Tansu Kalafatoğlu 10 Nisan Paylaş 10 Nisan Ali Darbaz yazdı: Senin navara 4x2 sanırım. Otobanda rahat yormadan götürüyormu seni. Sivasa bir tane alasım geldi. sivasta otoban yokki 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Nisan Paylaş 10 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: sivasta otoban yokki Çiğerim Hafik Zivas merkez yolunu görseydin bu cümleyi kurmazdın. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Nisan Paylaş 10 Nisan Ali Darbaz yazdı: Çiğerim Hafik Zivas merkez yolunu görseydin bu cümleyi kurmazdın. Yarım saatlik yok. Hız sınırı 90-100. Her türlü gider daa. Önemli olan ilk amacı. Yorum bağlantısı
Ali Gök 10 Nisan Yazar Paylaş 10 Nisan Ali Darbaz yazdı: Senin navara 4x2 sanırım. Otobanda rahat yormadan götürüyormu seni. Sivasa bir tane alasım geldi. 4*2 120-130 izmire geldim az önce 6.9 litre Taksi gibi gelio bana Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Nisan Paylaş 10 Nisan Ali Gök yazdı: 4*2 120-130 izmire geldim az önce 6.9 litre Taksi gibi gelio bana tüplü nissan noldu Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 10 Nisan Paylaş 10 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: tüplü nissan noldu mercedes alacagiz yerine 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 10 Nisan Yazar Paylaş 10 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: tüplü nissan noldu Arkaya 500 kilo limon attık akrabalara dağıtmaya 🤣 Almeradan çok memnunuz düzenli tarsus adana işe gidiş geliş yapıyor 10 bin km dolmak üzere bakım yapacaz 1 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 10 Nisan Yazar Paylaş 10 Nisan Doğan Arşiray yazdı: mercedes alacagiz yerine Hadi inşallah😀 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 27 Nisan Yazar Paylaş 27 Nisan 2 tane daha koyup bağladık 18 tane aldı Su deposu ve bagaj perdesi olmasa 20 üzeri yüklenirdi ✋amaca uygun kullanıma devam Yandaki yaşar abim dünyanın en güçlü insanı 12 Yorum bağlantısı
Ali Gök 29 Nisan Yazar Paylaş 29 Nisan Yol bitti çekemedim 200 yapıyor düzde İniş aşağı 220 de yapıyor ruh hastasıysanız tabi 🤣 2 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 29 Nisan Paylaş 29 Nisan arkada kaç kg vardı boş ken yapmadın inşallah. su deposu boş değildir umarım, kaç litre idi senin su deposu, birde su deposunda dalga kıran var mı Yorum bağlantısı
Ali Gök 29 Nisan Yazar Paylaş 29 Nisan Mehmet Kazancıoğlu yazdı: arkada kaç kg vardı boş ken yapmadın inşallah. su deposu boş değildir umarım, kaç litre idi senin su deposu, birde su deposunda dalga kıran var mı Araç boş su deposu yarım ve dalga kıran yok🤣 80 litre sanırım Lakin araba hiç pikap gibi degil 150 160 çok stabil gidiyor otoban arabası bu uzun şase navaralar Bu arada 2 ton kendi zaten arabanın 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 29 Nisan Paylaş 29 Nisan Ali Gök yazdı: Araç boş su deposu yarım ve dalga kıran yok🤣 80 litre sanırım Lakin araba hiç pikap gibi degil 150 160 çok stabil gidiyor otoban arabası bu uzun şase navaralar Bu arada 2 ton kendi zaten arabanın navara zaten nisan Pathfinder değil mi sonradan bagaj kısmını açıp çift kabin yapmışlar bence 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 29 Nisan Yazar Paylaş 29 Nisan Mehmet Kazancıoğlu yazdı: navara zaten nisan Pathfinder değil mi sonradan bagaj kısmını açıp çift kabin yapmışlar bence Onu bilmiyorum arka makas bunda patfinderda değildir heralde 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 Mayıs Yazar Paylaş 9 Mayıs Araç üstüne tente ihtiyacım vardı. şemsiye branda vs çözmedi buraların sıcaklarını . internetten tente bakınırken ahmet abi dedi var adanada yapan arkadaşım sağolsun kendide geldi bugün taktırdık. hafta sonu artık testini yaparız açık halinide paylaşırım dönüş yolunda 130 vs yaptım rüzgar sesi yok o konuda sıkıntı yaşamayacağız gibi 6 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs yan tente, ben de bakınıyordum açık hali falan var mı? Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 Mayıs Yazar Paylaş 9 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: yan tente, ben de bakınıyordum açık hali falan var mı? yarın çekerim arac üzerinde henüz açıp resimlemedim 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Mayıs Paylaş 10 Mayıs Ali Gök yazdı: yarın çekerim arac üzerinde henüz açıp resimlemedim montajda kavga felan çıkmadı değil mi malum yer adana 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 10 Mayıs Paylaş 10 Mayıs (düzenlendi) Yakıtı bile düşürür bu. Kasa örtüsü. 10 Mayıs tarihinde Evren Erakçora tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gök 10 Mayıs Yazar Paylaş 10 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: montajda kavga felan çıkmadı değil mi malum yer adana İstanbuldan daha güvenli olduğuna iddaya girerim🤣 Bide ahmet abiyle gittim kim kavga edecekti bizle🤣 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Mayıs Paylaş 10 Mayıs Ali Gök yazdı: ahmet abiyle gittim kırmızı halının ucu kıvrıksa bilemedim dağıtabilir orayı Yorum bağlantısı
Ali Gök 11 Mayıs Yazar Paylaş 11 Mayıs Muayne bitiyordu sabah gittim 15 dk da geçiverdik küçük yerde sıra da yoktu iyi oldu 4 Yorum bağlantısı
Ali Gök 11 Mayıs Yazar Paylaş 11 Mayıs Kusur Fren pedalı lastiği aşınmış Camlarda filim Çeki kancası yok Çalmasınlar diye arabanın içindeydi topuz kusur yazmışlar demek takılı olacak Yorum bağlantısı
Recommended Posts