İçeriğe Yönlendir

Çakma Yıldız GLB

Cem Işık

Recommended Posts

Cem Işık
Mehmet Ozyurek yazdı:

İçi çok şıkmış Cem.. Güle güle kullanılsın. 

Daha güzelleri sizlerin olsun inşallah abim

Zafer Bakar yazdı:

İçi çok güzelmiş. Ben dışından çok içini sevdim. Allah kaza bela vermesin abilerin abisi 

İçi angara pavyonu gibi Zafer, hele bir mod var, renkleri kendisi değişiyor, sürekli mor yeşil kırmızı vs baya pavyon usulü. Ödeme de pavyon hesabı gibiydi zaten🤪

• Beğen 2
  • Mutlu 11
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Hayırlı uğurlu olsun maşallah çok çok güzel 👍🏼 

Abi bi daha binince asistana sorsana audi hakkında ne düşünüyormuş..

• Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

:nazar: kokpit tasarımı için kaç mühendis kaç ay çalıştı acaba nasıl da yaratıcı pek şık

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici

Güzel araç, kazasız belasız günlerde kullanmanız dileğiyle. Motor performansı ve ses yalıtımı nasıl acaba? 

Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş

Yenge (tabi eline geçerse sen de [emoji28]) güle güle kullansın abi. Kazasız, cezasız inşallah.

Bu arada, kokpit de çok güzel. Tam benim kalemim. Bayılıyorum böyle teknolojik konsollara. Yalnız en son yatık ekranlı konsol tasarımı beni benden aldı. Nirvanaya ulaşmış o tasarımla mercedes.

Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

On numara beş yıldız araç almışsın avukatım. Çok güzel tercih. Yengemiz iyi günlerde tekerine taş gelmeden kullansın inşallah. Anahtarı zor alırsın bizim hanım vermiyor kendi arabasının anahtarını.

Yorum bağlantısı
İnan Çınar

Maşallah, çok  iyi bir tercih olmuş.  İçi de dışı  da çok  şık... Güzel günlerde  kullanılsın.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Hayırlı olsun abi [emoji3]bence renk çok güzel

Kış uzak dur! Orasını burasını hemen sökmeye kalkarsın
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Çağlar Bayur yazdı:

:nazar: kokpit tasarımı için kaç mühendis kaç ay çalıştı acaba nasıl da yaratıcı pek şık

Fırın küreğini uzatmışlar ya.. ışıklar harici çaba harcanmış bir tasarım görmüyorum ben. 

Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar

Hayırlı olsun güle güle kullanın, yalnız yılfız harici mercedese benzetemedim desem. Başlık isabetli olmuş.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mehmet Ozyurek yazdı:

Fırın küreğini uzatmışlar ya.. ışıklar harici çaba harcanmış bir tasarım görmüyorum ben. 

Bir arkadaş cla için mekanın dandikliğini örtmek için ışıkla süslemişler diyordu. Dandiklik derken mercedes içinde değerlendirme anlamında. 

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

GL arazi anlamına geliyor galiba, B de B classe mi? Yeni Mercedes isimlendirmeleri farklı biraz.

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Meksikada olsa yıldız yıldızdır.  C ler güney Afrika, a ve b ler Bulgaristan yada Romanya diye hatırlıyorum. E den itibaren saf kan alman. 

Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay
Evren Erakçora yazdı:

GL arazi anlamına geliyor galiba, B de B classe mi? Yeni Mercedes isimlendirmeleri farklı biraz.

Evet.. (G)eländewagen (L) (B)-Klasse. Aradaki L harfi eskiden belli anlamlara geliyordu, yeni isimlendirmede sadece bağlantı harfi olarak görev yapıyor.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...