İçeriğe Yönlendir

Çakma Yıldız GLB

Cem Işık

Recommended Posts

Cem Işık

Eşim için aldık bu arkadaşı. Nicedir suv da suv diyordu. 
GLB 200 Amg 4 matic,  teknoloji ve teknoloji plus paketli. Chip krizinden ötürü pek renk seçebilme imkanı olmadı, eldeki modellerden birini seçip aldık mecburen. 
1.33 cc hacminde benzinli 163 hp gücünde, 250 NM torka sahip nissan Renault ortak motormuş. 
Aracın dinamiklerini pek bilmiyorum , zira eşim yıkamadan yıkamaya anahtarı verecek gibi duruyor. 
Meksika’da üretilmiş ve bana sorulursa Bildiğimiz mercedes ayarında diyemem. Hanımın gönlü oldu, önemli olan da buydu.:)

1 kez yıkamaya götürdüm, yıkamacı kapanmış mecbur kendim yıkadım. Benim önden çekişli kodiaq daha iyi yol tutuyor diyebilirim yaklaşık 10 km lik mahalle arası sürüşlerde edindiğim tecrübeyle. 8 ileri şanzımanı var mersonun. Şimdilik  söyleyebileceklerim bu kadar . 

5A9F9702-ACAB-4564-B1D9-C4FA3170398B.jpeg

F8B534B8-E52B-45EB-B02B-1ACE53EC92C8.jpeg

• Beğen 45
Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya
Cem Işık yazdı:

Eşim için aldık bu arkadaşı. Nicedir suv da suv diyordu. 
GLB 200 Amg 4 matic,  teknoloji ve teknoloji plus paketli. Chip krizinden ötürü pek renk seçebilme imkanı olmadı, eldeki modellerden birini seçip aldık mecburen. 
1.33 cc hacminde benzinli 163 hp gücünde, 250 torka sahip nissan Renault ortak motormuş. 
Aracın dinamiklerini pek bilmiyorum , zira eşim yıkamadan yıkamaya anahtarı verecek gibi duruyor. 
Meksika’da üretilmiş ve bana sorulursa Bildiğimiz mercedes ayarında diyemem. Hanımın gönlü oldu, önemli olan da buydu.:)

5A9F9702-ACAB-4564-B1D9-C4FA3170398B.jpeg

F8B534B8-E52B-45EB-B02B-1ACE53EC92C8.jpeg

Hayırlı olsu. Çok sağlam bir motoru var o zaman :) Reno motoru yapıyor Maşallah. Bence hiç elleme arabayı. Çizersin mizersin sonra papaz olursun sahibiyle :D 

• Beğen 2
  • Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Cem Işık
Ali Gök yazdı:

uzay mekiği gibiymiş içi maşallah güle güle kullanın cem abi hayırlı olsun

Çok oyuncaklı içi ışıl ışıl. 64 renk seçeneği var. Gece uzun yolda göz kanatır:) daha iyileri sizlerin olsun inşallah

Fatih Evcin yazdı:

Hayırlı olsun abi, güle güle kullanın.

Teşekkürler kardeşim

Fatih Sarıkaya yazdı:

Hayırlı olsu. Çok sağlam bir motoru var o zaman :) Reno motoru yapıyor Maşallah. Bence hiç elleme arabayı. Çizersin mizersin sonra papaz olursun sahibiyle :D 

2-3 ay hevesini alsın da sonra turlarım sanırım rahatça. Vale alacak diye restorana vs götürmüyor bunu. Skodayla gidiyoruz:)

• Beğen 1
  • Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Hanım otomobillerden pek anlamaz, bi dolu güvenlik özelliği var hepsini kapatıp yola çıkıyor. Şerit takip asistanı için teslimde şeritten kontrolsüz çıkarsan fren yapar şeride sokmak için dediler. Hanım kapatmayı öğrendi hemen .. :)

geçen aradı p diye bi işaret çıkıyo ekranda diyor. Video at anlayayım dedim. Araba park yeri tespit edip gösteriyormuş istersen park edeyim diye. Onu kapatmayı öğren diyor bana.. değişik bir mantık:)

• Beğen 8
  • Mutlu 15
Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya
Cem Işık yazdı:

Hanım otomobillerden pek anlamaz, bi dolu güvenlik özelliği var hepsini kapatıp yola çıkıyor. Şerit takip asistanı için teslimde şeritten kontrolsüz çıkarsan fren yapar şeride sokmak için dediler. Hanım kapatmayı öğrendi hemen .. :)

geçen aradı p diye bi işaret çıkıyo ekranda diyor. Video at anlayayım dedim. Araba park yeri tespit edip gösteriyormuş istersen park edeyim diye. Onu kapatmayı öğren diyor bana.. değişik bir mantık:)

Doğru söylüyor. Öğrenip öğretmen lazım. Abi bir seninki değil, aşşağı yukarı hepsi öyle :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya
Cem Işık yazdı:

Canları sağolsun ne diyelim :)

Öyle onlar olmasa halimiz duman. Güle güle kazasız cezasız kullansın. İnşallah. Güzel araba almışsın. Ben beğendim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna

Cem Bey ailenize hayirli olsun; guzel gunlerde, saglikla kullanin

2. siradan talipligim devam ediyor 🙂

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık
Gökhan Tuna yazdı:

Cem Bey ailenize hayirli olsun; guzel gunlerde, saglikla kullanin

2. siradan talipligim devam ediyor 🙂

Yaklaşık 5-6 sene sonra haber vereceğim :)

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Abi yengem güle güle kullansın :nazar:

Buna ben ilk sıradamıyım şimdi :D

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Park asisti kapalı mersolarınız değerinde alınır. Çek senet arsa tarla uzay gemisi takası vardır. Boş muhabbet için aramayın kalbinizi yerim

• Beğen 1
  • Mutlu 10
Yorum bağlantısı
Cem Işık
Mert Yeldan yazdı:

Abi yengem güle güle kullansın :nazar:

Buna ben ilk sıradamıyım şimdi :D

Buna Seni yaZdım ilk sıraya, sonra Gökhan var:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin

Hayırlı olsun abi, çakma filan ama içten dıştan tasarımı güzel, güle güle kullanın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
Cem Işık yazdı:

Buna Seni yaZdım ilk sıraya, sonra Gökhan var:)

Şimdiden para biriktireyim olmadı bobreğe iyi bakıp bozdururum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Cimer’e yazarken verdiğim örnek motorlardan biri. 1.33 165 at gücünde arabanın vergisi neden benim 1.8 98 eşek güçlü motorlu arabanın vergisinden ucuz diyorum hep :) hem de 7 kişilik suv diye ekliyorum 😁

hayırlı olsun. Güle güle kullanın

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...