Çağlar Bayur 2 Eylül 2021 Paylaş 2 Eylül 2021 Önder Özcan yazdı: Kaç kişi almış 😒 Kendine gel len, 2000 lira diyo. 200 binlik arabaya 2000 feda olsun 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 2 Eylül 2021 Paylaş 2 Eylül 2021 İlkay BAŞARAN yazdı: Hocam k4m nin sesini ilk beğenen sensin benim gördüğüm. Reno 9 gibi sesi var kullandığım en ruhsuz motor Emekli gibi kullanınca evet öyle gibi ama gazı gıdıklayınca gayet güzel ses veriyor. Ben de ilk defa duydum beğenmeyeni abi Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 Eylül 2021 Paylaş 2 Eylül 2021 Çağlar Bayur yazdı: 200 binlik arabaya 2000 feda olsun Bakımsa olsun, stopsa ona gelene kadar liste uzun, yukarda yazmış adam triger, amortisör vs Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 Eylül 2021 Paylaş 2 Eylül 2021 Oğuzkan Erışık yazdı: Emekli gibi kullanınca evet öyle gibi ama gazı gıdıklayınca gayet güzel ses veriyor. Ben de ilk defa duydum beğenmeyeni abi Açık filtre ile çok denedim. Alfa- marea sesinden sonra kötü geldi bana. Çocuklar varken emekli gibi kullanırım o kısım evet. Benim araba bu videodaki Bu da mareanın sesi. Yanımda çocuk varmış hatta Alfanın videosunu bulamadım. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Eylül 2021 Paylaş 2 Eylül 2021 [mention]Sani Gerşon [/mention], auto bişey yazmaz. Talep ihtiyacı olunca modern 4x4 araçlar gibi kendiliğinden devreye girer. Misal rampada sert kalkış veya agresif sürüş filan. Lock bir tek kaygan zeminde Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Eylül 2021 Paylaş 2 Eylül 2021 Önder Özcan yazdı: Bakımsa olsun, stopsa ona gelene kadar liste uzun, yukarda yazmış adam triger, amortisör vs 1 lt benzin 8 tl olmuş, bf goodRİCH yakışır 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Eylül 2021 Paylaş 2 Eylül 2021 Hayırlı olsun gardaşım, aracı kurcaladım biraz, bi değişik, kah güldüren kah eğlendiren özellikleri var. Genel anlamda beğendim, biraz ön yargılı imişim onu fark ettim. İçi de pek bi diri temiz duruyor, senin elinde pek eskimez. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 2 Eylül 2021 Paylaş 2 Eylül 2021 [emoji3478] Hasan hayırlı olsun. İki haftadır Artvin, Şavşat,Ardahan taraflarındaydım dağ taş Duster, taksiler de dahil iş görmese bu kadar talep olmazdı herhalde. Güzel günlerde kullan kazasız cezasız arızasız. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 2 Eylül 2021 Yazar Paylaş 2 Eylül 2021 Çağlar Bayur yazdı: bf goodRİCH Bi abimiz yeni araba hediyesi olarak alacak bana 4 adet RichKing Köksal Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun gardaşım, aracı kurcaladım biraz, bi değişik, kah güldüren kah eğlendiren özellikleri var. Genel anlamda beğendim, biraz ön yargılı imişim onu fark ettim. İçi de pek bi diri temiz duruyor, senin elinde pek eskimez. Ön yargıları kırmak lazım. Fransızca öğreneceğim. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Eylül 2021 Paylaş 2 Eylül 2021 [mention]Sani Gerşon [/mention], auto bişey yazmaz. Talep ihtiyacı olunca modern 4x4 araçlar gibi kendiliğinden devreye girer. Misal rampada sert kalkış veya agresif sürüş filan. Lock bir tek kaygan zeminde Biliyorum abi. Ancak auto mod ta donerken bile calissa sikinti. Bu sebeple mumkunse asfaltta sadece 2wd.Auto kullanan cok diff i dagilmis arac gordum. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 Eylül 2021 Paylaş 2 Eylül 2021 Hasan hocam hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah. Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 2 Eylül 2021 Paylaş 2 Eylül 2021 [emoji3478][emoji3478][emoji3478] kazasız belasız inşallah. Hayırlı uğurlu olsun. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 2 Eylül 2021 Paylaş 2 Eylül 2021 Hayırlı uğurlu olsun, birazda yüksekten bakmak lazım 😊 Yalnız stoplar güzelmiş 😅 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Eylül 2021 Paylaş 2 Eylül 2021 yahu Destur almak alakaya maydonoz gibi olmuş. Üstelik atmosferik araba. Duble şarjlı son teknolojiden, bu eski ilkel arabaya geçmen ters lköşe yaptırdı. Hayırlı olsun. Atmosferik dünyasına hoş geldin. Senide aramızda görmekden mutlu olduk : D Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 2 Eylül 2021 Paylaş 2 Eylül 2021 Hayırlı olsun güzel günlerde sağlıklı sıhhatli binmeyi nasip etsin rabbim 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 2 Eylül 2021 Paylaş 2 Eylül 2021 hayırlı olsun,güzel günlerde,bozuk yollarda kullanın Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 2 Eylül 2021 Paylaş 2 Eylül 2021 Fransıza geçmeyen kaç kişi kaldı bu arada 😀 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 Eylül 2021 Paylaş 2 Eylül 2021 Hayırlı olsun ihtiyaca uygun güzel tercih Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Eylül 2021 Paylaş 2 Eylül 2021 Selçuk Bakış yazdı: Fransıza geçmeyen kaç kişi kaldı bu arada 😀 Benz bile geçti, geçmeyen kalmasın 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts