Servet Aydın 26 Ağustos 2021 Paylaş 26 Ağustos 2021 Sorun bence de burada.. Sürekli 4 çeker mi bu araç. ?80/20 normalde ancak rampa kalkışı veya direksiyonu tam tur çevirince 4x4 olarak kalkış yapıyor. Dönüş açısına göre haldex arka kavramayı kısıyor 3 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 26 Ağustos 2021 Paylaş 26 Ağustos 2021 Servet Aydın yazdı: 80/20 normalde ancak rampa kalkışı veya direksiyonu tam tur çevirince 4x4 olarak kalkış yapıyor. Dönüş açısına göre haldex arka kavramayı kısıyor Arka diferandiyelde iç dış teker dönüşünü ayarlayan bir mekanizma vardı. Bundada varsa ondan olabilirmi? Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 26 Ağustos 2021 Paylaş 26 Ağustos 2021 Servet Aydın yazdı: Önde tabiki defransiyel var olmak zorunda ancak şanzıman içinde. Düz kalkış yapınca ses yoksa araç kasılıyor. Kuru değilde kaygan zeminde bakmalı bir de. Mehmet Göktürk yazdı: önemli bilgi. arka diferansiyel pinyon bilyalarında kırık olabilir felan desem? Evet şanzıman derken yavru şanzımanı kastediyorsun herhalde. O zaman hariçten ön de dingil yok. Mehmet hocam sürekli 4x4 olan bir araç ta kasmanın ve sesin arka diferansiyel olabileceğini memleketten iyi bir ustam söyledi. Birde sizden duydum. Mantıklı gelmeye de başladı. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 26 Ağustos 2021 Paylaş 26 Ağustos 2021 yavru şanzıman yok bunlarda hepsi tek kutu. arkada da balata kutusu ve difransiyel var. Yorum bağlantısı
Ümit Bilgin 26 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2021 Mehmet Göktürk yazdı: yavru şanzıman yok bunlarda hepsi tek kutu. arkada da balata kutusu ve difransiyel var. Kesinlikle eminim yavru şanzıman var Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Ağustos 2021 Paylaş 26 Ağustos 2021 Yavru şanzıman denen nane vites kutusundan çıkan gücü ön ve arkaya aktaran dişli ünitesi. Yorum bağlantısı
Ümit Bilgin 26 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2021 Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim, vakit ayırıyor kafa yoruyorsunuz. Ben bi kısa Video daha ekliyorum. Vites "D" veya "R" pozisyonuna alıyorum çalışır vaziyette iken. Sol ayağımla frene basıyorum sağ ayağımla gaza dokunup bırakıyorum çıkan ses bu. Servet Aydın yazdı: Yavru şanzıman denen nane vites kutusundan çıkan gücü ön ve arkaya aktaran dişli ünitesi. Evet 👍 1 Yorum bağlantısı
Ümit Bilgin 26 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2021 Servet Aydın yazdı: Aracın önü di mi bura? Evet Benim buradan anladığım şu oldu aracın hareketi ile bunun bi ilgisi yok. Lakırtı aracın hareketine dublaj yapıp bizi yanıltıyor bence Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Ağustos 2021 Paylaş 26 Ağustos 2021 Ümit Bilgin yazdı: Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim, vakit ayırıyor kafa yoruyorsunuz. Ben bi kısa Video daha ekliyorum. Vites "D" veya "R" pozisyonuna alıyorum çalışır vaziyette iken. Sol ayağımla frene basıyorum sağ ayağımla gaza dokunup bırakıyorum çıkan ses bu. Evet 👍 bunu tahmin etmiştim, bu kadar bariz bir tangır tungur sesi büyük ihtimal dışta bir parça çıkarır, egzos spirali, motor şanzıman kulakları gibi gibi, dış parçalar yani. kanalda 2 dak da kaynağı bulunur.. servet olsa aracın altına yatardı bkardı o ayrı konu 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 26 Ağustos 2021 Paylaş 26 Ağustos 2021 Çağlar Bayur yazdı: bunu tahmin etmiştim, bu kadar bariz bir tangır tungur sesi büyük ihtimal dışta bir parça çıkarır, egzos spirali, motor şanzıman kulakları gibi gibi, dış parçalar yani. kanalda 2 dak da kaynağı bulunur.. servet olsa aracın altına yatardı bkardı o ayrı konu Yemek yiyeceğiz bi baktım servet abi yerde. Masanın altına bakıyor. Yemeği yedik salondayız. Betamax sony var 80 model. Altında servet abi. Harbiden huyu böyle 4 Yorum bağlantısı
Ümit Bilgin 26 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2021 Çağlar Bayur yazdı: bunu tahmin etmiştim, bu kadar bariz bir tangır tungur sesi büyük ihtimal dışta bir parça çıkarır, egzos spirali, motor şanzıman kulakları gibi gibi, dış parçalar yani. kanalda 2 dak da kaynağı bulunur.. servet olsa aracın altına yatardı bkardı o ayrı konu Şu anda bende baya yol aldığımı düşünüyorum sanırım bundan sonrası daha kolay. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Ağustos 2021 Paylaş 26 Ağustos 2021 Evet Benim buradan anladığım şu oldu aracın hareketi ile bunun bi ilgisi yok. Lakırtı aracın hareketine dublaj yapıp bizi yanıltıyor bence Haldex değil. Travers olarak oyumu kullanıyorum servet olsa aracın altına yatardı bkardı o ayrı konuNiye yatayım ki... 3 Yorum bağlantısı
Ümit Bilgin 26 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2021 Servet Aydın yazdı: Haldex değil. Travers olarak oyumu kullanıyorum Niye yatayım ki... Üstad geleyim benim arabayıda alalım böyle yukarı. Baktık olmuyor çakarız bi kibrit derdi biter 😁 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Ağustos 2021 Paylaş 26 Ağustos 2021 Ooo patlatma en sevdiğim.. Ufak şeyler patlatmaktan bıktım artık [emoji88] 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Ağustos 2021 Paylaş 26 Ağustos 2021 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Niye yatayım ki... biz fakirler de anca bu var: Ümit Bilgin yazdı: Baktık olmuyor çakarız bi kibrit derdi biter adac kaskolu gelirse dosya işi bende 26 Ağustos 2021 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ümit Bilgin 26 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2021 Çağlar Bayur yazdı: biz fakirler de anca bu var: adac kaskolu gelirse dosya işi bende Araç kaskolu mu ADAC kaskolu mu? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Ağustos 2021 Paylaş 26 Ağustos 2021 Servet Aydın yazdı: Ooo patlatma en sevdiğim.. Ufak şeyler patlatmaktan bıktım artık Akü patlat, o güzel oluyormuş.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Ağustos 2021 Paylaş 26 Ağustos 2021 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Şu anda denemeler yapılıyor Pencereden bakıp duruyorum.. Hala bir patlama duymadım, ses de yok.. Performansın düşmüş senin.. 26 Ağustos 2021 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi Emmi'de olsa afetmem fotolu alıntıyı silerim aga. Herkeş aklını başına alsın yakarım gezegeni yakarım .. La pc'de ünlem işareti nerde la? Bi dakka düşünürken yazmışmıyım. hasss. İnşallah Emmi okumaz 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 26 Ağustos 2021 Paylaş 26 Ağustos 2021 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Haldex değil. Travers olarak oyumu kullanıyorum Niye yatayım ki... Bunlar Tesla Model X kaldırır mı acaba 26 Ağustos 2021 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi Al işte biri daha fotolu alıntı yapmış. Şimdi gidip ne kadan yaş kedi maması varsa alıp kaçacam haberi yok. O değilde ne pahalı oldu be mamalar. Bende mi veteriner hekim olsam? İki kedi bulayım sokaktan da bakayım nasıl tamir ediliyorlar Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Ağustos 2021 Paylaş 26 Ağustos 2021 Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: Bunlar Tesla Model X kaldırır mı acaba Teslayı hoplayıver çekirge yaparız 😁 Pencereden bakıp duruyorum.. Hala bir patlama duymadım, ses de yok.. Performansın düşmüş senin.. Şu anda ekmek parası modundayım. Çalışmalar devam ediyor [emoji378] 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts