Hasan Basri Bayraktar 23 Ağustos 2021 Paylaş 23 Ağustos 2021 Hayırlı olsun Cem...Güzel günlerde kullanın...[emoji3478][emoji3478] Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 23 Ağustos 2021 Paylaş 23 Ağustos 2021 Meksika üretimi (Avrupa dışı) olduğu için TOKİ vergisi adı altında ek bir vergi alınıyormuş ithal araçlarda.. Bu sanırım sadece Meksika'ya özgü bir durum değildir. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Ağustos 2021 Paylaş 23 Ağustos 2021 Yurdaer Elay yazdı: Meksika üretimi (Avrupa dışı) olduğu için TOKİ vergisi adı altında ek bir vergi alınıyormuş ithal araçlarda.. Bu sanırım sadece Meksika'ya özgü bir durum değildir. Bi ara Meksika üretimi Jetta'lar çok satınca hemen vergi yasl... eee, vergi çıkardılar onlara. Sonra kaldı öyle. 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 23 Ağustos 2021 Paylaş 23 Ağustos 2021 Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullansın yenge, Meksika'da olsa çok güzel duruyor Abicim 😊 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 23 Ağustos 2021 Paylaş 23 Ağustos 2021 Cem Işık yazdı: Furkan araçta sis farı yok üst paket olduğu içinmiş(!). ön sis butonu da yok ki,farın içine gömülü led vs vardır diyeyim. Ne dersin bu işe? Alt paketleri sis farlı, üst paketlerde sis yok.. 2. el, 2020 model 9.000 km de bir tane bulmuştum, 760 bin tl idi fiyatı. Epey doluydu, razı edemedim hanımı. Uzun far asistanı, koltuk+direksiyon ısıtma, özel ses sistemi vs vardı. Olmuşken sıfır olsun dedi bunu aldı. Sis farı ne abi ya zaten bizim memlekette sis farının apaçilerin artisliğinden başka bir amaçla kullanıldığını çok nadir görüyorum. Keşke hepsinden kaldırsalar ILS vardır onda muhtemelen Yorum bağlantısı
Recep Demirci 23 Ağustos 2021 Paylaş 23 Ağustos 2021 Gayet güzel duruyor hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Ağustos 2021 Paylaş 23 Ağustos 2021 Furkan Avcı yazdı: Sis farı ne abi ya zaten bizim memlekette sis farının apaçilerin artisliğinden başka bir amaçla kullanıldığını çok nadir görüyorum. Keşke hepsinden kaldırsalar ILS vardır onda muhtemelen Hocam ezmeyin 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 23 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2021 Furkan Avcı yazdı: Sis farı ne abi ya zaten bizim memlekette sis farının apaçilerin artisliğinden başka bir amaçla kullanıldığını çok nadir görüyorum. Keşke hepsinden kaldırsalar ILS vardır onda muhtemelen Mercedes lightining system vs bişiler yazıyor farın içinde ama bakmadım açıkçası:) biz eski kuşağız, sis farı demek daha dolu araba demek bize. Tempra sx aldığımızda , sxa alamadık(sis farı ve arka camlar otomatik) diye üzülmüştüm ben. 3 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 23 Ağustos 2021 Paylaş 23 Ağustos 2021 Hayırlı olsun yengem güle güle kullansın, sana da arka sağ koltukta keyif kalsın Yorum bağlantısı
Engin Deniz 23 Ağustos 2021 Paylaş 23 Ağustos 2021 Hayırlı olsun kardeşim, yıldız iyidir. 😊 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 23 Ağustos 2021 Paylaş 23 Ağustos 2021 Geç kalmışım hayirli olsun demek icin ama, hayirli ugurlu olsun insallah kazasiz belasiz iç dizayn şahane maşallah. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 23 Ağustos 2021 Paylaş 23 Ağustos 2021 Hayırlı olsun Cem. Kazasız, belasız ve de cezasız güle güle kullanın. [emoji3478]Çok istediğim beğendiğim araçlardan biriydi, ama bütçem yetmedi. Bu arada aydınlatma iyi olursa sis farına pek de ihtiyaç olmuyor. SUV sınıfında en güzel araçlardan, iç mekanı bayağı ferah. Yıldız yıldızdır. [emoji106]Tekrar hayırlı olsun . Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ağustos 2021 Paylaş 23 Ağustos 2021 Furkan Avcı yazdı: ILS vardır onda muhtemelen biz fakirler için: ne O? O ne? kaç basıo ağbiğ? 