Bahadır TÜFEKCİ 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos Ali Gülmez yazdı: Tırla kafa kafaya girmediği sürece sorun yok bence 🤣 Önden çarpmalarda A stünu bükülen araçlara düşük puan veriyor test merkezleri, ki kabin güvenliğini doğrudan etkileyen bir durum. Belki görmüşsünüzdür daha önce ama yeri gelmişken paylaşıyım Yorum bağlantısı
Ali Gök 2 Ekim Yazar Paylaş 2 Ekim yolun açık olsun çok keyifle bindik 4 küsür sene . navarayı sattım az önce. otoraporda ekspertiz yaptırdı alan kusur olarak araca pasta cila tavsiye ettiler bide ön fren balataları incelmiş dediler başka kusur bulunmadı . 10 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 2 Ekim Paylaş 2 Ekim Hayırlı olsun Ali, temiz araba satmak müthiş keyifli bir şey 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 2 Ekim Yazar Paylaş 2 Ekim Almera zor satılır sanıyordum da kolay gitti Navara zaten çok kondisyonlu arabaydı navara şaşırtmadı bizi 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 2 Ekim Yazar Paylaş 2 Ekim Doğan Arşiray yazdı: ne alıyoruz? Bataklığa düştük bilmiyorum az evvel samiye yalvardım araba bul bana diye 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Ekim Paylaş 2 Ekim Ali Gök yazdı: Bataklığa düştük bilmiyorum az evvel samiye yalvardım araba bul bana diye Dikkat et karavan kepirtmesin 4 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 Ekim Paylaş 2 Ekim Ali Gök yazdı: Bataklığa düştük bilmiyorum az evvel samiye yalvardım araba bul bana diye Büyük hata yapmış gibi görünüyorsunuz, satmadan alacağınızı belirlemeliydiniz, işiniz zor Allah yardımcınız olsun. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 2 Ekim Paylaş 2 Ekim Metin Uzunoğlu yazdı: Büyük hata yapmış gibi görünüyorsunuz, satmadan alacağınızı belirlemeliydiniz, işiniz zor Allah yardımcınız olsun. 4 Yorum bağlantısı
Ali Gök 2 Ekim Yazar Paylaş 2 Ekim Anlık modum. not: herhangi bir canlı yada cansız hedefi vuracak yetenekte değilim sadece resim çekilmiştim 1 1 5 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Ekim Paylaş 2 Ekim O silah çıktı ise illa patlar :∆ https://youtube.com/clip/Ugkxcl_YOBbtYRYOSqw5oUyqOMy_3rZqkzcA?si=xDCXYErxeQO-aTcG 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 3 Ekim Paylaş 3 Ekim Ali Gök yazdı: Anlık modum. not: herhangi bir canlı yada cansız hedefi vuracak yetenekte değilim sadece resim çekilmiştim belli belli, tutuşun bile sorunlu ne o elindeki baston mu? elinde delikli demir gibi duruyor 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 3 Ekim Yazar Paylaş 3 Ekim Mehmet Kazancıoğlu yazdı: belli belli, tutuşun bile sorunlu ne o elindeki baston mu? elinde delikli demir gibi duruyor çok eski bir tüfekti resim çekilmek için elime aldım yoksa hiç bulaşacağım alet değil askerde g3 vermişlerdi oda çok eskiydi ama hiç şarjör bile vermedilerdi nöbette haha 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 3 Ekim Paylaş 3 Ekim Ali Gök yazdı: çok eski bir tüfekti resim çekilmek için elime aldım yoksa hiç bulaşacağım alet değil askerde g3 vermişlerdi oda çok eskiydi ama hiç şarjör bile vermedilerdi nöbette haha kime verecekleri biliyorlardır. eski bir tüfek ise sahibi iyi bakmış gibi duruyor umarım namluda güzeldir. bakımı yapılıyordur. Yorum bağlantısı
Ali Gök 5 Ekim Yazar Paylaş 5 Ekim (düzenlendi) Doğan Arşiray yazdı: S Ustam bana sürü lideri bir araba aldı 🤣 5 Ekim tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 5 Ekim Paylaş 5 Ekim (düzenlendi) Maybach gibi duruyor. Ya da cullinan. 5 Ekim tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 5 Ekim Paylaş 5 Ekim (düzenlendi) Hadi hayirli olsun. 5 Ekim tarihinde Sami Demirpaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gök 5 Ekim Yazar Paylaş 5 Ekim Mondeo aldık . Güzel günlerde kullanırız inşallah 10 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts