Çağlar Bayur 18 Ağustos Paylaş 18 Ağustos Ali Gök yazdı: şaftla çalışıyor makine 74 land çalıştırır o zaman bunu, arka tampon içinde şaft hazır Yorum bağlantısı
Ali Gök 19 Ağustos Yazar Paylaş 19 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: 74 land çalıştırır o zaman bunu, arka tampon içinde şaft hazır Çalıştırmaz 🤣 kuyruk miline farklı devirler vermek gerekiyor bide dönüşlerde şaftı durdurmak gerekiyor vs Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Ağustos Paylaş 19 Ağustos Ali Gök yazdı: kuyruk miline farklı devirler vermek gerekiyor püskürtme makinesine redüktör takarız, Land daha değerli Yorum bağlantısı
Ali Gök 19 Ağustos Yazar Paylaş 19 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: püskürtme makinesine redüktör takarız, Land daha değerli land 40 derece sıcakta 2 tonluk romorku hem çekip hem şaftını yüksek devir dönderebilecekse olur yahu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Ağustos Paylaş 19 Ağustos Ali Gök yazdı: land 40 derece sıcakta 2 tonluk romorku hem çekip hem şaftını yüksek devir dönderebilecekse olur yahu land 40 derece sıcakta römork çeken navara çamura saplanırsa gelip ikisini de çeker çıkarır, 50. yaşında bile olsa. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 19 Ağustos Yazar Paylaş 19 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: land 40 derece sıcakta römork çeken navara çamura saplanırsa gelip ikisini de çeker çıkarır, 50. yaşında bile olsa. Haha🤣 Yorum bağlantısı
Ali Gök 26 Ağustos Yazar Paylaş 26 Ağustos Hepmi tozlu olacak sandınız yıkattım cıncık gibi oldu KM 265.000 9 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos Bunu gördükçe pikap hevesim artıyor, sonra şehiriçi ne yapacağım diye düşünüyorum Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos Köksal Yılmaz yazdı: Bunu gördükçe pikap hevesim artıyor, sonra şehiriçi ne yapacağım diye düşünüyorum Araba kötülemek gibi olmasında, beyaz bir navara benim minnak terios'a arkadan çarpmıştı. Navaranın aldığı hasarı görünce benim hevesim geçti Yorum bağlantısı
Ali Gök 27 Ağustos Yazar Paylaş 27 Ağustos Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Araba kötülemek gibi olmasında, beyaz bir navara benim minnak terios'a arkadan çarpmıştı. Navaranın aldığı hasarı görünce benim hevesim geçti varmı resmi merak ettim Yorum bağlantısı
Ali Gök 27 Ağustos Yazar Paylaş 27 Ağustos Köksal Yılmaz yazdı: Bunu gördükçe pikap hevesim artıyor, sonra şehiriçi ne yapacağım diye düşünüyorum memlekete taşınınca al fındıkta kullanmaya istanbulda lazım değil 1 Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos Ali Gök yazdı: varmı resmi merak ettim Var paylaşayım Benim arabanın stepne etkili oldu sanırım navaranın hasar almasında ama yine de o cüsse ile böyle olmasını beklemezdim. Ben eve sürdüm gittim arabamı, navara çekici ile gitti, motor yağı falan da akmıştı. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 27 Ağustos Yazar Paylaş 27 Ağustos Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Var paylaşayım Benim arabanın stepne etkili oldu sanırım navaranın hasar almasında ama yine de o cüsse ile böyle olmasını beklemezdim. Ben eve sürdüm gittim arabamı, navara çekici ile gitti, motor yağı falan da akmıştı. bu doğru bir örnek değil üzgünüm. bu olayın aynısını ben de yaşadım. cheroke jeepime mercedes axcor tır çarptı arkadan. tır çekiciyle gitti ben sürerek gittim forum bilir başka örneklerle geliniz arkadaki lastik sağlam bir engel tırın bile önünü dağıtmıştı ne radyatör kaldı ne panjur tır vurduğunda aldığı total hasar buydu 1 Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos Ali Gök yazdı: bu doğru bir örnek değil üzgünüm. bu olayın aynısını ben de yaşadım. cheroke jeepime mercedes axcor tır çarptı arkadan. tır çekiciyle gitti ben sürerek gittim forum bilir başka örneklerle geliniz arkadaki lastik sağlam bir engel tırın bile önünü dağıtmıştı ne radyatör kaldı ne panjur Siz yinede çok güvenmeyin navaraya... ranger'ın 5 yıldız aldığı dönemde navara 0 yıldız almıştı. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 27 Ağustos Yazar Paylaş 27 Ağustos yalnız demekki sırtında lastikle gezen araçlar alınır güvenliği çok yükseltiyor o lastik demek . Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Siz yinede çok güvenmeyin navaraya... ranger'ın 5 yıldız aldığı dönemde navara 0 yıldız almıştı. ben bu testlere pek inanmam reelde baktığımda 2 tonluk araba. sağlam olmadığını düşünmüyorum Yorum bağlantısı
Yücel Metin 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos Sedan arabama olur mu? yedek lastiği sırtına taksak 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 27 Ağustos Yazar Paylaş 27 Ağustos (düzenlendi) 0 yıldızı hiç duymadım ben 2007 modelleri yapılan testte hava yastığı hatasından dolayı puan alamamış düzeltip tekrar girip 3 yıldız aldı diye biliyorum. sonra düzeltildi hava yastığı. 2011 d40 lar da durum daha farklı şase bile değişti . şase daha uzun 2011 12 ve 13 lerde. 2010 navara ile 2011 navara aynı araba denemeyecek kadar çok fark var öncelikle onu söyliyim.. 27 Ağustos tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gök 27 Ağustos Yazar Paylaş 27 Ağustos Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Siz yinede çok güvenmeyin navaraya... ranger'ın 5 yıldız aldığı dönemde navara 0 yıldız almıştı. bu arada ford rangerda 2008 de girdiği testte 2 yıldız almış navara 3 yıldız almış onuda not edelim hatalı bilgi olmasın Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos arkadaşlar yıldıza takılmayın kaza yaptığınız karşıdaki aracın kütlesi çok daha önemli Atalarımız ne demiş F=m.a Yorum bağlantısı
Ali Gök 27 Ağustos Yazar Paylaş 27 Ağustos Ali Gülmez yazdı: arkadaşlar yıldıza takılmayın kaza yaptığınız karşıdaki aracın kütlesi çok daha önemli Atalarımız ne demiş F=m.a ruhsatta 2 ton yazıyor yeter heralde Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos Ali Gök yazdı: ruhsatta 2 ton yazıyor yeter heralde Tırla kafa kafaya girmediği sürece sorun yok bence 🤣 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos kabinli kamyonetler yapısı gereği buruşur , connect te buruşurdu fizik kanunu Yorum bağlantısı
Ali Gök 27 Ağustos Yazar Paylaş 27 Ağustos Ali Gülmez yazdı: Tırla kafa kafaya girmediği sürece sorun yok bence 🤣 allah korusun Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos Ali Gök yazdı: yalnız demekki sırtında lastikle gezen araçlar alınır güvenliği çok yükseltiyor o lastik demek . ben bu testlere pek inanmam reelde baktığımda 2 tonluk araba. sağlam olmadığını düşünmüyorum Araya iş güç girdi yazamadım. Rabbim kimseye kaza bela vermesin, testler önemli bence... Sağlam olmasa da güvenli olmalı. IIHS'nin testleri daha kırıcı, Ncap'i sevmiyorsanız ona da bakabilirsiniz. Örnek: Yorum bağlantısı
Recommended Posts