Çağlar Bayur 15 Ekim 2021 Paylaş 15 Ekim 2021 Muhammet Ali Deli yazdı: Eline sıfır araba geçiren saklıyor Genişlet turşusunu mu kuracak, 150 milyon tl nin finansman maliyeti hesapladın mı? (min 100) 500 stoklu çalışan bayi de olabilir Muhammet Ali Deli yazdı: Videodaki arabaları satmaya başlarlar artık.. Genişlet başkasının malını nasıl satacak? Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 15 Ekim 2021 Paylaş 15 Ekim 2021 Çağlar Bayur yazdı: turşusunu mu kuracak Genişlet 1 sene önce 200 olan şimdi 400-500 bin. Sence değmez mi turşu kurmaya? 1 senede abartalım hadi 50 bin maliyeti olsun bu malın getirisinin yanında hiç birşey. Yalnız ilginç olan şu, sana biliyorum, eminim, ne dolaplar çevrildiğini biliyoruz sektörün içindeyiz gözümle gördüm garajlarda sıfır araba saklayanları diyorum hala turşu muhabbetindesin abi. Sana rakamlarınla ve doğrularınla mutluluklar, sevgiler. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ekim 2021 Paylaş 15 Ekim 2021 Muhammet Ali Deli yazdı: 1 sene önce 200 olan şimdi 400-500 bin. Genişlet o rakamın kaçı bayinin kaçı distribütörün kaçı verginin? Muhammet Ali Deli yazdı: 1 senede abartalım hadi 50 bin maliyeti olsun bu malın getirisinin yanında hiç birşey. Genişlet 2021 modeli saklayıp 2022 de satıp karını artıracak diyorsun? Muhammet Ali Deli yazdı: gözümle gördüm garajlarda sıfır araba saklayanları Genişlet bayi mi galeri mi?twitter danmı 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 16 Ekim 2021 Paylaş 16 Ekim 2021 (düzenlendi) Benim arkadaşım 800 bine geçen sene evini satıp 4 tane sıfır clio aldı. Hepsini garajda yatırdı tek tek ilan verdi. Sonuncusunu sattığında bir daha böyle salakça bir işe girersem dünya sevsin beni gibi bir cümle kurdu. Geçen sene sattığı ev şuan 1,5 milyon civarı. Arabalardan 300 bin kazandı. Evi elinde tutmadığı için şuan 400 bin zararda 😂😂 16 Ekim 2021 tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi 2 7 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ekim 2021 Paylaş 16 Ekim 2021 Mert Yeldan yazdı: Hepsini garajda yatırdı tek tek ilan verdi. Genişlet 3 sene yatırıp ilan versin bir dahakine 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 16 Ekim 2021 Paylaş 16 Ekim 2021 Bugün Honda bayisine uğradım. Ellerinde Eco elegance modeli yoktu. Bayide ise bir kaç tane excutive paket vardı. Gelen müşterilere ise sedan Honda Civic modelinin olmadığını söylüyorlardı. Honda City ve Accord modelleri ile dolu idi showroom 1 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 17 Ekim 2021 Paylaş 17 Ekim 2021 Yavaş yavaş çıkar arabalar piyasaya müsterih olun iş bu halkı kazıklamak ise herkes bir yolunu mutlaka bulur... Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Ekim 2021 Paylaş 19 Ekim 2021 Toyota türkiye ceo’su ali haydar bozkurt “şu an sıfır araba bulan alsın kaçırmasın” demiş. Yarın vergiler kur farklarından dolayı kaça satacağınız belli değil demiş. Toyota bayilerde corolla yok bu arada. Diğer modellerden tek tük var. Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 19 Ekim 2021 Paylaş 19 Ekim 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Toyota türkiye ceo’su ali haydar bozkurt “şu an sıfır araba bulan alsın kaçırmasın” demiş. Yarın vergiler kur farklarından dolayı kaça satacağınız belli değil demiş. Toyota bayilerde corolla yok bu arada. Diğer modellerden tek tük var. Genişlet Olmayan arabanın fiyatı bir düşüyor bir artıyor güzel eğleniyorlar hayırlı işler... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Ekim 2021 Paylaş 19 Ekim 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Diğer modellerden tek tük var. Genişlet dakikada 19.9 adet araç üreten firma... bize de yollasın bikaçyüz bin adet yahu 3.4 günde yüzbin adet üretiyorlar? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Ekim 2021 Paylaş 19 Ekim 2021 Çağlar Bayur yazdı: dakikada 19.9 adet araç üreten firma... bize de yollasın bikaçyüz bin adet yahu 3.4 günde yüzbin adet üretiyorlar? Genişlet Egea sandınız heralde. Çip var bunlarda çip. Amiga 500 mü bu 😁 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Ekim 2021 Paylaş 19 Ekim 2021 hiçbir tayvanlı corolla almamızı engelleyemez ters çeviririz güney kutpunu Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Ekim 2021 Paylaş 19 Ekim 2021 Çağlar Bayur yazdı: hiçbir tayvanlı corolla almamızı engelleyemez ters çeviririz güney kutpunu Genişlet Hep soğukları söylüyorsunuz. Verdim siparişi. İkinci ısıtma pedim de geliyor Biri kızıma biri bana 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 19 Ekim 2021 Paylaş 19 Ekim 2021 Şu çip konusu kafamı kurcalıyor. Sadece arabada mı çip var arkadaş? O zaman cep telefonu da üretememeleri lazım değil mi? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 19 Ekim 2021 Paylaş 19 Ekim 2021 Hüseyin Sönmez yazdı: Şu çip konusu kafamı kurcalıyor. Sadece arabada mı çip var arkadaş? O zaman cep telefonu da üretememeleri lazım değil mi? Genişlet hepsinde sıkıntı var. mesele üretim bantları dolu. bu işler siparişle oluyor üretim bandı planlaması yapılıyor. diyelim 10 bin tane ihtiyacın var. adam sana diyor ki mayıs 2022. en erken..hadi buyur. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Ekim 2021 Paylaş 19 Ekim 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hep soğukları söylüyorsunuz. Verdim siparişi. İkinci ısıtma pedim de geliyor Biri kızıma biri bana Genişlet E tüketim artacak. Aliyle boşa mı yaptın o kadar yolu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Ekim 2021 Paylaş 19 Ekim 2021 Hüseyin Sönmez yazdı: Şu çip konusu kafamı kurcalıyor. Sadece arabada mı çip var arkadaş? O zaman cep telefonu da üretememeleri lazım değil mi? Genişlet onlarda çip cik var, az az minnak minnak , ya yerse diye devam edelim, sonra günü gelince şaşıralım 1 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 19 Ekim 2021 Paylaş 19 Ekim 2021 Mehmet Göktürk yazdı: hepsinde sıkıntı var. mesele üretim bantları dolu. bu işler siparişle oluyor üretim bandı planlaması yapılıyor. diyelim 10 bin tane ihtiyacın var. adam sana diyor ki mayıs 2022. en erken..hadi buyur. Genişlet Öne çekilen arz da var işin içinde. Pandemi otomobil talebini öne çekti. Pandemi sonrası talep azalacak doğal olarak bence bu duraklamayı minimun stok ile atlatmaya çalışıyorlar. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 19 Ekim 2021 Paylaş 19 Ekim 2021 sadece otomotiv değil ama. sektörde tanıdığım firmalar normalde 250-300 tane çip yaptırabiliyorlardı taiwandan, şimdi teklife yanıt bile gelmiyormuş. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 19 Ekim 2021 Paylaş 19 Ekim 2021 Mehmet Göktürk yazdı: sadece otomotiv değil ama. sektörde tanıdığım firmalar normalde 250-300 tane çip yaptırabiliyorlardı taiwandan, şimdi teklife yanıt bile gelmiyormuş. Genişlet Çipçi dediğin MStar ve Energy bu adamlar pandemiden dolayı bir ara kapattılar onun açığı olabilir mi bu durum? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Ekim 2021 Paylaş 19 Ekim 2021 Mehmet Göktürk yazdı: taiwandan, şimdi teklife yanıt bile gelmiyormuş. Genişlet teknik bir sorun yok bence, seneye yine dönüp bakalım bu günlere.... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 19 Ekim 2021 Paylaş 19 Ekim 2021 Hüseyin Sönmez yazdı: Çipçi dediğin MStar ve Energy bu adamlar pandemiden dolayı bir ara kapattılar onun açığı olabilir mi bu durum? Genişlet olabilir sanırım. Benim bildiğim çok fazla sunucu yapılması telefon laptop tablet yapılması gerekti çok fazla 4G istasyon network arayüzü switç vs yapılması gerekti. Bunlar hep custom çip üretimi istiyor. Mesela intel i7 çipi ayrı bantta yapılıor ama felanca otomobilin airbag çipi özel imalata giriyor. Sıkıntı bu özel imalatlarda. temel sorun pandemiden doğan kapanma gecikmesi ile talep nedenli IT cihazlarındaki yüklenme. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 20 Ekim 2021 Paylaş 20 Ekim 2021 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Toyota türkiye ceo’su ali haydar bozkurt “şu an sıfır araba bulan alsın kaçırmasın” demiş. Yarın vergiler kur farklarından dolayı kaça satacağınız belli değil demiş. Toyota bayilerde corolla yok bu arada. Diğer modellerden tek tük var. Genişlet e tabi diyecek ne diyecek? almayin bizde mecburen ucuzlatiriz mi? 20 Ekim 2021 tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Ekim 2021 Paylaş 20 Ekim 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: E tüketim artacak. Aliyle boşa mı yaptın o kadar yolu Genişlet Buz kalıbı şeklinde inerim de tüketimi artırmam Doğan Arşiray yazdı: e tabi diyecek ne diyecek? almayin bizde mecburen ucuzlatiriz mi? Genişlet Tamam ticari olarak herkes şirketini düşünür de bunu o amaçla dese geçen sene bugünlerde de derdi. Zaten adamın elinde araba yok. Dese ne olur demese ne olur. Diğer modellerinden satış az oluyor. bugün kamiq 70 bin koydu. Diğer hepsi fiyat güncelliyor. Adam bunu demek istedi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Ekim 2021 Paylaş 20 Ekim 2021 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Egea sandınız heralde. Çip var bunlarda çip. Amiga 500 mü bu 😁 Genişlet keşke Amiga olsa, ama 500 değil tırt o, şöyle Amiga AGA1200 olsada Skidmarks oynasam, hala sattığıma yanıyorum Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hep soğukları söylüyorsunuz. Verdim siparişi. İkinci ısıtma pedim de geliyor Biri kızıma biri bana Genişlet desene senin atmosferik mesai yapacak yalan olacak kibrit olayı sana şundan lazım elektrikliya araban lazım olur pedler için hemde capan, uyumu olur... 20 Ekim 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts