ibrahim yaman 29 Eylül 2021 Paylaş 29 Eylül 2021 Bmw az yakar ama yedek parça fiyatları oldukça pahalı. 2017 yılında 1200 gs,yetkili serviste akord ayarı için 120 euro para istemişlerdi f650 tek bujili olanlarda,statör problemleri çok çıkmıştı,Trasansalp 650 uzun yollar için tavsiye ederim,100 kmde 5.5-7 lt arasında yakıt tüketimi mevcut,temizini bulursan,torunlarına bırakırsın,sağı kurcalanmamış transalp,gemi gibidir,kesinlikle pişman ettirmez Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 29 Eylül 2021 Paylaş 29 Eylül 2021 Arkadaşım da böyle bir motor arıyordu, sonra temiz hyosung gv 250 denk getird. Mutlu mesut 4-5 yıl kullanıp daha büyük birşey almıştı. Ancak sizin istediğiniz tarzdan birz farklı. Böyle birşey, adam baya temiz bakmış. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-cok-temiz-5600-km-de-943492437/detay 1 Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 30 Eylül 2021 Yazar Paylaş 30 Eylül 2021 Erhan Doruk yazdı: Arkadaşım da böyle bir motor arıyordu, sonra temiz hyosung gv 250 denk getird. Mutlu mesut 4-5 yıl kullanıp daha büyük birşey almıştı. Ancak sizin istediğiniz tarzdan birz farklı. Böyle birşey, adam baya temiz bakmış. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-cok-temiz-5600-km-de-943492437/detay Ben bu tarz motorları pek beğenmiyorum abicim Bir dönem virago kullanmıştım pek içime sinmedi Yorum bağlantısı
ibrahim yaman 30 Eylül 2021 Paylaş 30 Eylül 2021 Levent Güzelkalp yazdı: Ben bu tarz motorları pek beğenmiyorum abicim Bir dönem virago kullanmıştım pek içime sinmedi Hyosung yedek parçada büyük sıkıntı var almayı düşünürseniz,iyi araştırın Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt 20 Kasım 2021 Paylaş 20 Kasım 2021 Selam, Motorsiklet tavsiyesi için bir sorum olacak. Aslında sorum: "Honda CBF 600 önerir misiniz?" Bir arkadaşımın ilk motorsikleti ve satmadı. Otopark'ta dinleniyor. Kendisine 1-2 yıl önce BMW R1200 almıştı. Maliyet avantajı olacak ve güvenilir birinden almak adına düşünüyorum. Araziye girmek vb hedeflerim yok. Gezi modunda yakın orman yollarına çıkarım. Nadiren de çocukları yanıma alırım diye düşünüyorum. Ne dersiniz? Yaz ayları için 14 yaşındaki çocuklarım için Honda ilk kur eğitimi planlıyorum. Bence kaçınılmaz ve eğitimli&kontrollü olmak adına başlangıç olacaktır. Biraz daha detay vermek gerekirse; A sınıfı ehliyetimi en sonunda aldım. Gerçi ilk sınavda hatasız bir seyirle aldım. Biraz lisans almak amaçlı oldu. Düzenli ve uzun dönem sürüş tecrübem olmasa da 20 yaşlarından beri (48 yaşındayım ve 105 kiloyum.) tatil dönemleri kiralık (daha çok vitessiz) motorlar kullandım. Hevesimi bu şekilde giderirken 2 yıl önce Honda ilk kur eğitimini de alarak biraz daha bilinçlendim. Hafta sonu Cumhuriyet&Polonezköy orman yollarında gezinti amaçlı düşünüyorum. Nadiren de olsa Çekmeköy&Maslak iş seyahatim olabilir. Yoğun trafikte kullanmayı düşünmüyorum. Bir süre sonra sakin seyir güzergahları için kısa yolcuklar düşünebilirim. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 20 Kasım 2021 Paylaş 20 Kasım 2021 Çok gğzel motordur. 2008 den sonrası enjeksiyonluydu yanlışım yoksa. Gri bloklular. Ben ayvalıkta karbüratörlüsünü cesaret edip alamadım. İzmir ya da başka bir b.şehirde olsam alırdım.Fakat pratik kullanıma gelmez. Marketten ekmek alayım geleyim gibi. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt 20 Kasım 2021 Paylaş 20 Kasım 2021 Çok gğzel motordur. 2008 den sonrası enjeksiyonluydu yanlışım yoksa. Gri bloklular. Ben ayvalıkta karbüratörlüsünü cesaret edip alamadım. İzmir ya da başka bir b.şehirde olsam alırdım.Fakat pratik kullanıma gelmez. Marketten ekmek alayım geleyim gibi.Markete yürümek lazım bence. Biraz spor fırsatı olsun…[emoji106]Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt 2 Temmuz 2022 Paylaş 2 Temmuz 2022 Selam, Motorsiklet tavsiyesi için bir sorum olacak. Aslında sorum: "Honda CBF 600 önerir misiniz?" Bir arkadaşımın ilk motorsikleti ve satmadı. Otopark'ta dinleniyor. Kendisine 1-2 yıl önce BMW R1200 almıştı. Maliyet avantajı olacak ve güvenilir birinden almak adına düşünüyorum. Araziye girmek vb hedeflerim yok. Gezi modunda yakın orman yollarına çıkarım. Nadiren de çocukları yanıma alırım diye düşünüyorum. Ne dersiniz? Yaz ayları için 14 yaşındaki çocuklarım için Honda ilk kur eğitimi planlıyorum. Bence kaçınılmaz ve eğitimli&kontrollü olmak adına başlangıç olacaktır. Biraz daha detay vermek gerekirse; A sınıfı ehliyetimi en sonunda aldım. Gerçi ilk sınavda hatasız bir seyirle aldım. Biraz lisans almak amaçlı oldu. Düzenli ve uzun dönem sürüş tecrübem olmasa da 20 yaşlarından beri (48 yaşındayım ve 105 kiloyum.) tatil dönemleri kiralık (daha çok vitessiz) motorlar kullandım. Hevesimi bu şekilde giderirken 2 yıl önce Honda ilk kur eğitimini de alarak biraz daha bilinçlendim. Hafta sonu Cumhuriyet&Polonezköy orman yollarında gezinti amaçlı düşünüyorum. Nadiren de olsa Çekmeköy&Maslak iş seyahatim olabilir. Yoğun trafikte kullanmayı düşünmüyorum. Bir süre sonra sakin seyir güzergahları için kısa yolcuklar düşünebilirim.En sonunda cesaretimi topladım. İlk köprü geçişi çok keyifli ama rüzgardan korkutucu da oldu. Şimdilik sabahları Caddebostan yürüyüşe giderken kullanıyorum. Motor uzun süre yattığı için bakım yapıldı. Tüm sıvılar ve lastikler değişti. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 Temmuz 2022 Paylaş 2 Temmuz 2022 Süper bir cbf 600 görüyorum. Yoksa 1000 mi? hayırlı olsun. 4 silindir motor acayip keyifli. Fısır fısır. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt 2 Temmuz 2022 Paylaş 2 Temmuz 2022 Süper bir cbf 600 görüyorum. Yoksa 1000 mi? hayırlı olsun. 4 silindir motor acayip keyifli. Fısır fısır.Cbf 600. TeşekkürlerSent from my iPhone using Tapatalk Pro Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt 31 Temmuz 2023 Paylaş 31 Temmuz 2023 Hasan Aksüt yazdı: En sonunda cesaretimi topladım. İlk köprü geçişi çok keyifli ama rüzgardan korkutucu da oldu. Şimdilik sabahları Caddebostan yürüyüşe giderken kullanıyorum. Motor uzun süre yattığı için bakım yapıldı. Tüm sıvılar ve lastikler değişti. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Yeni Motor aldığım için satmayı planlıyorum. Dönem içinde biraz daha toparladım. Sizlerin de bilgisi olsun. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-temiz-46-bin-km-cbf-600-s-siyah-abs-ve-kombine-fren-1114247421/detay/ Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Selam, Bu konu uzun zamandır sessizliğe bürünmüş. Honda'nın yeni lansmanı 500 cc motorları ilk parti için uygun fiyatlı gibi. Bilgisi yorumu olan var mı? Yorum bağlantısı
Yunus Gökhan Ay 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Hasan Aksüt yazdı: Selam, Bu konu uzun zamandır sessizliğe bürünmüş. Honda'nın yeni lansmanı 500 cc motorları ilk parti için uygun fiyatlı gibi. Bilgisi yorumu olan var mı? Bence motor olarak gücsuz Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt 19 Ocak Paylaş 19 Ocak Yunus Gökhan Ay yazdı: Bence motor olarak gücsuz Ben de Trasnalp 750 XL var. Oğlum ve kızım KTM Duke 125 ile 1,5 yılını doldurdu. 6 ay sonra A2'ye uygun olacaklar. A2'ye uygun olan en güçlü modellerden biri aslında. A olmadan daha güçlü bize uymayacak gibi. Bir hızlanma ve Top Speed video'larını izledim. Top speed 175 km ve bu hıza çabuk çıkabiliyor. Otoyol hızlı yolculuklar hariç, kısmen sakin kullanıma yeterli gibi geldi bana. Henüz test etmedim tabi. 1 Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 19 Ocak Paylaş 19 Ocak Hasan Aksüt yazdı: Selam, Bu konu uzun zamandır sessizliğe bürünmüş. Honda'nın yeni lansmanı 500 cc motorları ilk parti için uygun fiyatlı gibi. Bilgisi yorumu olan var mı? Nx500 ün Bir çok incelemesini izledim benim kişisel yorumum, civicin iki tekerlisini üretmişler. Ucmuyor kaçmıyor az yakıyor her şeyden biraz biraz ancak hiç bişeyden tam değil.Yıl başından önce 400 bine v-strom 650 veriyorlardı, durumum imkan verseydi kaçırılmayacak fırsattı. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts