Hasan Karabekiroglu 11 Mayıs 2022 Paylaş 11 Mayıs 2022 Ali Gök yazdı: başımız belaya gider. köyde bir komşu nar bahçesinde pikapa yüklerken yakaladı adamları havaya ateş etti diye şikayetçi oldular bizi öldürecekti korktuk dediler diye 2 senedir sürüyor mahkemesi adam hayatından bezdi Bununla ilgili bir yazı okumuştum, Adam eve hırsızlığa giriyor, ev sahibi bıçkın adam, elektrikli süpürge borusu (metal) ile hırsızın kafaya iki zopa aşkediyor. Hırsızı yere seriyor, polis çağırıyorlar polis hem adamı hem hırsızı alıyor. Sonra ? Ev sahibi adamcağıza bir kaç ay sonra sgk kurumu dava açıyor Sebep ? Meğer hırsız aynı zamanda gündüzleri sigortalı işçi olduğu için, ev sahibi adama tazminat davası açıyor. Benim işçimi yaraladın, işinden mahrum kaldı hastanelik vs vs oldu diye 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Mayıs 2022 Paylaş 11 Mayıs 2022 Hasan Karabekiroglu yazdı: eski yetkili servis böyle bir bölgede idi, köşe bucak kaçarlardı polis te kovalardı öğlen aynı lokanta da yemek yerdik sonra yine kaçarlardı 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 16 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2022 6 7 ay olmuştu pranhanın kameralı dikiz aynasını almıştım. o gün bugündür takacaz taktıracaz vakit olmadı vakit olsa takacak adam bulamadık . bugün evin ordabi elektrikçi baktım boş dükkanı değişmiş aksesuar kamera görüntü sistemi işine çevirmiş girdim içeri akşam üzeri dedim bende cihaz var takarmısın dedi abi takarım ben çok taktım navaraya biliyorum kolay dedi biz kablo yetmez sanıyorduk meğerse yetişiyormuş arka koltuğun ordan bi elektik çıkış hattı varmış ordan geçirdi kabloyu hiç delme kesme yapmadı mis gibi. çakmaklığa takılacak adaptöründe ucuna bi bağlantı yapıp arabadan aldı elektriği ortada çakmaklık soket vs hiçbişeyde kalmadı çok sevdim 1 saatte yaptı 300 lira işçilik verdik aynada çif yön kamera var ileriyide çekip kaydedebiliyor aslında ama ben hafıza kartı takıp aktif etmicem o zaman hareket sensörü flanda çalışyor kendiliğinden devreye girme flan yapıyordu jeepteki aynı olmasın. ama geri vitese takınca anında giriyor devreye ayrıca arkada su motor varken la acaba geliomu arkamdan diye bazen tedirgin oluyordum bunda şimdi açarım kamerayı arkadan geliyormu diye göz ucuyla izlerim Görüntü kamerada epey net aslında ama telefon ıphone olmayınca hesap makinesi gibi çıkmış double ekran düşünyordum rakamlar çok uçuk birde bu arabanın teybi çok güzel blutut aux giriş vs hepsi var ses kalitesi de güzel ellemek istemedim lazım olan kamerayı ayna ile çözdük özetle 8 Yorum bağlantısı
Ali Gök 16 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2022 Hafta sonu uzun yolun son ayağı izmirden istanbula geldik . ful devlet yolundan gelip feribotla geçtik karşıya çok keyif aldım olabilecek en masrafsız modeldi 130 lira feribota ödedim körfezi dolansam 150 yakardım radar korkusuna hep 100 110 vs geldik içinde yarım depodan fazla mazot kaldı 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 16 Mayıs 2022 Paylaş 16 Mayıs 2022 Ali yakıt tüketimi nedir şehir içi şehir dışı Bu gün bacanağın qashqai yi servise götürdüm. Üst katta sıfır navaraya biraz bakındım 4 çeker otomatik dizel şehir içi 8.7 lt şehir içi 6.3 lt yazıyordu gayet güzel değer aslında. fiyat olarak sıfır ellerinde araç yokmuş. sowrumda ki satılmış ikinci elde bir tane faturası kesilmiş plaka çıkmış araç vardı turuncu dibim düştü desem yeridir 708 bin fiyat koymuşlar Yorum bağlantısı
