Mehmet Göktürk 25 Ağustos 2021 Paylaş 25 Ağustos 2021 haldex balatası bi yokluyor herhalde onun bağlı olduğu yerlerde.. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 25 Ağustos 2021 Paylaş 25 Ağustos 2021 Direksiyon sola dönükken arabayı ittiğinizde de yapıyor mu sesi? Yorum bağlantısı
Ümit Bilgin 25 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2021 Denemedim itmeyi ama yapmıyor sanıyorum. Fiziksel bağlantı noktaları taşıyıcı aksamlar hepsi 3 kez kontrol edildi. Motor şanzıman kulakları v.s Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Ağustos 2021 Paylaş 25 Ağustos 2021 (düzenlendi) Ümit Bilgin yazdı: Şu ana kadar herşey garanti kapsamında değişti çok şükür o zaman mahkeme iptal, beleşe komple yeni şanzıman iyi olmuş, bende cepten yaptırdınız sandım, oh olmuş ama yazıkki servis yüzünden vw a olmuş olan... haldex olabilir, uzman Servet ona soralım.... 25 Ağustos 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ümit Bilgin 25 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: o zaman mahkeme iptal, beleşe komple yeni şanzıman iyi olmuş, bende cepten yaptırdınız sandım, oh olmuş ama yazıkki servis yüzünden vw a olmuş olan... haldex olabilir, uzman Servet ona soralım.... Ben yeniyim platformda beni yönlendirin kim uzmansa 🤣 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Ağustos 2021 Paylaş 25 Ağustos 2021 karşıda olmasam gelip bakardımda az uzakta kaldım valla... Uzunköprüdeyim şuan... Yorum bağlantısı
Ümit Bilgin 25 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Şaftı söküp denemek lazım. Salı yine gidecek servise bu defa başka Şubesi ama. Onlar 4 çeker kısmına egilmeyi düşündüklerini söylediler ama bakalım . Ali Cihangiroğlu yazdı: karşıda olmasam gelip bakardımda az uzakta kaldım valla... Uzunköprüdeyim şuan... Sağol abim ben zaten an itibarıyla almanyadayim 3 ünde yola çıkacam kısmetse gelince yazayım sana ben Sağol abim ben zaten an itibarıyla almanyadayim 3 ünde yola çıkacam kısmetse gelince yazayım sana ben 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Ağustos 2021 Paylaş 25 Ağustos 2021 Ümit Bilgin yazdı: Şu ana kadar herşey garanti kapsamında değişti çok şükür Kaç yıl garantili araç? Yorum bağlantısı
Ümit Bilgin 25 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2021 Aracı ikinci el aldım ben o nedenle yasal olarak 1 yıl garantisi var. Sonrasında istenirse 6aylik periyotlar halinde uzatabiliyorum ücret karşılığı. Aldıktan 3 ay sonra başladı yada ben o zaman Fark ettim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 25 Ağustos 2021 Paylaş 25 Ağustos 2021 benzer sorunlar: https://www.mytiguan.com/threads/transmission-loud-clicking-at-rear-wheel.45817/ ve https://www.vwvortex.com/threads/4motion-drivetrain-clunk.4148156/ Yorum bağlantısı
Ümit Bilgin 25 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2021 Bunu bi tercüme eden lazım Teşekkürler Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 25 Ağustos 2021 Paylaş 25 Ağustos 2021 Ümit Bilgin yazdı: Bunu bi tercüme eden lazım Teşekkürler google ile bakabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 25 Ağustos 2021 Paylaş 25 Ağustos 2021 Çağlar Bayur yazdı: el freni çekip veya lastikleri bir yere yaslayıp teker dönemezken kalkış yapmaya çılışınca da ses var mı? hiç denediniz mi? Süper 👍 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Ağustos 2021 Paylaş 26 Ağustos 2021 Sadece dönüşte yapıyor olması aklıma fantastik bir sorunu getirdi. Akslar sağlam ise haldex aracı 4x4te tutuyor ve dönüşte doğal olarak kasma yapıyor araç. Birde direksiyon sağda mı? Yorum bağlantısı
Ümit Bilgin 26 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2021 Servet Aydın yazdı: Sadece dönüşte yapıyor olması aklıma fantastik bir sorunu getirdi. Akslar sağlam ise haldex aracı 4x4te tutuyor ve dönüşte doğal olarak kasma yapıyor araç. Birde direksiyon sağda mı? Direksiyon sağda değil. Birde dönüşlerde çok daha belirgin, geri vitste de yapıyor Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 26 Ağustos 2021 Paylaş 26 Ağustos 2021 Servet Aydın yazdı: Sadece dönüşte yapıyor olması aklıma fantastik bir sorunu getirdi. Akslar sağlam ise haldex aracı 4x4te tutuyor ve dönüşte doğal olarak kasma yapıyor araç. Birde direksiyon sağda mı? Servet abi bunlarda önde difransjyel var mı? Arazi mantığı : Şanziman + yavru şanzıman öne arkaya şartlarla aktarma oradan difransjyelden akslara şeklinde mi? Yorum bağlantısı
Ümit Bilgin 26 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2021 Cavit Çırakoğlu yazdı: Servet abi bunlarda önde difransjyel var mı? Arazi mantığı : Şanziman + yavru şanzıman öne arkaya şartlarla aktarma oradan difransjyelden akslara şeklinde mi? Önde diferansiyel varmı bilmiyorum ama şanzımana direk bağlı yavru şanzıman var ona sağ ve sol akslar bağlı. 3. bağlantı noktası şaft için. Şaftın arka ucu haldex e bağlı ve ordan da 2 aks çıkışı arka tekerleklere. Bi konuyu tekrar edicem sadece araç ısınınca bu durum ortaya çıkıyor. Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 26 Ağustos 2021 Paylaş 26 Ağustos 2021 Ümit Bilgin yazdı: Önde diferansiyel varmı bilmiyorum ama şanzımana direk bağlı yavru şanzıman var ona sağ ve sol akslar bağlı. 3. bağlantı noktası şaft için. Şaftın arka ucu haldex e bağlı ve ordan da 2 aks çıkışı arka tekerleklere. Bi konuyu tekrar edicem sadece araç ısınınca bu durum ortaya çıkıyor. Yavru şanzımandan aks vasıtası ile tekere güç gidiyor demek ki. Benzer bir problem için olası önerileri buraya da yazayım basitten zora doğru 1 - Lastik ölçü yada ön takım 2 - Orjinal olmayan aks. 3- Yavru şanzıman Ön akslar sokük vaziyette bir deneme yapmaya çalışın ses gitti ise yavru şanzıman ile aks bileşiminde hata olma ihtimali yüksek . 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Ağustos 2021 Paylaş 26 Ağustos 2021 Önde tabiki defransiyel var olmak zorunda ancak şanzıman içinde. Düz kalkış yapınca ses yoksa araç kasılıyor. Kuru değilde kaygan zeminde bakmalı bir de. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Bilgin 26 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2021 Cavit Çırakoğlu yazdı: Yavru şanzımandan aks vasıtası ile tekere güç gidiyor demek ki. Benzer bir problem için olası önerileri buraya da yazayım basitten zora doğru 1 - Lastik ölçü yada ön takım 2 - Orjinal olmayan aks. 3- Yavru şanzıman Ön akslar sokük vaziyette bir deneme yapmaya çalışın ses gitti ise yavru şanzıman ile aks bileşiminde hata olma ihtimali yüksek . Lastikler jantlar fabrika çıkışı olanlar Akslar orijinal Şanzıman serviste sıfırı ile değişti Yavru şanzımandan şüphe ettim bende ama ana şanzıman ile değişmiş. Üzerinde üretim tarihi var. O nedenle onu da eliyorum mecburen. Ses zaten daimi değil normal kalkış yapıp gidersem bir daha ses titreşim vs. Yok Ne zamanki park edicem yada sıkışık trafikte yarım metre ilerleyip durmam gerekecek yani gaz verip birakicam düşük devirlerde o zaman ses tekrar duyuluyor. Yada şöyle anlatmaya çalışayım, daire çizdiğimde bi boş alanda gaz verip bırakarak en yoğun lakırtı o zaman ortaya çıkıyor Servet Aydın yazdı: Önde tabiki defransiyel var olmak zorunda ancak şanzıman içinde. Düz kalkış yapınca ses yoksa araç kasılıyor. Kuru değilde kaygan zeminde bakmalı bir de. Düz kalkarsam sorun yok. Ağustos ayında da kaygan zemin sıkıntı 😁 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 26 Ağustos 2021 Paylaş 26 Ağustos 2021 Ümit Bilgin yazdı: .. daire çizdiğimde .. önemli bilgi. arka diferansiyel pinyon bilyalarında kırık olabilir felan desem? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Ağustos 2021 Paylaş 26 Ağustos 2021 Düz kalkarsam sorun yok. Ağustos ayında da kaygan zemin sıkıntı [emoji16]Sıvı sabun dökün tekerlere denemek için ancak sonrasında sürüşte dikkatli olun Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Ağustos 2021 Paylaş 26 Ağustos 2021 Servet Aydın yazdı: Sadece dönüşte yapıyor olması aklıma fantastik bir sorunu getirdi. Akslar sağlam ise haldex aracı 4x4te tutuyor ve dönüşte doğal olarak kasma yapıyor araç. Sorun bence de burada.. Sürekli 4 çeker mi bu araç. ? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts