Cem Işık 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Ali Gök yazdı: moralim bozuk ya geceden beri aklımdan çıkmıyor daha kaputa vurmadan hayatta binmem arabaya Ülkemiz için normal şeyler bunlar Ali, ben 3 sene kadar önceydi sanırım evden çıktım kartal'a gittim. 2 saat durdum. İşim bitince kadıköye dönüşte yani toplam 30 km kadar yol yapmamla farketmiştim diğer sürücülerin ikazıyla. araca kedi girmiş meğer evin önündeyken. Onca yol da atlamamış, durduğunda da inmemiş.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 18 Ocak Yazar Paylaş 18 Ocak Çağlar Bayur yazdı: mevsimsel durumlar geçmiş olsun sağol çağlar abi Cem Işık yazdı: Ülkemiz için normal şeyler bunlar Ali, ben 3 sene kadar önceydi sanırım evden çıktım kartal'a gittim. 2 saat durdum. İşim bitince kadıköye dönüşte yani toplam 30 km kadar yol yapmamla farketmiştim diğer sürücülerin ikazıyla. araca kedi girmiş meğer evin önündeyken. Onca yol da atlamamış, durduğunda da inmemiş.. allah korumuş demek döner bir malzeme etrafında değilmişki kurtulmuş canı miniğin Yorum bağlantısı
Cem Işık 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Ali Gök yazdı: allah korumuş demek döner bir malzeme etrafında değilmişki kurtulmuş canı miniğin Maalesef kurtaramadık miniği, fren diskiyle balata arasına sıkışmıştı karın derisi. İtfaiye gelip Kozyatağında çıkardı yaralı halde, apar topar veterinere götürüp ameliyat ettirmiştim ancak enfeksiyon kaptığından 15 gün kadar tutunabildi hayata. Adını Brembo koymuştum, sahiplenecektim, lakin ömrü yetmedi.. 1 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Geçmiş olsun. Bana da öndeki arabadan düşen kedi girmişti motora. Allah'tan hemen farkettim, yol ortasında stop etmiştim. Kedi için gerçekten üzücü. Kaderi bu kadarmış diyeceğiz. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Ali’yi bugün çok üzgün yıpranmış vaziyette gördüm. 😅😅😅😅😅😅 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Sami Demirpaz yazdı: Ali’yi bugün çok üzgün yıpranmış vaziyette gördüm. 😅😅😅😅😅😅 motor temizleyici sıvı nasıl kokuyordu , kediler sever onu Yorum bağlantısı
Ali Gök 18 Ocak Yazar Paylaş 18 Ocak Çağlar Bayur yazdı: motor temizleyici sıvı nasıl kokuyordu , kediler sever onu asperox sarı güç le su sıktık yahu bişede yoktu ama şimdi heryer tüy tabi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Ali Gök yazdı: asperox sarı güç le su sıktık yahu bişede yoktu ama şimdi heryer tüy tabi sonrasında mazot sıkarlar eskiler var bir bildikleri demek 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Çağlar Bayur yazdı: sonrasında mazot sıkarlar eskiler var bir bildikleri demek Parlaklik mazotla oldu zaten. Arac sahibi evde yok 😅 Çağlar Bayur yazdı: motor temizleyici sıvı nasıl kokuyordu , kediler sever onu kedi cenazesi kokuyordu bugun 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Sami Demirpaz yazdı: Parlaklik mazotla oldu zate eski esnaflardan kaç kişi kaldı 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Doğan Arşiray yazdı: çok kötü birşey o. bende kedi yavrusu ezmiştim benzer bir sebepten ötürü. 2 gün kendime gelemedim. En zoru defin etmek. Allah evladını eliyle mezara koyana nasıl güç veriyor bilmiyorum hayal edemiyorum 3 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Servet Aydın yazdı: En zoru defin etmek. Allah evladını eliyle mezara koyana nasıl güç veriyor bilmiyorum hayal edemiyorum usta cope atmistir abi sanayide 🥸👽 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 19 Ocak Paylaş 19 Ocak Benim veteriner kefen gibi bi bezle sarıp verdi, orhanlı’da hayvan mezarlığına götürüp görevliye teslim ettim, biz gömeriz demişlerdi. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 19 Ocak Paylaş 19 Ocak Cem Işık yazdı: Benim veteriner kefen gibi bi bezle sarıp verdi, orhanlı’da hayvan mezarlığına götürüp görevliye teslim ettim, biz gömeriz demişlerdi. Benim de lisedeyken hayran mezarlığım vardı. Hey gidi günler 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 19 Ocak Paylaş 19 Ocak Önder Özcan yazdı: Benim de lisedeyken hayran mezarlığım vardı. Hey gidi günler Karizmandan dolayı mı ölüyorlardı abi 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Şubat Paylaş 2 Şubat Sami Demirpaz yazdı: Araba hakkaten beyazmis. tüvde renkten kalırdı bu Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 Şubat Paylaş 2 Şubat Sami Demirpaz yazdı: Araba hakkaten beyazmis. bu araba sahibinden çok sende duruyor galiba sahibi işin kolayını bulmuş sanki senin gibi bir kuzenimin olmasını isterdim aracın bakımlarını yapacak yıkayacak temizleyecek 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 2 Şubat Paylaş 2 Şubat Mehmet Kazancıoğlu yazdı: bu araba sahibinden çok sende duruyor galiba sahibi işin kolayını bulmuş sanki senin gibi bir kuzenimin olmasını isterdim aracın bakımlarını yapacak yıkayacak temizleyecek Su arabaya boyle binme kalk yika diyorum yikamiyor. En son cektim su tutmaya basladim, baktim geldi kopugunu ben sureyim bari diyor. 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Ali Gök yazdı: 500 kilo gübre çerez geliyor Araca çerez, senin cüzdana? 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 Şubat Yazar Paylaş 9 Şubat Önder Özcan yazdı: Araca çerez, senin cüzdana? Çifçiye üzülmediğimden onada artık bedava diyorum 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts