İçeriğe Yönlendir

Çakma Yıldız GLB

Cem Işık

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek

Ali bunu ölü fiyatına da almaz. 

• Beğen 2
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık
Mehmet Ozyurek yazdı:

Eski 302 ler kompresöre binince böyle ses yapardı :)

Ee mercedes işte, genlere işlemiş

Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Cem Işık yazdı:

Ee mercedes işte, genlere işlemiş

Hoop!

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

İlk akla gelen kapı fitilinden olabilir, silikon veya lastik kremi fitile sürüp kontrol edilebilir. Değilse kaportanın diğer kısımlarındandır. Fşestada da var 160 civarında çıkıyordu vazelin krem vs sürdüm 180 de çıkmaya başladı. Ona da dokunumuyorum 180 km/h hızda fiesta da birinin uyarması iyi oluyor. O hızı zaten düzce iniş rampasında yapıyor düzceye yaklaştık diyor 🤣😅

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

o ses yol vermeyenleri uyarmak için default gelen bir özellik. kör gözler için. 3 kollu yıldızı göremeyen diğer alman arabası sürücüleri için :D

Mustafa Tüfekçi yazdı:

Ne sesi o

usulca cüzdandan eksiler öroların sesidir belki. çok örojen ve kıskanılan bir durumdayız malum.

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Cem Işık yazdı:

180 civarlarinda düdük calar gibi bir ses yapıyor :)

180'de kalma, 200 ile git diyordur belki, pardon fındık motorluydu değil mi bu 😛 

şaka bir yana, bu sınıf suvcuklar normalde gözüme hoş görünemz ama GLB hakikaten yakışıklı. :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Selim Bilgin yazdı:

180'de kalma, 200 ile git diyordur belki, pardon fındık motorluydu değil mi bu 😛 

şaka bir yana, bu sınıf suvcuklar normalde gözüme hoş görünemz ama GLB hakikaten yakışıklı. :nazar:

bagaj tarafı 20 cm kadar daha uzun olmalıydı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Abi tahmin ediyorum, sağ aynanın gövdeye birleştiği yeri kontrol eder misin gözle?, orda bir sıkıntı varsa havayı kapının içine alıyor olabilir

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

205 kasa c de fitil mevzusu vardi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık
Furkan Avcı yazdı:

Abi tahmin ediyorum, sağ aynanın gövdeye birleştiği yeri kontrol eder misin gözle?, orda bir sıkıntı varsa havayı kapının içine alıyor olabilir

Yabancı forumlarda ön camı söküp (nasıl oluyorsa) daha derine montaj yaparak çözmüşler. Bakacağım bilahare

Selim Bilgin yazdı:

189 a kadar çıktım ama ses rahatsız ettiği için daha zorlamadım. 200 leri görür gibi hissettiriyor araç. Az daha uzun olmalı gibi geliyor bana da, arkası fazla küt.. 

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Videoda Focus dikkatimi çekti. Senin ne haddine Mercedes e özenmek.

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Cem Işık yazdı:

Yabancı forumlarda ön camı söküp (nasıl oluyorsa) daha derine montaj yaparak çözmüşler. Bakacağım bilahare

189 a kadar çıktım ama ses rahatsız ettiği için daha zorlamadım. 200 leri görür gibi hissettiriyor araç. Az daha uzun olmalı gibi geliyor bana da, arkası fazla küt.. 

içerden tekme atıp çıkartıyor camcılar :D

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Aynı ses seneler önce benim Fusion'da da geliyordu. Arabanın aerodinamiği ile alakalı. Ayna ya da kapıdaki bir yere çarpan hava ses yapıyor. Mekanik bir şey ya da arıza değil. Diğer GLB sahiplerine de sormak lazım.  

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

180 e çıkmasak :crazy:

KArikatür geldi aklıma. Pilot fenalaştı uçağı kullanabilecek biri var mı diyordu görevli. Biri de kalkmasak olmaz mı diyordu yolculardan :D

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Cam ile alakalı ise o hızda camı hafifçe aralayınca seste değişiklik olur sanki.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık
Alpay Sumer yazdı:

Abi bi tur Atayım bakalım bendeyken de ses cıkaracakmı 😄

Gel hemen teste çıkarız. Skoda mı , glb mi testi yaparız😋

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Cem Işık yazdı:

Gel hemen teste çıkarız. Skoda mı , glb mi testi yaparız😋

Farketmez araba sürmek olsun 🥰

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Aracı dün servise bıraktım, bugün aldım. 
180 de başlayan düdük sesi için tavan rayları ayarlanmış. Henüz boş yol bulamadığımdan deneyenedim. 
bu ses sorunu sonrası havalandırma fanından ses gelmeye başlamıştı, o da fanın haznesine yaprak kaçmış, her iki sorun garanti kapsamında çözüldü. 
mercedese yakışır bir sessizliğe kavuştuk:)

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Ali Gök

konu mercedes olunca 200 de başlayan ses mühim problem oluo demi :D 

• Beğen 1
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Cem Işık yazdı:

haznesine yaprak kaçmış,

polen filtresi neredymiş yaprak kaçarken?

• Beğen 4
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Cem Işık yazdı:

Aracı dün servise bıraktım, bugün aldım. 
180 de başlayan düdük sesi için tavan rayları ayarlanmış. Henüz boş yol bulamadığımdan deneyenedim. 
bu ses sorunu sonrası havalandırma fanından ses gelmeye başlamıştı, o da fanın haznesine yaprak kaçmış, her iki sorun garanti kapsamında çözüldü. 
mercedese yakışır bir sessizliğe kavuştuk:)

Önce göm iyice derine göm, sonra Mörcödösö yököşör... 😒

Ben Mercedes olsam arabayı geri alırım senden, başlığa bakarak.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...