Ali Gök 22 Mayıs Yazar Paylaş 22 Mayıs başımızın üstünde yerin var yahu gel buluruz yer 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Mayıs Yazar Paylaş 22 Mayıs Yırtılmış spiral değişyoruz oda çıksın aradan 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mayıs Paylaş 22 Mayıs bakım dediğin budur, usta tedbir tavsiyesinde bulunmalı , egzos yokken makinenin sesi nasıl 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Mayıs Yazar Paylaş 22 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: bakım dediğin budur, usta tedbir tavsiyesinde bulunmalı , egzos yokken makinenin sesi nasıl Çalıştırmadık sökükken🤣 çevreye karşı duyarlıyız yahu 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Mayıs Yazar Paylaş 22 Mayıs @Tansu Kalafatoğlu şimdi egzozuz olmayan arabamız olsaydı eğer para harcamazdık 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 22 Mayıs Paylaş 22 Mayıs ellerinize sağlık. önleyici bakım her zaman iyidir. bu usta bunları burada niye yapmadı bilmem kaç km bizden uzağa gitti oralarda yapıyor. kaçırdık gül gibi ustayı elimizden yok mu bir babayiğit bu ustanın yaptığı gibi bir atölye İstanbul'da kuracak kendi işini yaparken bizleri de başka ellere muhtaç etmeyecek 2 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 22 Mayıs Paylaş 22 Mayıs program ile qr kodu taratırsanız yağ orjinalliğini gösteriyor ama bunlar yine de sahtesi yapılabilecek şeyler olabilir ama total ve elf için uğraşan olmaz gibi Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Mayıs Yazar Paylaş 22 Mayıs Ali Gülmez yazdı: program ile qr kodu taratırsanız yağ orjinalliğini gösteriyor ama bunlar yine de sahtesi yapılabilecek şeyler olabilir ama total ve elf için uğraşan olmaz gibi Ruh hastası çok yapan onuda yapar ama castrol mobil vs varken elfin sahtesini üretmek vizyonsuzlukdur diye düşündüm🤣 3 bakımdır navarada 2 bakımdır transit pikapta 1 bakım lombardin motorda kullandık memnunuz Almerayada alacam elf marka 10w40 onunda bakım geldi onuda elfe geçirecem Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Mayıs Paylaş 22 Mayıs Ali Gök yazdı: @Tansu Kalafatoğlu şimdi egzozuz olmayan arabamız olsaydı eğer para harcamazdık azcık pilin olsaydı spiralin 250.000x 2 dayanırdı Çağlar Bayur yazdı: boş arsa var mı oralarda Batı istanbul‘daki arsaları takip edin. Çeki yazılan çok iş insanı çıkmaya başladı Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Mayıs Yazar Paylaş 22 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: azcık pilin olsaydı spiralin 250.000x 2 dayanırdı Batı istanbul‘daki arsaları takip edin. Çeki yazılan çok iş insanı çıkmaya başladı Daha istanbuldan bıkmadınızmı yav 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mayıs Paylaş 22 Mayıs Mehmet Kazancıoğlu yazdı: yaptığı gibi bir atölye İstanbul'da kuracak yoshi derki: yok öyle bir arsa 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 22 Mayıs Paylaş 22 Mayıs Mehmet Kazancıoğlu yazdı: ellerinize sağlık. önleyici bakım her zaman iyidir. bu usta bunları burada niye yapmadı bilmem kaç km bizden uzağa gitti oralarda yapıyor. kaçırdık gül gibi ustayı elimizden yok mu bir babayiğit bu ustanın yaptığı gibi bir atölye İstanbul'da kuracak kendi işini yaparken bizleri de başka ellere muhtaç etmeyecek istanbulda benim m2 deki dukkanda 20 personel calisiyor 😅 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 22 Mayıs Paylaş 22 Mayıs Sami Demirpaz yazdı: istanbulda benim m2 deki dukkanda 20 personel calisiyor 😅 İnşallah senin orada da çalışır Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs Ali Gülmez yazdı: program ile qr kodu taratırsanız yağ orjinalliğini gösteriyor ama bunlar yine de sahtesi yapılabilecek şeyler olabilir ama total ve elf için uğraşan olmaz gibi sahte magnum çubuğu bastılar, onu da yaparlar. 1 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs Mahmut Yıldız yazdı: sahte magnum çubuğu bastılar, onu da yaparlar. Bı aydınlanma yaşadım şuan Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs Mustafa Tüfekçi yazdı: Bı aydınlanma yaşadım şuan Haber linki 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 23 Mayıs Paylaş 23 Mayıs Mahmut Yıldız yazdı: Haber linki Sürümden kazanmak isteyen hırsızlar Mustafa Tüfekçi yazdı: He böyle, ben Porsche peşinde sandım. Aynısını düşündüm, acaba orijinal çubuğu ne yapacaklar diye de bir an düşünmek istedim sonra bıraktım Yorum bağlantısı
Ali Gök 27 Haziran Yazar Paylaş 27 Haziran Ali Gök yazdı: silecekler silmiodu. Bosch aeoro bilmemne olandan tak dedim 150 kaat olmuş diğer 30 liralıklar 2 ayda çöp oluor. Bundan pasata almıştım 1 sene kullandım ilk günkü gibiydi buna da aldım iyi oldu Bu arada 2. Depoyu doldurdum 9.1 litre çıktı yaktığım bakalım yarın tarsusa gidecem ölçerin Bugün değiştim silecekleri 200 tl verdim Bosch hakkaten silecekmiş 3 sene kullanmışım O tarihte 30 liralık dediğim muhtemeln bugun 200 liraya takıldı🤣 Gölgesi gayet yeterli oluyor . Bunca zaman niye almamışım şaşıyorum 5 Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Temmuz Yazar Paylaş 22 Temmuz (düzenlendi) KM 260K Yı devirdik . arabada bir durum başladı direksiyonu tam kırdığımda dayandığında sona ince bir ciyaklama geliyor direksiyonda boşluk gidişinde tuhaflık hiçbir sorun yok sadece tam kırdığımda bir ciyaklama. hidroliğine baktım tam . 1-2 aydır var yolda bırakırmı ? arızası nedir kime baktırmalıyım rotcuya mı gidecez ilk ? 22 Temmuz tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 22 Temmuz Paylaş 22 Temmuz Ali Gök yazdı: KM 260K Yı devirdik . arabada bir durum başladı direksiyonu tam kırdığımda dayandığında sonra ince bir ciyaklama geliyor direksiyonda boşluk gidişinde tuhaflık hiçbir sorun yok sadece tam kırdığımda bir ciyaklama. hidroliğine baktım tam . 1-2 aydır var yolda bırakırmı ? arızası nedir kime baktırmalıyım rotcuya mı gidecez ilk ? direksiyon pompası? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 22 Temmuz Paylaş 22 Temmuz Kayış ve bilyalara baktır, avareler bozuk olabilir şarj bilyasi direksiyon pompa kafası vs bişi zorlanıyor olabilir. Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Temmuz Yazar Paylaş 22 Temmuz Bi ara kedi girmişti sonrasındamı oldu acaba önce normal ustaya gidim o zaman o pompa derse direksiyoncuya gidiyim Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Temmuz Paylaş 22 Temmuz Pompa yağı çiğnerse ses yapar. Atf ise değiştir. Havalar aşırı sıcak yağ oluyor su Yorum bağlantısı
Recommended Posts