Ali Gök 16 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2022 (düzenlendi) Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Ali yakıt tüketimi nedir şehir içi şehir dışı Bu gün bacanağın qashqai yi servise götürdüm. Üst katta sıfır navaraya biraz bakındım 4 çeker otomatik dizel şehir içi 8.7 lt şehir içi 6.3 lt yazıyordu gayet güzel değer aslında. fiyat olarak sıfır ellerinde araç yokmuş. sowrumda ki satılmış ikinci elde bir tane faturası kesilmiş plaka çıkmış araç vardı turuncu dibim düştü desem yeridir 708 bin fiyat koymuşlar 8 litre yakiyor abi benimki 4 çeker otomatiği daha fazla yakar illaki en az yakan Serisi 4*2 manuel ve en yeni olanı Model yılı eskidikce.ve 4 çeker.otomatigie gittikçe yakıt 12 litrlere.cikiyor deniyor Bendeki 163 beygirlik 4*2 manuel d40 kasada en az yakan versiyon . Reşat altını 🤣 Yalniz şimdiki aklım olsa otomatigini alırdım biraz kredi çekip hanımda sürerdi araba bu derdik şimdi yine otomatik mi olsa idi diyor bazen insan Bütçe yaratabilirsem 2. Bir otomatik bişe bakacam 16 Mayıs 2022 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 16 Mayıs 2022 Paylaş 16 Mayıs 2022 Ali Gök yazdı: 8 litre yakiyor abi benimki 4 çeker otomatiği daha fazla yakar illaki en az yakan Serisi 4*2 manuel ve en yeni olanı Model yılı eskidikce.ve 4 çeker.otomatigie gittikçe yakıt 12 litrlere.cikiyor deniyor Bendeki 163 beygirlik 4*2 manuel d40 kasada en az yakan versiyon . Reşat altını 🤣 Yalniz şimdiki aklım olsa otomatigini alırdım biraz kredi çekip hanımda sürerdi araba bu derdik şimdi yine otomatik mi olsa idi diyor bazen insan Bütçe yaratabilirsem 2. Bir otomatik bişe bakacam Bunu yenile otomatik olanı al iki araç lazim degil ise 12 litre bile güzel değer bence o cüssede bir araç için Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Mayıs 2022 Paylaş 16 Mayıs 2022 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: 12 litre bile güzel değer 12x23 ten gidersek güzelliği kaybeder, biz 8x 10.5 a alışığız 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 16 Mayıs 2022 Paylaş 16 Mayıs 2022 Çağlar Bayur yazdı: 12x23 ten gidersek güzelliği kaybeder, biz 8x 10.5 a alışığız Abi kasaya ve cüsseye göre gene güzel bir değer Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mayıs 2022 Paylaş 17 Mayıs 2022 tır dan anlamam, otomobilciyim ben vesile ile limon var mı? 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 17 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2022 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Bunu yenile otomatik olanı al iki araç lazim degil ise 12 litre bile güzel değer bence o cüssede bir araç için 12 yi eskileri yakıyor yenilerinde yakıt düşük 10 litre bile yakmıyorlar eski 140lık olanlar çok yakıyor sanırım 2006 2009 arası o motor Çağlar Bayur yazdı: tır dan anlamam, otomobilciyim ben vesile ile limon var mı? yetişiyor az sabır 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Mayıs 2022 Paylaş 17 Mayıs 2022 Limona mandalina entegre ediliyormuş Yorum bağlantısı
Ali Gök 17 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Limona mandalina entegre ediliyormuş Mayer cinsi işte oda var daha çok portakal🤣 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Mayıs 2022 Paylaş 17 Mayıs 2022 Ali Gök yazdı: Mayer cinsi işte oda var daha çok portakal🤣 Ekşi bile değil. Verim mi fazla? Saçma bi çeşitmiş Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 17 Mayıs 2022 Paylaş 17 Mayıs 2022 Ali Gök yazdı: 8 litre yakiyor abi benimki 4 çeker otomatiği daha fazla yakar illaki en az yakan Serisi 4*2 manuel ve en yeni olanı Model yılı eskidikce.ve 4 çeker.otomatigie gittikçe yakıt 12 litrlere.cikiyor deniyor Bendeki 163 beygirlik 4*2 manuel d40 kasada en az yakan versiyon . Reşat altını 🤣 Yalniz şimdiki aklım olsa otomatigini alırdım biraz kredi çekip hanımda sürerdi araba bu derdik şimdi yine otomatik mi olsa idi diyor bazen insan Bütçe yaratabilirsem 2. Bir otomatik bişe bakacam Adı Reşat olsun bunun Yorum bağlantısı
Ali Gök 17 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ekşi bile değil. Verim mi fazla? Saçma bi çeşitmiş ekşi yahu tatlı limonmu olur mevsimine göre biraz ekşiliği kayboluyor mayerden daha güzel limonata yapacak limon yok mesela , erkenci ağustos eylülde hasat oluyor vs aslında gerekli bir ürün mayer icad olmasa limonu 50 liradan yedirirlerdi bu tüccarlar millete Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Mayıs 2022 Paylaş 17 Mayıs 2022 Ali Gök yazdı: ekşi yahu tatlı limonmu olur mevsimine göre biraz ekşiliği kayboluyor mayerden daha güzel limonata yapacak limon yok mesela , erkenci ağustos eylülde hasat oluyor vs aslında gerekli bir ürün mayer icad olmasa limonu 50 liradan yedirirlerdi bu tüccarlar millete Şöyle tarlanın yanında soğuk limonata olacak, navaranın gölgesinde.. öfff Yorum bağlantısı
Ali Gök 17 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Şöyle tarlanın yanında soğuk limonata olacak, navaranın gölgesinde.. öfff işçi kısmı sadece kola içer. oraya gidince direk termusa kola atıp onu içiyorum yoksa motive olamassın çalışmaya arazide bide yiycek olarakda her zaman arazide tam ekmek arasına koyarım ne yiyceksem misal tam ekmek arası 3 yumurta maydonoz vs o işin raconu odur ben aslında çok başarılır olabilirim çifçilikte ama sigara içmiyorum . dikkat ettim çifçiler çalışırken hiç aralıksız sönmemek üzere ağızlarında bi sigara var ben ordan biraz kaybediyorum sanırım ama napim hiç başlamamışım 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 17 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2022 (düzenlendi) hafta sonu izmirden geldik istanbula egede böceklerin keyifli zamanıydı araba çok kötü olmuştu dedim yıkama vakti göztepe köprüsünün dibindeki class petrol yıkama mekanım artık sürüyle yıkama pompası var. bide şimdi süpürge koymuşlar 5 lira atıyorsunuz arabanın koltuğunu yerinden sökecek gibi emiyor aynı hiç böylesi yok başka petrollerde evdeki süpürgedende güçlü yıkama için su 10 TL köpük 10 TL süresi gayet yeterli pikapı kafama göre yıkayıncaya kadar süre yeterli oluyor çok fazla yıkama yeri olduğu için sırada bekleyip hadi hadi diyende yok mis gibi yıkadım içinide temizledim bizim oğlan hoşaf etmiş herşeyi dökmüştü pırıl pırıl oldu. bu arada petrolde büfe var gece yıkamacı tayfa baktım dayanıyor cigere deniyim dedim enfesmiş hondacılar devamlı orda 17 Mayıs 2022 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mayıs 2022 Paylaş 17 Mayıs 2022 Ali Gök yazdı: göztepe köprüsünün dibindeki class petrol e5 ten direkt girşi var mı buraya gebze yönüne giderken Yorum bağlantısı
Ali Gök 17 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2022 Çağlar Bayur yazdı: e5 ten direkt girşi var mı buraya gebze yönüne giderken var tabiki. E 5 ten gelirken medikalpark hastanesine girecek gibi sağa ayrılıyorken petrolun kapısı ağzında hemen yan yolun 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 17 Mayıs 2022 Paylaş 17 Mayıs 2022 Çağlar Bayur yazdı: bayağı büyük yermiş aklımızda olsun Yıllardır E5 kenarındaki inşaatların ve inşaatı kapamak için konan çelik levhaların kurbanı oldu bu istasyon. Levhaların arkasında görünemedi, girişi kolay bulunamadı... Bilinçli bile olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 17 Mayıs 2022 Paylaş 17 Mayıs 2022 Önder Özcan yazdı: Yıllardır E5 kenarındaki inşaatların ve inşaatı kapamak için konan çelik levhaların kurbanı oldu bu istasyon. Levhaların arkasında görünemedi, girişi kolay bulunamadı... Bilinçli bile olabilir. E5 diyince aklıma euro 5 multijet motor geliyor artık 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts