Mehmet Göktürk 28 Kasım 2021 Paylaş 28 Kasım 2021 bizim eski renoyla fotolarımız: https://bilmuh.gtu.edu.tr/~gokturk/hybrid/photo/ 4 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Kasım 2021 Paylaş 28 Kasım 2021 (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: bizim eski renoyla fotolarımızhttps://bilmuh.gtu.edu.tr/~gokturk/hybrid/photo/ Hocam, Önder Yol diyorki, adamlar şuan 400 km menzilli elektrikli araç yapayım derken biz 800 km menzildeyiz, bizden çooook gerideler, beni heyecanlandırmıyor bile 800 km. heyecenlandıran 2000-2500 km lik menzilliler, (sadece pili büyüttük oldu menzil 2000 demiyor) biz o derece geliştikki artık bize yakalayamalar diyor, ne diyorsun bu konuda, doğrumudur, sevinelimmi doğruysa Tesla halt etmiş dedikleri doğrumu çıkacak, Togg übermi olucak aceba 28 Kasım 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 28 Kasım 2021 Paylaş 28 Kasım 2021 Atinon Bazen konuştuğun kitleye gaz vermek olumlu konuşmak gerekir. Lazımdır. İyidir. Türkiye'de eğitim sorunu var eğitim seferberliği reformu deyip duruyorlar. Yetişmiş insan diyorlar. Ulan benim mezunlarımın yarıdan fazlası yurtdışına gidiyor. Eğitiyoruz da sen sahip olamıyorsan ben napayım? 3 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Kasım 2021 Paylaş 28 Kasım 2021 Mehmet Göktürk yazdı: Atinon Bazen konuştuğun kitleye gaz vermek olumlu konuşmak gerekir. Lazımdır. İyidir. Türkiye'de eğitim sorunu var eğitim seferberliği reformu deyip duruyorlar. Yetişmiş insan diyorlar. Ulan benim mezunlarımın yarıdan fazlası yurtdışına gidiyor. Eğitiyoruz da sen sahip olamıyorsan ben napayım? hocam şöyle baksak: illla ki ithalat yapacağız, tanıdıktan yaparız fena mı? ben bugün marketlerden kanada mercimeği almamak için gayret gösterdim.... köfte makarna yedik akşam. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Aralık 2021 Paylaş 7 Aralık 2021 Arkadaşlar program belli oldu. Perşembe cuma cumartesi fuar ve paneller olacak. Ben de konuşmacıyım. Elektrikli araç dönüşümüne gaz vermek amacıyla bir konuşma hazırladım.Genel program ve benim panel aşağıdadır. Bekleriz. DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN: https://edriveturkey.com Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Aralık 2021 Paylaş 7 Aralık 2021 Yol Tarifi diyorum yol yok diyor bana Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Aralık 2021 Paylaş 7 Aralık 2021 karşıda bi yerde valla. yenikapı mı nedir? Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Aralık 2021 Paylaş 7 Aralık 2021 MG gelecek belki deneriz.İzmir Aydın otoyolunda adamı sıkıştırdım iyi gidiyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Aralık 2021 Paylaş 8 Aralık 2021 Mehmet Göktürk yazdı: Elektrikli araç dönüşümüne inci akü dönüştürmüştü bir ara lakin trafiğe çıkması yasaktı ? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Aralık 2021 Paylaş 8 Aralık 2021 Çağlar Bayur yazdı: inci akü dönüştürmüştü bir ara lakin trafiğe çıkması yasaktı ? zaten yarım saat onu anlatmaya çalışacağım. dingiliz dammerikan yapıyor biz ne haltız diye. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Aralık 2021 Paylaş 8 Aralık 2021 (düzenlendi) işlemi teknik ve yasal prosedür olarak ikiye ayırmalı bence, teknik hazır, prosedür takip etmeli gündemi 8 Aralık 2021 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts