İlkay Başaran 15 Eylül 2021 Paylaş 15 Eylül 2021 Önder Özcan yazdı: Sizin gasp edilme, soyulma, vurulma, pıçaklanma ve en basiti darp edilme ihtimaliniz ne kadar? -Bu kadar. -Mahallemizde kuyumcu istemiyoruz. 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 15 Eylül 2021 Paylaş 15 Eylül 2021 Önder Özcan yazdı: Sizin gasp edilme, soyulma, vurulma, pıçaklanma ve en basiti darp edilme ihtimaliniz ne kadar? Müşteriyle temaslı iş mi sizinki? 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 Eylül 2021 Paylaş 15 Eylül 2021 Köksal Yılmaz yazdı: Müşteriyle temaslı iş mi sizinki? Korona kapabilecek kadar yakın hem de. Bazıları gibi "bön möhösöbö mödöröyöm" deyip, ofisin camından yakıt almaya gelen güzel insanları seyretmiyoruz. 2 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 15 Eylül 2021 Paylaş 15 Eylül 2021 Sahibine korona bulaşma riski olan mercedesleriniz değerinden ucuza alınır 3 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 16 Eylül 2021 Yazar Paylaş 16 Eylül 2021 @Emre Şimşek kardeşim araç aldığımı öğrenince, yeni araç hediyesi olarak yapmış bişiler. Aynı performansı, diğer abilerim kardeşlerim yaşıtdaşlarımdan da bekliyorum. 9 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 o nasıl lettir yahu.. romanyalı bünyesi kaldırmaz bunlar patlar matlar 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 16 Eylül 2021 Yazar Paylaş 16 Eylül 2021 Çağlar Bayur yazdı: o nasıl lettir yahu.. romanyalı bünyesi kaldırmaz bunlar patlar matlar Ledin temas yerlerini kahveye batırmak gerekiyormuş. Öyle bi bilgi geldi bana. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 ince görmüş Hasan Karabekiroglu yazdı: Ledin temas yerlerini kahveye batırmak gerekiyormuş. Led LAtte 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Siz olayı yanlış anlamışsınız, kahve, arabayı seyrederken içmek içindi Güle güle kullan abi. Çam sakızı çoban armağanı oldu bizimki biraz. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 17 Eylül 2021 Yazar Paylaş 17 Eylül 2021 Duster ı yapanlar oturmuşlar düşünmüşler.. Demişler ki ayak aydınlatması koyalım mı ? koymayalım mı ? Sivrinin biri çıkıp oradan... yok yaaa ne gerek var maliyet düşürmeye çalışıyoruz koymayalım... demiş. Oy birliği ile kabul etmişler... Ama asıl maliyet 5 mt kablo 10 tl, iki adet modül led 10 tl toplam maliyet 20 tl ve iki bardak nescafe gold Tavan aydınlatmasına paralel çalışıyorlar, kapılar açılınca yanıyorlar, aynı zamanda tavan aydınlatmasını açıp kapayınca ayak aydınlatması da açıp kapanıyor. Ledler bunlardan Sonuç 9 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 17 Eylül 2021 Paylaş 17 Eylül 2021 Araba yeniden doğacak senin ellerinde. Mavi park ampulü takma yeter 4 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 17 Eylül 2021 Paylaş 17 Eylül 2021 Hasan Karabekiroglu yazdı: Duster ı yapanlar oturmuşlar düşünmüşler.. Demişler ki ayak aydınlatması koyalım mı ? koymayalım mı ? Sivrinin biri çıkıp oradan... yok yaaa ne gerek var maliyet düşürmeye çalışıyoruz koymayalım... demiş. Oy birliği ile kabul etmişler... Ama asıl maliyet 5 mt kablo 10 tl, iki adet modül led 10 tl toplam maliyet 20 tl ve iki bardak nescafe gold Tavan aydınlatmasına paralel çalışıyorlar, kapılar açılınca yanıyorlar, aynı zamanda tavan aydınlatmasını açıp kapayınca ayak aydınlatması da açıp kapanıyor. Ledler bunlardan Sonuç Bu ledden 2 tane megane ın bagajına yapmıştım. Bagajı açınca arka taraf gündüz gibi oluyordu 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Eylül 2021 Paylaş 17 Eylül 2021 Bi araçta ayakları niye görmek ister ki insan [emoji533] 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 17 Eylül 2021 Paylaş 17 Eylül 2021 Önder Özcan yazdı: Araba yeniden doğacak senin ellerinde. Mavi park ampulü takma yeter Ön ayak aydınlatmalarda onlardan düşünüyordun zor vazgeçirdiler. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Eylül 2021 Paylaş 17 Eylül 2021 Hasan Karabekiroglu yazdı: Ledin temas yerlerini kahveye batırmak gerekiyormuş. Öyle bi bilgi geldi bana. Lattedir o. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 17 Eylül 2021 Yazar Paylaş 17 Eylül 2021 Yeni araçlarda sürekli yanan bi lamba var oda. Mehmet Yeter yazdı: Ön ayak aydınlatmalarda onlardan düşünüyordun zor vazgeçirdiler. Mavi güzel renk ben seviyorum Mehmet Ozyurek yazdı: Lattedir o. Mehmet Efendi kurtarmıyor yani. 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 17 Eylül 2021 Paylaş 17 Eylül 2021 Servet Aydın yazdı: Bi araçta ayakları niye görmek ister ki insan Ayakkabıları alel acele giymek gerektiğinde yanlışlıkla topuklu olanları giymemek için, herkes kendisininkini giysin için 😅 En azından benim için öyle 4 8 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 17 Eylül 2021 Paylaş 17 Eylül 2021 Bu kadar uğraşacağına satıp bi Vw alsan standart gelecek 2 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Eylül 2021 Paylaş 17 Eylül 2021 Önder Özcan yazdı: Ayakkabıları alel acele giymek gerektiğinde yanlışlıkla topuklu olanları giymemek için, herkes kendisininkini giysin için 😅 En azından benim için öyle Arka koltuktayken mi.. ? 1 5 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 Eylül 2021 Paylaş 17 Eylül 2021 Önder Özcan yazdı: Ayakkabıları alel acele giymek gerektiğinde yanlışlıkla topuklu olanları giymemek için, herkes kendisininkini giysin için 😅 En azından benim için öyle Abi bayılma numarasını denedin mi? Haber veriyor mu? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Eylül 2021 Paylaş 17 Eylül 2021 Bu kadar uğraşacağına satıp bi Vw alsan standart gelecek [emoji4]Hani la bendeki araçta yok. Yoksa fakir ww mi bendeki çok önemli bir noktaya parmak basmışsın king [emoji4]Ayak bastım ama karanlık olduğu için görmedim Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 17 Eylül 2021 Paylaş 17 Eylül 2021 Servet Aydın yazdı: Hani la bendeki araçta yok. Yoksa fakir ww mi bendeki vardır da kesin patlatmışsındır sendeki fakir passat mı olur ya Yorum bağlantısı
Önder Özcan 17 Eylül 2021 Paylaş 17 Eylül 2021 İlkay BAŞARAN yazdı: Abi bayılma numarasını denedin mi? Haber veriyor mu? Denemeye cesaret edemedim, köpeğime o kadar güvenemedim 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 17 Eylül 2021 Paylaş 17 Eylül 2021 Servet Aydın yazdı: Hani la bendeki araçta yok. Yoksa fakir ww mi bendeki Şirket paketi sendeki , linea ile denk. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 17 Eylül 2021 Paylaş 17 Eylül 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Arka koltuktayken mi.. ? O mesajı çırak yazmış ya 😅 Aile babasının ne işi olur topuklu ayakkabı sahibi bir yabancıyla 🤪 Yorum bağlantısı
Recommended Posts