Ali Cihangiroğlu 23 Ağustos 2021 Paylaş 23 Ağustos 2021 Mehmet Göktürk yazdı: Tüh... stanley rulez.. 1.9 lt. 1 lt. birde sanırım 1.5 du eski bir tane daha var bende, hele 1.9 olan babamındı kendimi bildim bileli durur bizde, halada kullanırız, adamlar yapmış Yorum bağlantısı
Ümit Türk 15 Eylül 2021 Paylaş 15 Eylül 2021 Bilindik bir markada çalışan bir personel kuzenime araç almayın bekleyin. Ekimde sıfır araçlar ülkeye giriş yapacak dedi. İkinci eller düşecek almayın demiş. Tabi bu sıfır araçların girişi ikinci eli ne kadar düşecek göreceğiz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Eylül 2021 Paylaş 15 Eylül 2021 Ümit Türk yazdı: İkinci eller düşecek almayın demiş. sevindirici haber, bunu haldeki domates biber için de bekliyoruz 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Eylül 2021 Paylaş 15 Eylül 2021 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: sevindirici haber, bunu haldeki domates biber için de bekliyoruz zor, indirimi bırak domates bulduğuna şükretmede ilerde ne pahalı ve zor bulunacak şeyleri yazıyorum: 1. Gıda 2. Silah ve cephane sonrası daha ilerisi Oksijen.... 15 Eylül 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 19 Eylül 2021 Paylaş 19 Eylül 2021 Tarlalara kaybolmuş araçlar. Zamları bekliyorlar.. Şu ülkede en büyük sorun ahlaksızlık. Millet olarak içimizdekilerin birçoğunun en büyük derdi birbirini kazıklayabildiği kadar kazıklamak. Yazık, günah. 3 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Eylül 2021 Paylaş 19 Eylül 2021 Muhammet Ali Deli yazdı: Tarlalara kaybolmuş araçlar. Zamları bekliyorlar.. Şu ülkede en büyük sorun ahlaksızlık. Millet olarak içimizdekilerin birçoğunun en büyük derdi birbirini kazıklayabildiği kadar kazıklamak. Yazık, günah. Tavuk mu yumurtadan yumurta mı tavuktan? Gelecek kaygılı toplum sürekli kazanmak ister. Ahlak geri planda. Gelecek kaygısını devlet mi düzeltecek? Devlet dediğin toplumun aynası değil midir? O zaman toplum mu düzeltecek? Nasıl? Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım 19 Eylül 2021 Paylaş 19 Eylül 2021 Tarlalara kaybolmuş araçlar. Zamları bekliyorlar.. [emoji4] Şu ülkede en büyük sorun ahlaksızlık. Millet olarak içimizdekilerin birçoğunun en büyük derdi birbirini kazıklayabildiği kadar kazıklamak. Yazık, günah. Bunu kaç defa yazmıştım ben de.Honda bayisinde alınmış arabalar var toz içinde adama sordum bunlar ne diye arabayı satın aldılar ama burda bekletiyorlar dedi. Bu şimdi ne? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Eylül 2021 Paylaş 19 Eylül 2021 millileşmemişse? bayi satamaz? burası gümrük sahası olmasın? Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 19 Eylül 2021 Paylaş 19 Eylül 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Tavuk mu yumurtadan yumurta mı tavuktan? Gelecek kaygılı toplum sürekli kazanmak ister. Ahlak geri planda. Gelecek kaygısını devlet mi düzeltecek? Devlet dediğin toplumun aynası değil midir? O zaman toplum mu düzeltecek? Nasıl? Siz nasılsanız öyle yönetilirsiniz demiş ya Peygamber Efendimiz.. Ne güzel demiş mübarek.. Gelecek kaygısı var elbette ama sadece sebebin bu olduğunu düşünmüyorum, insanları kazıklamak ahlaksızlık hocam. Şu videoda gördüğümüz kadar sıfır araca sahip bir şirketin sahibinin gelecek kaygısından çok açgözlülüğü vardır diye düşünüyorum.. 1 Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 19 Eylül 2021 Paylaş 19 Eylül 2021 Çağlar Bayur yazdı: millileşmemişse? bayi satamaz? burası gümrük sahası olmasın? Son ötv muhabbeti matrah dalgası en çok vuran araç grubundan biri bunlar, 321 binden 260 bine düştü değerleri. Satmıyorlar. Gümrük sahası olduğunu hiç sanmıyorum buranın. Yine de araştıralım bi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Eylül 2021 Paylaş 19 Eylül 2021 civic te tek paket %50 de. 1.6 kellline Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Eylül 2021 Paylaş 20 Eylül 2021 (düzenlendi) Muhammet Ali Deli yazdı: Tarlalara kaybolmuş araçlar. Zamları bekliyorlar.. Şu ülkede en büyük sorun ahlaksızlık. Millet olarak içimizdekilerin birçoğunun en büyük derdi birbirini kazıklayabildiği kadar kazıklamak. Yazık, günah. eee hep derim, ultra cahil mega yozlaşmış toplumuz, bunlar doğal şeyler, kültürde yok yapacak birşey yok... bunlara zam gelecek demektir, birde 40 binlik aksesuar kepirtirler ohh.... ilerisi güm yalnız.... 