Tansu Kalafatoğlu 16 Ağustos 2021 Paylaş 16 Ağustos 2021 (düzenlendi) Alpay Sumer yazdı: şuraya bir sincap çizelim 😂 Ooo bereketli olsun. Subliminal olarak fındıkların içinin dolu ve tok olduğunu da anldık 16 Ağustos 2021 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 16 Ağustos 2021 Paylaş 16 Ağustos 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ooo bereketli olsun. Subliminal olarak fındıkların içinin dolu ve tok olduğunu da anldık eski resim. Yeni degil.. Bol randumanlı Mesaj alınmıssa tamamdır 😂 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 16 Ağustos 2021 Paylaş 16 Ağustos 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ooo bereketli olsun. Subliminal olarak fındıkların içinin dolu ve tok olduğunu da anldık Fındıklar kırılırken çıt yerine tok diye mi ses çıkarıyormuş? 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Ağustos 2021 Paylaş 16 Ağustos 2021 Yurdaer Elay yazdı: Fındıklar kırılırken çıt yerine tok diye mi ses çıkarıyormuş? Tenekeyle çuvala doldururken bile sesi farklıdır onun tenekesi kalındır 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 Ağustos 2021 Paylaş 17 Ağustos 2021 Fındıkların hacimsel verimliliği yüksekmiş, kabuk içini dolduruyormuş. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Ağustos 2021 Paylaş 17 Ağustos 2021 Ali Darbaz yazdı: Fındıkların hacimsel verimliliği yüksekmiş, kabuk içini dolduruyormuş. Tabi. Toyota m15a-fxe gibi termal verimlili vardır fındığın Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 20 Ağustos 2021 Bizim siparişler noldu?Fındık kabuğunu doldurmayan siparişleri sistem iptal ediyor 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Ağustos 2021 Paylaş 21 Ağustos 2021 5 Kilo alırım para vermem. Yaş istemem ayıklama çok zor. Ha bir de kavurup getir. Kabukları da çatlat uğramadan yiyeyim 1 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 21 Ağustos 2021 Paylaş 21 Ağustos 2021 asıl lezzetlisi kapçuklu olan aslında.. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 21 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 21 Ağustos 2021 5 Kilo alırım para vermem. Yaş istemem ayıklama çok zor. Ha bir de kavurup getir. Kabukları da çatlat uğramadan yiyeyim 2 gün kurusun diye serdik, 3.günün şafağında yağmur yağdı, başa dönmesek de kurutma işi uzadı, ben bugüm döndüm metropole. Spa ya ihtiyacım var her yerim sinek/böcek ısırması, diken yarası. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 21 Ağustos 2021 Paylaş 21 Ağustos 2021 Köksal Yılmaz yazdı: Servet Aydın yazdı: 5 Kilo alırım para vermem. Yaş istemem ayıklama çok zor. Ha bir de kavurup getir. Kabukları da çatlat uğramadan yiyeyim 2 gün kurusun diye serdik, 3.günün şafağında yağmur yağdı, başa dönmesek de kurutma işi uzadı, ben bugüm döndüm metropole. Spa ya ihtiyacım var her yerim sinek/böcek ısırması, diken yarası. Sıpa iyi mi geliyormuş sinek böcek ısırmasına hadi yorgunluk atmak için desen neyse bahane uyduruyorsun bari doğru bahane bul Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 21 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 21 Ağustos 2021 Sıpa iyi mi geliyormuş sinek böcek ısırmasına hadi yorgunluk atmak için desen neyse bahane uyduruyorsun bari doğru bahane bul Abi spa dinlenmek için yara bere kendisi iyileşir 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts