Selçuk Bakış 2 Eylül 2021 Paylaş 2 Eylül 2021 Çağlar Bayur yazdı: Benz bile geçti, geçmeyen kalmasın Çember daralıyor Abi, sıra sana ne zaman gelecek 😅 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Eylül 2021 Paylaş 2 Eylül 2021 Selçuk Bakış yazdı: Çember daralıyor Abi, sıra sana ne zaman gelecek 😅 focus zaten psa motorlu yıllardır, boşuna üstüne araba yok demiyoruz 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 2 Eylül 2021 Paylaş 2 Eylül 2021 Çağlar Bayur yazdı: focus zaten psa motorlu yıllardır, boşuna üstüne araba yok demiyoruz Topu yine taca attın Abi 😀 kırmızı candır. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Eylül 2021 Paylaş 2 Eylül 2021 Selçuk Bakış yazdı: kırmızı candır. kırmızı çizgimiz 🔥 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 2 Eylül 2021 Paylaş 2 Eylül 2021 hayırlı uğurlu olsun. 🧿 Kazasız belasız guzel mutlu günlerde kullan.. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 3 Eylül 2021 Paylaş 3 Eylül 2021 Hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz iyi gunlerde kullanin insallah. Masallah. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Eylül 2021 Paylaş 3 Eylül 2021 Kara keçi diye kendinden bahsediyor sanmıştım ben ya 😅 Kendisi de keçi gibi inatçı, yıldırıcı, sandırıcıdır 😒 1 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 3 Eylül 2021 Paylaş 3 Eylül 2021 Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın Hasan abi. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 3 Eylül 2021 Yazar Paylaş 3 Eylül 2021 Ali Darbaz yazdı: yahu Destur almak alakaya maydonoz gibi olmuş. Üstelik atmosferik araba. Duble şarjlı son teknolojiden, bu eski ilkel arabaya geçmen ters lköşe yaptırdı. Hayırlı olsun. Atmosferik dünyasına hoş geldin. Senide aramızda görmekden mutlu olduk : D Seviyorum seni Ali 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 3 Eylül 2021 Paylaş 3 Eylül 2021 Selçuk Bakış yazdı: Topu yine taca attın Abi 😀 kırmızı candır. yok yok o ilk psa cılardan forumda fransızlar yok iken onda kapkara bir fransız vardı hatırlıyorum 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Eylül 2021 Paylaş 3 Eylül 2021 Hasan Karabekiroglu yazdı: Seviyorum seni Ali Desene ilkel ama opelden dönme şavrolenin üstünden atlar diye 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Eylül 2021 Paylaş 3 Eylül 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: opelden dönme şavrolenin aslen daewoo 2 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 3 Eylül 2021 Yazar Paylaş 3 Eylül 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Desene ilkel ama opelden dönme şavrolenin üstünden atlar diye Demeyelim, direk yapalım Çağlar Bayur yazdı: aslen daewoo Dayvuu aldım desen adamı döverler burda. 1 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Eylül 2021 Paylaş 3 Eylül 2021 İçinden görüntüsü yok mu aletin ya? Android çok yakışıyor bunlara Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Eylül 2021 Paylaş 3 Eylül 2021 Hasan Karabekiroglu yazdı: Dayvuu aldım desen adamı döverler burda. yok bu halis daçya, çakma dayvu ları GM diye satıyorlar 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 3 Eylül 2021 Yazar Paylaş 3 Eylül 2021 Çağlar Bayur yazdı: çakma dayvu ları GM diye satıyorlar Olay daha karmaşık hale geldi şimdi. Ali gelip benim araç nedir diye sorabilir. Sani Gerşon yazdı: İçinden görüntüsü yok mu aletin ya? Android çok yakışıyor bunlara İçinden çıkmalı android im var takacağım. CC konusunu araştırıyorum şimdi. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Eylül 2021 Paylaş 3 Eylül 2021 Hayırlı olsun kazasız belasız kaç balya saman yer bu şimdi 😁 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 3 Eylül 2021 Yazar Paylaş 3 Eylül 2021 Metin Akbal yazdı: Hayırlı olsun kazasız belasız kaç balya saman yer bu şimdi 😁 Memlekete gelir gelmez bi saman tarlasına soktum ki gözü doysun... 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 3 Eylül 2021 Paylaş 3 Eylül 2021 İçinden çıkmalı android im var takacağım. CC konusunu araştırıyorum şimdi.Nerde kullanacaksın cc yi? Arabayla uzun yola gittiğini görmedim de. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Eylül 2021 Paylaş 3 Eylül 2021 İçinden çıkmalı android im var takacağım. CC konusunu araştırıyorum şimdi.Icinden çıkmalıya gerek yok, double din ceviricisi var Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 3 Eylül 2021 Yazar Paylaş 3 Eylül 2021 Sani Gerşon yazdı: Icinden çıkmalıya gerek yok, double din ceviricisi var Onu gördüm Sani'de teyp çok aşağıda kalıyor hava menfezlerinden ötürü. Nerdeyse diz hizası. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Eylül 2021 Paylaş 3 Eylül 2021 Onu gördüm Sani'de teyp çok aşağıda kalıyor hava menfezlerinden ötürü. Nerdeyse diz hizası.Yok yahu? Tam menfezin alti. Yorum bağlantısı
Recommended Posts