Sani Gerşon 20 Eylül 2021 Paylaş 20 Eylül 2021 Videoda gözüken logoyu arattığınızda buranın bir depolama merkezi olduğu gözüküyor. Bayiler çalışamaz, marka çalışıyordur. Burası çok büyük ihtimalle gümrük sahası. Arabalarda büyük ihtimalle ihraç edilecekler. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Eylül 2021 Paylaş 20 Eylül 2021 (düzenlendi) Çiğdem Kaya Bilgiç yazdı: Geçen sene Renault ağzına kadar araba doluydu showroom açık kapalı otopark her yer doluydu. Araba yok dediler açıp içine bile bakamamıştık satılmışmış hepsi 🤦♀️ Genişlet bende Edirne Skodaya bakmıştım, dolu kamiq vardı ve hepsi satılmıştı, toz içinde üstünde beyaz koruma bantları olduğu halde göya satılmış..... bana full ötesi dolu Scala yı oda burun kıvırıp tipimize bakarak (şantiyeden gelmiştim) gösterdiler ama suratından belliydi adamın, yazık dedim çıktım.... Ali Gök yazdı: ben sıfır araba alacam arabamı bayide iyi hadi 15 gün sergileyinmi dicem. saniyesinde plakayı takıp alır binerim .anca plaka takılana kadar 1 gün flan kalıyordur Genişlet birde şu durum var, benimki galeride ama yan bölümde bir hafta beklediydi, kilitli tabii, seramik kürleşsin diye il dışındayım dursun diyip almamıştım 20 Eylül 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Eylül 2021 Paylaş 20 Eylül 2021 Toyota fiyatları zamlanmaya başladı. Ve hemen satıştaki araba sayısı arttı. Bilginize. Piyasa şu an yukarı hareketlendi diye Mehmet Ozyurek yazdı: Ötv indiriminin bayiye zararı yok ki.. neden saklıyorlar.. Genişlet bence şöyle; bir, galeri sorunsuz kurcalamadan uğraştırmadan çok araba alıyor. İki, bayiler galerinin satışından pay alıyor 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 20 Eylül 2021 Paylaş 20 Eylül 2021 Sakın bayiler bize yok çekip galerilere satıyor onlar da hemen teslim diye daha fazla fiyata bize 'satıyor' olmasın? 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 20 Eylül 2021 Paylaş 20 Eylül 2021 Hüseyin Sönmez yazdı: Sakın bayiler bize yok çekip galerilere satıyor onlar da hemen teslim diye daha fazla fiyata bize 'satıyor' olmasın? Genişlet yok canım bizim ülkede hiç olurmu öyle şeyler Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Eylül 2021 Paylaş 20 Eylül 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Toyota fiyatları zamlanmaya başladı. Ve hemen satıştaki araba sayısı arttı. Bilginize. Piyasa şu an yukarı hareketlendi diye bence şöyle; bir, galeri sorunsuz kurcalamadan uğraştırmadan çok araba alıyor. İki, bayiler galerinin satışından pay alıyor Genişlet Evet bu olabilir.. Yok satar tatlı satar.. piyasada 160 olması gerekirken 165 e bulurum isterseniz der, 100 araç satsa 500 bin fark eder.. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Eylül 2021 Paylaş 20 Eylül 2021 (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Evet bu olabilir.. Yok satar tatlı satar.. piyasada 160 olması gerekirken 165 e bulurum isterseniz der, 100 araç satsa 500 bin fark eder.. Genişlet mesela ben çok güzel örneğim. 224bin tl olan sıfır hybrid’i 227’ye 12bin km’de bayinin kendi galerisinden aldım. 20 Eylül 2021 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 20 Eylül 2021 Paylaş 20 Eylül 2021 Ali Gök yazdı: yok canım bizim ülkede hiç olurmu öyle şeyler Genişlet Olmaz tabi ki ben de ona şaşırıyorum Bu tip şeyler ancak orta doğu ülkelerinde olur. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Eylül 2021 Paylaş 20 Eylül 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: mesela ben çok güzel örneğim. 224bin tl olan sıfır hybrid’i 227’ye 12bin km’de bayinin kendi galerisinden aldım. Genişlet talep varsa arz da oluşur, kimse almaz ise galeri de satamazdı o rakama 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Eylül 2021 Paylaş 20 Eylül 2021 Hüseyin Sönmez yazdı: Sakın bayiler bize yok çekip galerilere satıyor onlar da hemen teslim diye daha fazla fiyata bize 'satıyor' olmasın? Genişlet Allah Allah olurmu acaba? Yok hayatta olmaz ihtimal vermiyorum yapmayacaklarına 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Eylül 2021 Paylaş 20 Eylül 2021 Hüseyin Sönmez yazdı: Sakın bayiler bize yok çekip galerilere satıyor onlar da hemen teslim diye daha fazla fiyata bize 'satıyor' olmasın? Genişlet parası olan alır , galeri zengin Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Eylül 2021 Paylaş 20 Eylül 2021 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: parası olan alır , galeri zengin Genişlet full alana araba hep var aga aha şimdi Servet gelir, pis fakirler daalın der 20 Eylül 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 20 Eylül 2021 Paylaş 20 Eylül 2021 Çağlar Bayur yazdı: parası olan alır , galeri zengin Genişlet Parası ile olsa ben alırıdım. Selamüm aleyküm - yok kalmadı. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Eylül 2021 Paylaş 20 Eylül 2021 (düzenlendi) Hüseyin Sönmez yazdı: Parası ile olsa ben alırıdım. Selamüm aleyküm - yok kalmadı. Genişlet Eee opsiyondan kısarsan öyle olur, full + full alacaksın tofaşkçı tabiriyle... bizim Muhasebeci gibi, para varmı? Yok. Mazotuçu, mazot yok abi, ülen o yok bu yok nasıl yürüyor bu işler haaa 20 Eylül 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 20 Eylül 2021 Paylaş 20 Eylül 2021 Çağlar Bayur yazdı: talep varsa arz da oluşur, kimse almaz ise galeri de satamazdı o rakama Genişlet Irak ve Afganistan da da bu şekilde selbes piyasa var. Harika... 2 milyon yıl sonra biz de liste fiyatı neyse ve sistemde araç varsa alabilir duruma geleceğiz inşallah. 2 milyon yılı 10 yıla düşürebiliriz ancak ceset torbası sıkıntısı baş gösterecektir. Ali Cihangiroğlu yazdı: Eee opsiyondan kısarsan öyle olur, full + full alacaksın tofaşkçı tabiriyle... bizim Muhasebeci gibi, para varmı? Yok. Mazotuçu, mazot yok abi, ülen o yok bu yok nasıl yürüyor bu işler haaa Genişlet Çorlu fort bayine gittim. Araba yok. 2 tane kurye 1 tane kamyonet var başka yok dedi hanım abla. Ulem dedim o zaman dükkan nasıl dönüyor? 1 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 20 Eylül 2021 Paylaş 20 Eylül 2021 Hüseyin Sönmez yazdı: Ulem dedim o zaman dükkan nasıl dönüyor? Genişlet dahsitle. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Eylül 2021 Paylaş 20 Eylül 2021 (düzenlendi) Hüseyin Sönmez yazdı: Irak ve Afganistan da da bu şekilde selbes piyasa var. Harika... 2 milyon yıl sonra biz de liste fiyatı neyse ve sistemde araç varsa alabilir duruma geleceğiz inşallah. 2 milyon yılı 10 yıla düşürebiliriz ancak ceset torbası sıkıntısı baş gösterecektir. Genişlet 100 sene içinde başka gezegen bulamazsak finito kardeş, kurtulanlarda zaten ilk koloniciler olacak, 2 milyon yıla çoktaaaan.... hadi hiçbirşey olmadı, 1 milyar yıla zaten güneş %10 daha parlak olacağından (5 milyar yıla mavi deve dönecek ve Marsa kadar genişlemiş olacakmış, sonrası bum, sistem off) gezegende denizler dahil su kalmayacak, tabii, bu arada bize doğru bakan ve her an patlayıp kara deliğe dönüşmek üzre olan ve patlaması sonrası bize ulaştığında gezegendeki hayatı 1 sn içinde tamamen (yerin altı hatta gezegen çekirdeğide hayat varsa oda dahil) buharlaştıracak olan (kaynak NASA) 2 egzost ucu denilen huniye benzer ağızlarından biri bize hedefli olan yıldızın gama ışık dalgası gelmezse, bunun süresini kestiremiyorlar, 1 saat sonrada olabilir 1000 sene içindede, detaylı ölçüm için çok uzaktayız.... 20 Eylül 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Eylül 2021 Paylaş 20 Eylül 2021 Hüseyin Sönmez yazdı: Afganistan da da bu şekilde selbes piyasa var. Genişlet 1 eylül 20 eylül arası %6 değerlenmiş afganolar 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Eylül 2021 Paylaş 20 Eylül 2021 Ali Gök yazdı: ben sıfır araba alacam arabamı bayide iyi hadi 15 gün sergileyinmi dicem. saniyesinde plakayı takıp alır binerim .anca plaka takılana kadar 1 gün flan kalıyordur Genişlet Benim sıfır km aldığım araba 1 hafta showroomda yattı. Vermediler Aceleniz nedir bekleyin dediler. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 20 Eylül 2021 Paylaş 20 Eylül 2021 Ali Darbaz yazdı: Benim sıfır km aldığım araba 1 hafta showroomda yattı. Vermediler Aceleniz nedir bekleyin dediler. Genişlet Markadan reklam parası falan mı alıyorlar acaba? Ne demek ne aceleniz var. Bu aynı şu duruma benzedi. Firma maaş yatırıyor hesaba banka parayı değerlendirmek için bekletiyorlar anlaşmalı yani. sonra geçiyorlar falan filan. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Eylül 2021 Paylaş 20 Eylül 2021 Hüseyin Sönmez yazdı: Irak ve Afganistan da da bu şekilde selbes piyasa var. Harika... 2 milyon yıl sonra biz de liste fiyatı neyse ve sistemde araç varsa alabilir duruma geleceğiz inşallah. 2 milyon yılı 10 yıla düşürebiliriz ancak ceset torbası sıkıntısı baş gösterecektir. Çorlu fort bayine gittim. Araba yok. 2 tane kurye 1 tane kamyonet var başka yok dedi hanım abla. Ulem dedim o zaman dükkan nasıl dönüyor? Genişlet içeri giriyorsun, sert kendinden emin, önceden karar verdiğin modeli (tıka basa dolu) söylüyorsun ve peşin ödeme diyorsun birden tavırlar değişiyor Yorum bağlantısı
Ali Gök 20 Eylül 2021 Paylaş 20 Eylül 2021 Ali Darbaz yazdı: Benim sıfır km aldığım araba 1 hafta showroomda yattı. Vermediler Aceleniz nedir bekleyin dediler. Genişlet dalgamı geçion derim adama plaka yapıldığı an alır çıkarım Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 20 Eylül 2021 Paylaş 20 Eylül 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: içeri giriyorsun, sert kendinden emin, önceden karar verdiğin modeli (tıka basa dolu) söylüyorsun ve peşin ödeme diyorsun birden tavırlar değişiyor Genişlet Yav abey anlatamıyorum ful falan fark etmiyor direk heç araba yohdir diyorlar. Zaten kafadan ben en dolu olanına gidiyorum. E para da peşin yine cevap aynı. Ama diyorlar 10 binde ikinci el verelim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Eylül 2021 Paylaş 20 Eylül 2021 Ali Darbaz yazdı: Benim sıfır km aldığım araba 1 hafta showroomda yattı. Vermediler Aceleniz nedir bekleyin dediler. Genişlet benimkide 1 hafta yattı. özellikle almadım seramik koruma kürleşsin diye Hüseyin Sönmez yazdı: Yav abey anlatamıyorum ful falan fark etmiyor direk heç araba yohdir diyorlar. Zaten kafadan ben en dolu olanına gidiyorum. E para da peşin yine cevap aynı. Ama diyorlar 10 binde ikinci el verelim. Genişlet hadi yaa bu taktikte işe yaramıyorsa demekki mega zam kapıda şu saatten sonra araba alma sakla paranı derim ben, dost tavsiyesi Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 20 Eylül 2021 Paylaş 20 Eylül 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Toyota fiyatları zamlanmaya başladı. Ve hemen satıştaki araba sayısı arttı. Bilginize. Piyasa şu an yukarı hareketlendi diye bence şöyle; bir, galeri sorunsuz kurcalamadan uğraştırmadan çok araba alıyor. İki, bayiler galerinin satışından pay alıyorKatılıyorum. Galeri-bayi ilişkisinden zararlı çıkan biz oluyoruz. Onlar da aralarında paslaşıyor [emoji15] Çağlar Bayur yazdı: talep varsa arz da oluşur, kimse almaz ise galeri de satamazdı o rakamaAbi, kısır döngü biraz bu. İnsanları bezdiriyorlar, mecbur kalıyor sonunda. Yorum bağlantısı
Recommended Posts