıyor diyelim ya da 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 25 Ocak 2022 Yazar Paylaş 25 Ocak 2022 İlkay Başaran yazdı: Dün 4x2 si ile karterin yere değdiği çamura girmek zorunda kaldım. Harbiden keçi gibi gidiyor. Stok sahası ful buz olmuş debriyaja basıp el frenini çektim spin atmaya. Start stop devreye girdi. Arkalardan mı okuyor anlamadım. Fikri olan var mı. Araba yürüyordu daha. Kayıyor diyelim ya da Bence sistem ne yapacağını şaşırmış, çıkaracak bir hata mesajı bulamamış, bari start stop lambasını yakayım demiş. Geçen gün bende -13 de çalıştırdım az bi yürüttüm, otomatik şanzımanla alakalı bir hata kodu verdi... Ali Gök yazdı: aşırı mantıklı bir araba oldu bu 4 çeker duster . özellikle sizin oralarda kar buz çokça oluyor süper seçim Buralar hep böyle azizim. Senenin 8 ayı kış 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 25 Ocak 2022 Paylaş 25 Ocak 2022 Hasan Karabekiroglu yazdı: Bence sistem ne yapacağını şaşırmış, çıkaracak bir hata mesajı bulamamış, bari start stop lambasını yakayım demiş. Geçen gün bende -13 de çalıştırdım az bi yürüttüm, otomatik şanzımanla alakalı bir hata kodu verdi... Buralar hep böyle azizim. Senenin 8 ayı kış Stop da etti ama Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 25 Ocak 2022 Yazar Paylaş 25 Ocak 2022 İlkay Başaran yazdı: Stop da etti ama Demiş bu işin sonu kötü kapatayım bari 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 25 Ocak 2022 Paylaş 25 Ocak 2022 Alptuğ Özcan yazdı: Yahu bi Ankara'da kar yok ben anlamadım. Bütün çevre illerde ilçelerde(Kızılcahamam vs) 1 metre kar var burda 1 karış Sivas'a da şiddetli kar uyarısı yapılmış, Merkezde 10 cm bile kar yok, gecede yağmaz zaten Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 25 Ocak 2022 Yazar Paylaş 25 Ocak 2022 Selçuk Bakış yazdı: Sivas'a da şiddetli kar uyarısı yapılmış, Merkezde 10 cm bile kar yok, gecede yağmaz zaten Yağmasın dur, yağmadan önce rüzgar çıkıyor evlerin bacaları milletin arabasının üzerine uçuyor. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 25 Ocak 2022 Paylaş 25 Ocak 2022 Hasan Karabekiroglu yazdı: Yağmasın dur, yağmadan önce rüzgar çıkıyor evlerin bacaları milletin arabasının üzerine uçuyor. Ben sıramı savdıktan sonra, bacalar tamir oldu, daha da düşerse artık kulak arkasını 2 defa 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 25 Ocak 2022 Paylaş 25 Ocak 2022 Selçuk Bakış yazdı: Ben sıramı savdıktan sonra, bacalar tamir oldu, daha da düşerse artık kulak arkasını 2 defa Aynı arabaya 2 kere baca düşmez 🥸 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 25 Ocak 2022 Paylaş 25 Ocak 2022 Önder Özcan yazdı: Aynı arabaya 2 kere baca düşmez 🥸 Doğru, henüz daha aynı yere park edemedim bile 😛 Yorum bağlantısı
Recommended Posts