20 Eylül 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 20 Eylül 2021 Paylaş 20 Eylül 2021 Çağlar Bayur yazdı: sevindirici haber, bunu haldeki domates biber için de bekliyoruz Bunu okuduktan sonra Barış Manço'nun domates biber patlıcan şarkısını dinlemeye başladım. Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 20 Eylül 2021 Paylaş 20 Eylül 2021 Ercüment Yıldırım yazdı: Honda bayisinde alınmış arabalar var toz içinde adama sordum bunlar ne diye arabayı satın aldılar ama burda bekletiyorlar dedi. Bu şimdi ne? Geçen sene Renault ağzına kadar araba doluydu showroom açık kapalı otopark her yer doluydu. Araba yok dediler açıp içine bile bakamamıştık satılmışmış hepsi 🤦♀️ 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Eylül 2021 Paylaş 20 Eylül 2021 Çiğdem Kaya Bilgiç yazdı: Geçen sene Renault ağzına kadar araba doluydu showroom açık kapalı otopark her yer doluydu. Araba yok dediler açıp içine bile bakamamıştık satılmışmış hepsi 🤦♀️ Bizim Showroomda ağzına kadar araba dolu. Ama hepsi sahibinden alınan izinle bekliyor. Showroom boş görünmesi istemiyorlar. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 20 Eylül 2021 Paylaş 20 Eylül 2021 Ben sıfır araç almış olsam gösterimde bırakmazdım. Güneşin alnına park ederim daha iyi. Birsürü insan binecek koltuğunu ileri geri orasını kurcala burasını kurcala vb Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ 20 Eylül 2021 Paylaş 20 Eylül 2021 İlkay BAŞARAN yazdı: Ben sıfır araç almış olsam gösterimde bırakmazdım. Güneşin alnına park ederim daha iyi. Birsürü insan binecek koltuğunu ileri geri orasını kurcala burasını kurcala vb Genelde satılmış arabalar showroomda iken kilitli oluyor hocam. Birkaç kez denk geldim böyle 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 20 Eylül 2021 Paylaş 20 Eylül 2021 ya stok yapmışlardır yada birileri stok yapmıştır da koyacak yer yoktur. gelmektedir gelmekte olan, o dur yani. yoksa satılması gereken arabayı neden bekletsinki. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 20 Eylül 2021 Paylaş 20 Eylül 2021 Ahmet Hasan Şendağ yazdı: Genelde satılmış arabalar showroomda iken kilitli oluyor hocam. Birkaç kez denk geldim böyle Açık denk gelmişti bana da ondan yazdım. Megan 4 ilk çıktığında inceliyorduk arkadaşım alacaktı hatta bunların hepsi satıldı 1 aya gelecek demişlerdi. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 20 Eylül 2021 Paylaş 20 Eylül 2021 Ali Darbaz yazdı: Bizim Showroomda ağzına kadar araba dolu. Ama hepsi sahibinden alınan izinle bekliyor. Showroom boş görünmesi istemiyorlar. Bu nasıl mantık anlamadım. Şovrum boş görünmesin isteniyor, tama anlıyorum ee gelene de yok çekiliyor. Bu nasıl iş şimdi? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Eylül 2021 Paylaş 20 Eylül 2021 araba faturası yanlış anlaşılıyor hep, fiyatındaki ötv bayiye kalmıyor, mesela rubicon 35 bin dolar, bayide 1.9000.000.tl aradaki fark bayiye kalmıyor. yoksa 10 rubicon satan bayi villa falan alırdı her hafta Hüseyin Sönmez yazdı: Bu nasıl mantık anlamadım. Şovrum boş görünmesin isteniyor, tama anlıyorum ee gelene de yok çekiliyor. Bu nasıl iş şimdi? geçen sene de distribütörler,daha satış olmadan gümrükten araba çekince vergi den kaçtılar diye haber yapılmıştı medyada. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Eylül 2021 Paylaş 20 Eylül 2021 (düzenlendi) Hüseyin Sönmez yazdı: Bu nasıl mantık anlamadım. Şovrum boş görünmesin isteniyor, tama anlıyorum ee gelene de yok çekiliyor. Bu nasıl iş şimdi? Hocam maalesef , yorum yapamıyorum. Üretimin çoğu ihraç ediliyor. Ülkenin kotası düşük. Kota düşük olunca araba yetmiyor. Nisan 2021 ayına kadar 44500 arabayı ihraç ettik, 37500 arabayıda İç piyasaya sattık. Ama halen yetmiyor. İç piyasaya bizim kadar araba ayıran varmı bilmiyorum. Hyundai %80 ihraç ediyor. 20 Eylül 2021 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Eylül 2021 Paylaş 20 Eylül 2021 Ötv indiriminin bayiye zararı yok ki.. neden saklıyorlar.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Eylül 2021 Paylaş 20 Eylül 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Ötv indiriminin bayiye zararı yok ki.. neden saklıyorlar.. tık alıyor yutupta Yorum bağlantısı
Ali Gök 20 Eylül 2021 Paylaş 20 Eylül 2021 Ali Darbaz yazdı: Bizim Showroomda ağzına kadar araba dolu. Ama hepsi sahibinden alınan izinle bekliyor. Showroom boş görünmesi istemiyorlar. ben sıfır araba alacam arabamı bayide iyi hadi 15 gün sergileyinmi dicem. saniyesinde plakayı takıp alır binerim .anca plaka takılana kadar 1 gün flan kalıyordur Yorum bağlantısı
Recommended Posts