3 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 23 Ağustos 2021 Paylaş 23 Ağustos 2021 ILS aletli iniş değil miydi ya? Uçuyor mu bu alet? 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Ağustos 2021 Paylaş 23 Ağustos 2021 (düzenlendi) Yeni gördüm, hayırlı olsun 1.33 tce motorlu mersonuz, motor cillop test ettim merak etme 23 Ağustos 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Ağustos 2021 Paylaş 23 Ağustos 2021 Furkan Avcı yazdı: ILS vardır onda muhtemelen Sola uçuş başı 090 a dönüyorum o zaman? 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 23 Ağustos 2021 Paylaş 23 Ağustos 2021 Çağlar Bayur yazdı: biz fakirler için: ne O? O ne? kaç basıo ağbiğ? Selim Bilgin yazdı: ILS aletli iniş değil miydi ya? Uçuyor mu bu alet? Ahahah, ee bir nevi uçuyordur. Sani Gerşon yazdı: Sola uçuş başı 090 a dönüyorum o zaman? Sol yap gel abi, topla azıcıkda... Cem Işık yazdı: Mercedes lightining system vs bişiler yazıyor farın içinde ama bakmadım açıkçası:) biz eski kuşağız, sis farı demek daha dolu araba demek bize. Tempra sx aldığımızda , sxa alamadık(sis farı ve arka camlar otomatik) diye üzülmüştüm ben. ILS = Intelligent Ligthing System ya hu. Işığı, uzunu, yönü cartu curtu ayarlıyor işte. Bende de yok sis farı Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hocam ezmeyin Yok ya asla o niyetle bir şey söylemem, tanırsınız beni, sis farı denince görgüsüzce yakan ahmak bir kaç dallama aklıma geldi de, onlara lafım. 2 2 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 23 Ağustos 2021 Paylaş 23 Ağustos 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hocam ezmeyin Amerikan park olmadan yanan sis, Ali abinin 20 litre yakması gibi bişey heralde, o kadar tezat ve uyumsuz Hayabusa'ya binmeyen apaçilerdenim bende 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Ağustos 2021 Paylaş 23 Ağustos 2021 Ebrar Tüfek yazdı: Amerikan park olmadan yanan sis, Ali abinin 20 litre yakması gibi bişey heralde, o kadar tezat ve uyumsuz Hayabusa'ya binmeyen apaçilerdenim bende Valla 10 senedir tüm arabalarımda sis farı vardı. 3 kere açıp kullanmamışımdır. Foto çekerken o apaçi ortaya çıkıyor ama neyseki yarasa yan aynamız yok 😁 1 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 23 Ağustos 2021 Paylaş 23 Ağustos 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Valla 10 senedir tüm arabalarımda sis farı vardı. 3 kere açıp kullanmamışımdır. Foto çekerken o apaçi ortaya çıkıyor ama neyseki yarasa yan aynamız yok 😁 Uzun yolda çok kullanıyorum yanlara doğru ışık veriyor daha güzel görüyorum yolu foto çekerken led sis yok ise açmıyorum güzel durmuyor 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 23 Ağustos 2021 Paylaş 23 Ağustos 2021 Led sis demişken fluence a led sis takmıştım, mahalleye bikere park sis açık girdim, sabah arabanın yanına geldiğimde ampul duyları tampondan aşşağı sallanıyordu, tamponun altından elini uzatıp led sisleri söküp almıştı birisi 1 2 Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 23 Ağustos 2021 Paylaş 23 Ağustos 2021 Hayırlı olsun 🙏 güle güle kullansın eşiniz 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Ağustos 2021 Paylaş 23 Ağustos 2021 Ebrar Tüfek yazdı: Led sis demişken fluence a led sis takmıştım, mahalleye bikere park sis açık girdim, sabah arabanın yanına geldiğimde ampul duyları tampondan aşşağı sallanıyordu, tamponun altından elini uzatıp led sisleri söküp almıştı birisi geri takıp o kısma kapan takaydın, sabaha soket yerine barnak toplardın sis farı iyidir helede yan aydınlatma destekliyse, dönüşe duyarlı olanlardan yani... Yorum bağlantısı
Recommended Posts