Köksal Yılmaz 6 Eylül 2021 Paylaş 6 Eylül 2021 Alamaz benden para filan kıyamaz bana, İstese bile vermem ki [emoji3] 2.5 luktu ama esas olay kırmızı kaplıydı 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 7 Eylül 2021 Yazar Paylaş 7 Eylül 2021 Çağlar Bayur yazdı: negatif film.. içeri bakan ters görsün herşeyi Dışardan bakan içeriyi görsün, içerden bakan dışarıyı göremesin dimi Oktay Göktaş yazdı: Kamerayla ilgili size bir mesaj gönderdim, gördünüz mü? Gördüm cevapladım. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 7 Eylül 2021 Paylaş 7 Eylül 2021 Hasan Karabekiroglu yazdı: Mb si olan abinin bagajından çıkan kablo cinsini söylesene Adam arabada parmak kalınlığında antikron kablo ile geziyor. ..... Sen neticeye bak. O barnah kalınlığındaki kablo olmasaydı, sis farının tesisatını kaçırdığı yerden alamayacaktı. Sağ sisin olmadan gidecektin 750 km yi. Bana teşekkür etmen lazım 😁 2 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 9 Eylül 2021 Yazar Paylaş 9 Eylül 2021 Çağlar Bayur yazdı: land gibi lift harici görür müyüz Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Eylül 2021 Paylaş 9 Eylül 2021 land gibi lift harici görür müyüzYazıyordum... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Eylül 2021 Paylaş 9 Eylül 2021 Servet Aydın yazdı: Yazıyordum... şimdi daçyalar düşünsün Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Eylül 2021 Paylaş 9 Eylül 2021 Landın yaptığının çeyreğini yapsın ikiye bölünürler [emoji533] 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 9 Eylül 2021 Yazar Paylaş 9 Eylül 2021 Hayır asla gaza gelmiyorum. En son gaza geldiğimde bir motor ve şanzıman yiyecektim. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Eylül 2021 Paylaş 9 Eylül 2021 Hasan Karabekiroglu yazdı: Hayır asla gaza gelmiyorum. son düzlükte söylenir hep sonrası tam gaz lift Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 9 Eylül 2021 Yazar Paylaş 9 Eylül 2021 Çağlar Bayur yazdı: son düzlükte söylenir hep sonrası tam gaz lift Artık solumdan geçenlere, gidin olum gidin, kışın göreceğim sizi diyorum 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 9 Eylül 2021 Paylaş 9 Eylül 2021 Başladık... Fazlada bir şey kalmamış [emoji41] 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 Eylül 2021 Paylaş 9 Eylül 2021 Maşallah maşallah. Selefini aratmayacak gibi (masraf bakımından ) 1 3 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 9 Eylül 2021 Yazar Paylaş 9 Eylül 2021 Önder Özcan yazdı: Maşallah maşallah. Selefini aratmayacak gibi (masraf bakımından ) Bu işin araçla alakası yok sahibi gıcık biraz... 1 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 10 Eylül 2021 Yazar Paylaş 10 Eylül 2021 Yapılan işlemler listesi. - Debriyaj baskı, balata ve rulman değişti. - Triger seti değişti. - Ön arka viraj lastikleri değişti. - Z rotlar değişti. - Arka amortisörler değişti. Takozlar ile birlikte. - Eksantrik tapaları değişti. - Motor yağı ve filtreler değişti. - Arka fren balataları değişti. - Radyatör komple boşaltılıp yeniden antifiriz konuldu. - Bütün hidrolikler boşaltıldı yenileri konuldu. - Şanzıman yağı değişti. - Diferansiyel yağı kontrol edildi. - Bir takım buji değiştirildi. Burasının toplamı yuvarlak hesap 2000 TL parça, 700 TL işçilik olmak üzere 2700 TL tuttu. Sonuç olarak araba pıtır pıtır oldu. Ses soluk kesildi Debriyaj yumuşacık ve araç daha atik hale geldi. Bu bakımın yakıta etkisinin çok olacağı kanaatindeyim. Tek eksiğimiz adam akıllı 4 tane sıfır lastik. 10 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 Eylül 2021 Paylaş 10 Eylül 2021 Hasan Karabekiroglu yazdı: Yapılan işlemler listesi. - Debriyaj baskı, balata ve rulman değişti. - Triger seti değişti. - Ön arka viraj lastikleri değişti. - Z rotlar değişti. - Arka amortisörler değişti. Takozlar ile birlikte. - Eksantrik tapaları değişti. - Motor yağı ve filtreler değişti. - Arka fren balataları değişti. - Radyatör komple boşaltılıp yeniden antifiriz konuldu. - Bütün hidrolikler boşaltıldı yenileri konuldu. - Şanzıman yağı değişti. - Diferansiyel yağı kontrol edildi. - Bir takım buji değiştirildi. Burasının toplamı yuvarlak hesap 2000 TL parça, 700 TL işçilik olmak üzere 2700 TL tuttu. Sonuç olarak araba pıtır pıtır oldu. Ses soluk kesildi Debriyaj yumuşacık ve araç daha atik hale geldi. Bu bakımın yakıta etkisinin çok olacağı kanaatindeyim. Tek eksiğimiz adam akıllı 4 tane sıfır lastik. Hayırlı olsun tekrar. Motoru hakkında ne düşünüyorsunuz. Aynı motoru kullanıyoruz. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 10 Eylül 2021 Yazar Paylaş 10 Eylül 2021 İlkay BAŞARAN yazdı: Hayırlı olsun tekrar. Motoru hakkında ne düşünüyorsunuz. Aynı motoru kullanıyoruz. Daha yeniyim bu motor üzerinde, teknik detaylarına bakıyorum sürekli. Kalibresine göre gayet mantıklı ve ekonomik bir motor, Duster ı rahat yürütüyor, yakıt olarak da baya başarılı diyebilirim. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 10 Eylül 2021 Paylaş 10 Eylül 2021 Hasan Karabekiroglu yazdı: Yapılan işlemler listesi. - Debriyaj baskı, balata ve rulman değişti. - Triger seti değişti. - Ön arka viraj lastikleri değişti. - Z rotlar değişti. - Arka amortisörler değişti. Takozlar ile birlikte. - Eksantrik tapaları değişti. - Motor yağı ve filtreler değişti. - Arka fren balataları değişti. - Radyatör komple boşaltılıp yeniden antifiriz konuldu. - Bütün hidrolikler boşaltıldı yenileri konuldu. - Şanzıman yağı değişti. - Diferansiyel yağı kontrol edildi. - Bir takım buji değiştirildi. Burasının toplamı yuvarlak hesap 2000 TL parça, 700 TL işçilik olmak üzere 2700 TL tuttu. Sonuç olarak araba pıtır pıtır oldu. Ses soluk kesildi Debriyaj yumuşacık ve araç daha atik hale geldi. Bu bakımın yakıta etkisinin çok olacağı kanaatindeyim. Tek eksiğimiz adam akıllı 4 tane sıfır lastik. Kesenize bereket. Güle güle binin. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 Eylül 2021 Paylaş 10 Eylül 2021 maks torkunu 4500 de veriyor ama 4 yetişkin 5.vites 3000 devirde girilen yüzde 10 eğimli yokuşu vites düşürmeden ve fazla gaz istemeden çıkıyor. 2000 devirden itibaren yterli tork veriyor. Atmosferik için fena değil. Daha önce de yazmıştım ben sesini hiç sevmiyorum. İtalyanlardan sonra ses olarak rahatsız ediyor. Mareanın ve 156 nın sesini dinlemek için teybi kapatırdım uzun yolda. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Eylül 2021 Paylaş 10 Eylül 2021 Hasan Karabekiroglu yazdı: Burasının toplamı yuvarlak hesap 2000 TL parça, yp dükkanın kapısını mı patlattınz? uno olsa daha pahalı 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 10 Eylül 2021 Yazar Paylaş 10 Eylül 2021 Mahmut Yıldız yazdı: Kesenize bereket. Güle güle binin. Teşekkür ederim. İlkay BAŞARAN yazdı: maks torkunu 4500 de veriyor ama 4 yetişkin 5.vites 3000 devirde girilen yüzde 10 eğimli yokuşu vites düşürmeden ve fazla gaz istemeden çıkıyor. 2000 devirden itibaren yterli tork veriyor. Atmosferik için fena değil. Daha önce de yazmıştım ben sesini hiç sevmiyorum. İtalyanlardan sonra ses olarak rahatsız ediyor. Mareanın ve 156 nın sesini dinlemek için teybi kapatırdım uzun yolda. Tork güzel bende farkettim İstanbul dönüşü 6. vitesden hiç düşmedi diyebilirim, düzde rampada. Çağlar Bayur yazdı: yp dükkanın kapısını mı patlattınz? uno olsa daha pahalı Şoktayım ben, üttük mü ütüldük mü çözmeye çalışıyorum Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Eylül 2021 Paylaş 10 Eylül 2021 Ortamda değişik insanlar var sanırım. Ne parça ne işçilik parası mantığa uymuyor 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Eylül 2021 Paylaş 10 Eylül 2021 artık tüm bakım tamiratlarımı nevşehirde yaptırırım bedava yahu 1 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 Eylül 2021 Paylaş 10 Eylül 2021 Debriyaj seti, triger, 2 amortisör, yağ bakımı, hidrolikler, antifriz, arka balatalar, şanzıman yağı, 4 buci vs 2000 tl Ya yalan, ya hesap hatası ya da Çağların dediği gibi parçacıyı patlattılar 3 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts