Ali Gök 22 Temmuz Yazar Paylaş 22 Temmuz bide dikkatimi çeken biraz kullandığımda tam direksiyonu kırdığımda ses ya gelmiyor yada az geliyor ama sabah ilk marşı yaptım otoparktan çıkarkan kırınca tam dayanınca direksiyon cıyaklıyor hemen Servet Aydın yazdı: Pompa yağı çiğnerse ses yapar. Atf ise değiştir. Havalar aşırı sıcak yağ oluyor su yağ da ölmüş olabilir sıcağa bağlı ölüyorsa eğer . çünkü hava ateş ediyor sürekli 40 41 gösteriyor araba 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 23 Temmuz Yazar Paylaş 23 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: Almera’da var mı böyle sorun? almerada yok. o zaman yağdan değilmi dicez mühendis adamın kafa her daim eşit ortamda kıyaslamaya çalışıyor lakin almera 330 binde belki benden önce arıza yapmıştır hidroliği değişmiştir navaranın hidroliğini ben değişmedim 180 binden beri benden önce ne zaman değişti onuda bilmiyorum 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Temmuz Paylaş 23 Temmuz Ali Gök yazdı: almerada yok. o zaman yağdan değilmi dicez mühendis adamın kafa her daim eşit ortamda kıyaslamaya çalışıyor lakin almera 330 binde belki benden önce arıza yapmıştır hidroliği değişmiştir navaranın hidroliğini ben değişmedim 180 binden beri benden önce ne zaman değişti onuda bilmiyorum ne mühendisi yav. Direk b.k atacam. Almerada yok. Çünkü o gerçek capın 😀😀😀 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 23 Temmuz Yazar Paylaş 23 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: ne mühendisi yav. Direk b.k atacam. Almerada yok. Çünkü o gerçek capın 😀😀😀 hakkat gerçek capon yav 330K da hergün adanaya gidip geliyor sanayi ne farkında değil nazar değmesin he geçen hafta klimasına gaz bastırdım o kadarda olur 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 23 Temmuz Paylaş 23 Temmuz Ali Gök yazdı: hergün adanaya gidip geliyor T.O.K'a rakip oldun desene Ali 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 23 Temmuz Yazar Paylaş 23 Temmuz Cem Işık yazdı: T.O.K'a rakip oldun desene Ali hanım gidio geliyor valla eski tok şöförlerindeki gibi bir şovalye yüzük alayım ona boynunada mendil atsın öyle gitsin tam olur o zaman :d 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 Ağustos Yazar Paylaş 9 Ağustos klima daha az üflüyor gibiydi polen filtresi tozdan katman olmuş resmen araba sürekli arazide gezdiğinden 7500 km de bitmiş. yeni polen filtresi taktık herşey düzeldi hava filtresinede kompresörle hava tutup temizledim . 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 Ağustos Yazar Paylaş 9 Ağustos Köksal Yılmaz yazdı: Direksiyon yağını değiştin mi? Yok direksiyoncuya gittim bişe olmaz bundan çok yoğun ayın 15 inden sonra gel bakarız dedi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 14 Ağustos Paylaş 14 Ağustos Ali Gök yazdı: Yok direksiyoncuya gittim bişe olmaz bundan çok yoğun ayın 15 inden sonra gel bakarız dedi Değişmesi çok kolay, kendin yaparsın, pompa acayip rahatlıyor, astra g de ötüyordu sesi kesti, yumuşacık oldu. Yeğenin lineada değiştik o da çok memnun. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 14 Ağustos Paylaş 14 Ağustos Ali Gök yazdı: hava filtresinede kompresörle hava tutup temizledim . iyi birsey degil. Filtrenin yapisini bozabilir basinc yuksekse. Sadece sirkelemek lazim. Yorum bağlantısı
Ali Gök 17 Ağustos Yazar Paylaş 17 Ağustos Aslan parçası toz çamur sıcak demeden gece gündüz çalışmaya devam ediyor🧿 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Ağustos Paylaş 17 Ağustos Füze bence. Gece gece rampaya yerleştiriyor. 1 3 Yorum bağlantısı
Ali Gök 18 Ağustos Yazar Paylaş 18 Ağustos Mehmet Ozyurek yazdı: İlaçlama makinesi mi o Evet 🤣 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 18 Ağustos Paylaş 18 Ağustos Mehmet Ozyurek yazdı: İlaçlama makinesi mi o İznikte çok gördüm Zeytinlerin olduğu yere mavi bir kimyasal sıkıyor Yorum bağlantısı
Ali Gök 18 Ağustos Yazar Paylaş 18 Ağustos Mehmet Ozyurek yazdı: Tüm meyve bahçelerine bununla ilaç atılır arkasında fanı far kasırga gibi hava üfleyerek atar ilacı Yorum bağlantısı
Ali Gök 18 Ağustos Yazar Paylaş 18 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: kaç milyon m2 ye? Farketmez 5 dönüme de 500 dönümede bunla . En yaygın versiyonu bu Çağlar Bayur yazdı: kaç milyon m2 ye? Farketmez 5 dönüme de 500 dönümede bunla . En yaygın versiyonu bu Çalışma sistemi bu 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ağustos Paylaş 18 Ağustos iyiymiş, araç hızını ayarlamak ustalık ister gibi, püskürtme pompası elektrikli mi nasıl çalışıyor Yorum bağlantısı
Ali Gök 18 Ağustos Yazar Paylaş 18 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: iyiymiş, araç hızını ayarlamak ustalık ister gibi, püskürtme pompası elektrikli mi nasıl çalışıyor Yok bunu direk traktörle kullanıyoruz şaftla çalışıyor makine Sadece bahçeden garaja kadar çekmeye bagladık arabaya traktörün başka işe devam etmesi lazımdı 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts