Hasan Karabekiroglu 3 Eylül 2021 Yazar Paylaş 3 Eylül 2021 Anlaşıldı. bu konunun altından çok su geçecek... 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Eylül 2021 Paylaş 3 Eylül 2021 Hasan Karabekiroglu yazdı: altından çok su geçecek... 214mm. yüksekliği 4x2 ler daha yüksek ama olsun Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 4 Eylül 2021 Yazar Paylaş 4 Eylül 2021 Kendime not. Kamera siparişi vermiştim iptal edilmiş. Eski kamerayı taktım iyi olmadı, yeni kamera alacağım. 4 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 4 Eylül 2021 Paylaş 4 Eylül 2021 Annesi opel, babası chevrolet kendisi dayvu araçlarınız öldüm parasına alınmaz (forumun trendine aykırı gideyim dedim) 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Eylül 2021 Paylaş 5 Eylül 2021 Hasan Karabekiroglu yazdı: Eski kamerayı taktım iyi olmadı, dacia uyumsuz kameralanız hibe olarak kabul edilir 1 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 5 Eylül 2021 Paylaş 5 Eylül 2021 Çağlar Bayur yazdı: dacia uyumsuz kameralanız hibe olarak kabul edilir 500de bir kameram patlamıştı 😁 +1 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 6 Eylül 2021 Yazar Paylaş 6 Eylül 2021 Çağlar Bayur yazdı: dacia uyumsuz kameralanız hibe olarak kabul edilir Bi Led ile takas ? üstü nakden elden teslimat. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Eylül 2021 Paylaş 6 Eylül 2021 Hasan Karabekiroglu yazdı: Bi Led ile takas ? üstü nakden elden teslimat. Uzunlara led taktın mı abi? Şimşek etkisi fena Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 6 Eylül 2021 Yazar Paylaş 6 Eylül 2021 Sani Gerşon yazdı: Uzunlara led taktın mı abi? Şimşek etkisi fena İlk den kamerayı taktım. tavan lambasından tetik alamadım, kumanda dan açılınca elektrik geliyor ama kapıyı kapatınca kesiyor. Uzunlara CSP ledlerim var onları takacağım Jettadan kalan, Plaka aydınlatmaları vardı T10 muş bunun ampuller... Bagaj aydınlatması zayıf onu güçlendireceğim, ayak ve torpido aydınlatması ile birlikte. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Eylül 2021 Paylaş 6 Eylül 2021 Tavan lambası sabit voltajı bulamamış piii 2 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Eylül 2021 Paylaş 6 Eylül 2021 İlk den kamerayı taktım. tavan lambasından tetik alamadım, kumanda dan açılınca elektrik geliyor ama kapıyı kapatınca kesiyor. Uzunlara CSP ledlerim var onları takacağım Jettadan kalan, Plaka aydınlatmaları vardı T10 muş bunun ampuller... Bagaj aydınlatması zayıf onu güçlendireceğim, ayak ve torpido aydınlatması ile birlikte.Torpido için hat olmali. Ancak sadece farlarla yaniyor.Bagaj icin gercekten cok az. Çözümü gorelim bakalım. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 6 Eylül 2021 Yazar Paylaş 6 Eylül 2021 Servet Aydın yazdı: Tavan lambası sabit voltajı bulamamış piii Buluyom da farları açınca kesiliyor, belki bir arıza var Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 6 Eylül 2021 Yazar Paylaş 6 Eylül 2021 Sani Gerşon yazdı: Torpido için hat Yine kontakla aktifleşen bir hat çekip, bir swich le açıp kaparız. Fio ya yapmıştım. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Eylül 2021 Paylaş 6 Eylül 2021 Buluyom da farları açınca kesiliyor, belki bir arıza var [emoji4] Kapı kapalı kontak açık. Tavan lambası yanıyormu manuel olarak Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 6 Eylül 2021 Yazar Paylaş 6 Eylül 2021 Servet Aydın yazdı: Kapı kapalı kontak açık. Tavan lambası yanıyormu manuel olarak Yanıyor, fekat far anahtarını kıvırınca sönüyor.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Eylül 2021 Paylaş 6 Eylül 2021 Yanıyor, fekat far anahtarını kıvırınca sönüyor..Far açıkken iç lambayı yakamıyorsun yani Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 6 Eylül 2021 Yazar Paylaş 6 Eylül 2021 Tükkan sınırları içindeyken niye bakmadık biz oraya ? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Eylül 2021 Paylaş 6 Eylül 2021 Ne bilem. Far ayarı yapmaktan vakit mi kaldı ki 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Eylül 2021 Paylaş 6 Eylül 2021 Servet Aydın yazdı: Far açıkken iç lambayı yakamıyorsun yani mantıklı, gece içi gözükmesin isteniyor demek ki 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Eylül 2021 Paylaş 6 Eylül 2021 mantıklı, gece içi gözükmesin isteniyor demek kiBiz onu gizli tuş ile hallediyoruz Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 6 Eylül 2021 Paylaş 6 Eylül 2021 Tükkan sınırları içindeyken niye bakmadık biz oraya ?Tükkan aynı yerinde Sen getirirsen sıkıntı yok ama Servet oraya gelirse servis ücreti avro cinsinden [emoji387] yeni Destur alırsın [emoji6] .Ben de arayıp bulamamıştım [emoji41] cakmakliktan çekmiştim. 1 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 6 Eylül 2021 Yazar Paylaş 6 Eylül 2021 Servet Aydın yazdı: Ne bilem. Far ayarı yapmaktan vakit mi kaldı ki Mb si olan abinin bagajından çıkan kablo cinsini söylesene Adam arabada parmak kalınlığında antikron kablo ile geziyor. Çağlar Bayur yazdı: mantıklı, gece içi gözükmesin isteniyor demek ki Camlara kaç numero film yapak abi ? Arkalar koyu önler bi tık açık diye düşünüyorum ? Adnan Çakır yazdı: Tükkan aynı yerinde Sen getirirsen sıkıntı yok ama Servet oraya gelirse servis ücreti avro cinsinden yeni Destur alırsın . Ben de arayıp bulamamıştım cakmakliktan çekmiştim. Alamaz benden para filan kıyamaz bana, İstese bile vermem ki 1 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 6 Eylül 2021 Paylaş 6 Eylül 2021 Kamerayla ilgili size bir mesaj gönderdim, gördünüz mü? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Eylül 2021 Paylaş 6 Eylül 2021 Hasan Karabekiroglu yazdı: Camlara kaç numero film yapak negatif film.. içeri bakan ters görsün herşeyi Yorum bağlantısı
Recommended Posts