Erdoğan Temur 21 Ağustos 2021 Paylaş 21 Ağustos 2021 Merhabalar, Köpek balığı Lancer gitti, Iron-man geldi. Hyundai Kona 1.6T-GDI Elite Smart dolu modeli. Çift kavramalı otomatik 7 ileri DCT şanzımanı var ve alt devirlerden itibaren hızlanan bir motoru var. Eco, Comfort, Sport sürüş modları var ve şehir içinde eco mu confoft mu daha az yakıyor onu çözmeye çalışıyoruz. Ş.içi 9LT/100km lerde dolaşıyoruz. Yarın şehirlerarası uzun yol yaparak ş.dışı tüketimine bakacağım. Yakıt konusuna fazla takılmıyoruz haftalık 15 km yol yapıyor ve yıllık en fazla 8bin km yapıyoruz, yaz tatilinde çok gezersek 10bini buluyor. Mitsubishi Lancer'dan sonra çağ atlamış gibi olduk. 6 sene Lancerı kullandık ayrılmak zor oldu. Allah kaza bela vermez, sağlığımızda yerinde olursa 7 sene bizimle olacak. Kullandıkça avantaj dezavantajlarını yazacağım. HYUNDAİ KONA 1.6 4X4 177 Elite Smart Özellikleri; ABS EBD TCS ESP HEAD UP DİSPLAY ANDROID AUTO ve APPLE CARPLAY KABLOSUZ ŞARJ SİSTEMİ GERİ GÖRÜŞ KAMERA KÖR NOKTA UYARI SİSTEMİ HIZ SABİTLEYİCİ ANAHTARSIZ GİRİŞ ANAHTARSIZ ÇALIŞTIRMA OTOMATİK VİTES OTOMAATİK KLİMA USB-AUX GİRİŞİ/12V 180W DİREKSİYONDAN KUMANDALI MÜZİK SİSTEMİ 7" DOKUNMATİK EKRANLI BİLGİ EĞLENCE SİSTEMİ BLUETOOTH YOKUŞ KALKIŞ DESTEK SİSTEMİ YOKUŞ İNİŞ DESTEK SİSTEMİ ÇARPIŞMA UYARI SİSTEMİ SÜRÜCÜ VE YOLCU HAVA YASTIĞI ELEKTRİKLİ CAMLAR UZAKTAN KUMANDALI MERKEZİ KİLİT KATLANABİLİR KUMAŞ KOLTUKLAR ISOFİX FAR SENSÖRÜ GÜNDÜZ LED ÖN FARLAR LED ARKA STOP FARLARI ELEKTRİKLİ VE ISITMALI YAN AYNALAR KATLANABİLİR AYNA FAR YÜKSEKLİK AYARI LASTİK BASINÇ GÖSTERGESİ AYARLANABİLİR DİREKSİYON KOL DAYAMA PARK SENSÖRÜ 36 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 21 Ağustos 2021 Paylaş 21 Ağustos 2021 Kazasız, belasız, cezasız kullanmanız dileğiyle hayırlı olsun... 1 Yorum bağlantısı
M. Asım Kahraman 21 Ağustos 2021 Paylaş 21 Ağustos 2021 İlk beğeni benden olsun, maşallah güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 21 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 21 Ağustos 2021 Erkut Uysal yazdı: Kazasız, belasız, cezasız kullanmanız dileğiyle hayırlı olsun... Çok teşekkür ederim. Hep beraber inşallah. M. Asım Kahraman yazdı: İlk beğeni benden olsun, maşallah güle güle kullanın. Çok teşekkürler. Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 21 Ağustos 2021 Paylaş 21 Ağustos 2021 Hayırlı olsun, güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 22 Ağustos 2021 Paylaş 22 Ağustos 2021 Tasarımı bence çok güzel ben çok beğeniyorum. Çok iyi yapmışsınız bunu alarak bence. Güle güle kullanın 1 1 Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 22 Ağustos 2021 Paylaş 22 Ağustos 2021 Maşallah çok yakışıklı araba hayırlı olsun 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Ağustos 2021 Paylaş 22 Ağustos 2021 Forumda kona grubu açılsa yeridir hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 22 Ağustos 2021 Paylaş 22 Ağustos 2021 Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın, sevdiğim bir araç 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Ağustos 2021 Paylaş 22 Ağustos 2021 hayırlı olsun. EN sevdiğim kombin. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 22 Ağustos 2021 Paylaş 22 Ağustos 2021 Hayirli olsun.. Canli olarak ilk gordugumde sadece farları cok kısık gelmisti.. Sanki birsey okumaya calısan astigmatlar gibiydi.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Ağustos 2021 Paylaş 22 Ağustos 2021 (düzenlendi) Cillop gibi alet, tek eksik adaptif cruz, hunday şunu neden koymaz bu donanımda araca ..... neyseki çarpışma önleyici sistem var bu da güzel.... 22 Ağustos 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Ağustos 2021 Paylaş 22 Ağustos 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: Cillop gibi alet, tek eksik adaptif cruz, hunday şunu neden koymaz bu donanımda araca ..... neyseki çarpışma önleyici sistem var bu da güzel.... Olsun kör nokta var. İstanbul içindeki çevre yollarında çok arıyorum bu özelliği. Mazda’da vardı. Güven veriyordu resmen. Şimdi mecbur omuz üstü bakış atıyoruz. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Ağustos 2021 Paylaş 22 Ağustos 2021 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Olsun kör nokta var. İstanbul içindeki çevre yollarında çok arıyorum bu özelliği. Mazda’da vardı. Güven veriyordu resmen. Şimdi mecbur omuz üstü bakış atıyoruz. herşey var, adaptifte olmayı versin, şimdi sıfırlarına baktım uçmuş fiyatlar, 4x4 zaten yok, şeytan dürtüyor ver arabayı direk al, fiyatları yakın sayılır, şeytan dürtüyor ama yok sakin olayım ben acaba şanzımanı nasıl, kuru tipmi? bak hele 22 Ağustos 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Ağustos 2021 Paylaş 22 Ağustos 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: herşey var, adaptifte olmayı versin, şimdi sıfırlarına baktım uçmuş fiyatlar, 4x4 zaten yok, şeytan dürtüyor ver arabayı direk al, fiyatları aynı gibi zaten, şeytan dürtüyor ama yok sakin olayım ben acaba şanzımanı nasıl, kuru tipmi? bak hele Haha 😁😁 bayinin önünden geçme abi 😁 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 22 Ağustos 2021 Paylaş 22 Ağustos 2021 Hayırlı olsun. 4x4 olması beni cezbetti, zira artık ihtiyaç olmaya başladı bizde de:) Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 22 Ağustos 2021 Paylaş 22 Ağustos 2021 Hayırlı olsun çok güzel görünüyor. Sürüşü de keyiflidir bunun Yorum bağlantısı
Erman Uzun 22 Ağustos 2021 Paylaş 22 Ağustos 2021 Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 22 Ağustos 2021 Paylaş 22 Ağustos 2021 Hayırlı olsun, kazasız belasız. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Ağustos 2021 Paylaş 22 Ağustos 2021 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Haha 😁😁 bayinin önünden geçme abi 😁 aslında aklım yeni gelecek Sportage de, gelsinde bakayım hele.... kona güzel ama 4x4 alacaksam az araziye girerim ben, o zamadan kona olmaz, asfalt arabası bu 4 çekede olsa olmaz, bu durumda gidecek en ucuz sıfır araba olarak duster kalıyor, 1.3 tce 150 hp prestige donanım 4x4 duster edc, her türlü daha uygun gelir bana (2021 gelecek olan kasa), keza bana bagajda lazım daha yüksek olmasıda lazım, madem arazi mod yapacağım, neyse şu kaşıntıdan kurtulayım hele... yok aga vazgeçtim ben, esas plana dönüyorum, arabam güzel bana senelerce gider, plana sadık kalıyorum, durumu düzeltince motor alıyorum ve peşi sıra Defender toplarsam bu işe odaklanıyorum, hele bir o zaman gelsinde, kaşıntım geçti birden 22 Ağustos 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts