Ali Gök 11 Mayıs Yazar Paylaş 11 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: frenler muhteşem 70 k önce ön fren balatası değiştim başka bişe yapmadık daha🤣 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Mayıs Paylaş 11 Mayıs Ali Gök yazdı: 70 k önce ön fren balatası değiştim başka bişe yapmadık daha🤣 kim yıkamışsa güzel yıkamış demek ki vesile ile eski balata gibisi yoktur daha iyi Yorum bağlantısı
Ali Gök 11 Mayıs Yazar Paylaş 11 Mayıs Navarada arkada 3. Stop lambası yok Normalde her arabada kamyonette vs olmazmı ? 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Mayıs Paylaş 11 Mayıs Ali Gök yazdı: Navarada arkada 3. Stop lambası yok Normalde her arabada kamyonette vs olmazmı ? Otomobillerde 97 yılından sonra şart koşuldu 3. stop lambası. Kamyonetler için böyle bir zorunluluk yok. Bir çok tek kabin çift kabin kamyonette de yok. Ducato'lar vs de kamyonet sonuçta ve onlarda da yok. Yorum bağlantısı
Ali Gök 11 Mayıs Yazar Paylaş 11 Mayıs geçen muayne bitmeye yaklaşınca tribe girdik orta stop yanmıo diye elektrikçide baktı dün sordum yokmuş bunda dedi aklıma yatmadı öyle gittim muayneye neyse geçtik demek kökten yok aklımada sami soktu sende orta stop yanmıo dedi birinde geçen moda girdim bende 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 12 Mayıs Yazar Paylaş 12 Mayıs İlk açışım tam düzgün açamadım ama gölgesinde oturması çok güzel Boy 1.84 altında ayakta durabiliyorum 16 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Ali Gök yazdı: gölgesinde oturması çok güzel yere basan ayaklar iç içe geçme mi? üstten menteşeli aşağı mı iniyor açılınca? boyları araca göre üretilip mi taktı yoksa yükseklik ayarı da var mı? Yorum bağlantısı
Ali Gök 12 Mayıs Yazar Paylaş 12 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: yere basan ayaklar iç içe geçme mi? üstten menteşeli aşağı mı iniyor açılınca? boyları araca göre üretilip mi taktı yoksa yükseklik ayarı da var mı? Çağlar abi yere basan ayaklar ve ara direkler iç içe geçme boyu istediğin ölçüde ayarlanıyor boyu araca göre üretilmedi standart ürün 2*3 metre boyut yüksekliğini direk boyuna göre istediğin kadar ayarlayabilirsin. açılma uzunluğunuda üstten menteşe derken tam anlamadım o soruyu? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Ali Gök yazdı: Çağlar abi yere basan ayaklar ve ara direkler iç içe geçme boyu istediğin ölçüde ayarlanıyor boyu araca göre üretilmedi standart ürün 2*3 metre boyut yüksekliğini direk boyuna göre istediğin kadar ayarlayabilirsin. açılma uzunluğunuda üstten menteşe derken tam anlamadım o soruyu? soru garipti ama anltaımda hepsini anladım güle güle gölgelen, ıslakken katlama ama Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs Ali Gök yazdı: https://www.vodafone.com.tr/her-sey-yanimda/p/petlas-petlas-explero-as-pt411-25570r16-111t-m-s-2023-dort-mevsim-lastigi?tracking_cid=feed-hsy-cimrifeedlink-all-default&uuid=1967df9f-0abc-4710-8a82-e5e151195568 link bu aldığım bu arada km 245.XXX . notumu aliyimde lastiği ne zaman değiştim bakarım forumdan dönüp izliyorum neyi ne zaman değiştim kolay oluyor Ali bey, Benim ML'de de kış lastiği takılı bende 4 mevsim lastik araştırıyorum. Bu pt411 çok karşıma çıkıyor. Siz kullanım sonucu memnun kaldınızmı? Yumuşakmı ve kış performansı tatmin edermi ki ?Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Ali Gök 17 Mayıs Yazar Paylaş 17 Mayıs Talha Bilgi yazdı: Ali bey, Benim ML'de de kış lastiği takılı bende 4 mevsim lastik araştırıyorum. Bu pt411 çok karşıma çıkıyor. Siz kullanım sonucu memnun kaldınızmı? Yumuşakmı ve kış performansı tatmin edermi ki ?Teşekkürler. ben pikapta çok memnunum . ses hiç yok lastikte yumuşak. ama daha ilk yıl kullanımım sonraki yıllar nolacak bilmiyorum . 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs Ali Gök yazdı: ben pikapta çok memnunum . ses hiç yok lastikte yumuşak. ama daha ilk yıl kullanımım sonraki yıllar nolacak bilmiyorum . Çok teşekkür ederim, Nexen,Hankook,Laufenn arasında kaldım ama bu ürünler Konyada hazırda bulunmuyor ama aynı fiyata petlas pt411 daha çabuk bulunuyor... O yüzden sorayım dedim. Yorum bağlantısı
Ali Gök 17 Mayıs Yazar Paylaş 17 Mayıs Talha Bilgi yazdı: Çok teşekkür ederim, Nexen,Hankook,Laufenn arasında kaldım ama bu ürünler Konyada hazırda bulunmuyor ama aynı fiyata petlas pt411 daha çabuk bulunuyor... O yüzden sorayım dedim. ben arazide çok gezdiğimden yarılabiliyor bazen buralarda lastik öyle bişe olursa aynı marka en kolay bulabileceğim bir modelde olsunu da kritere eklemiştim. ben memnunum sıkıntı yaşayacağınızı sanmam 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs Talha Bilgi yazdı: Çok teşekkür ederim, Nexen,Hankook,Laufenn arasında kaldım ama bu ürünler Konyada hazırda bulunmuyor ama aynı fiyata petlas pt411 daha çabuk bulunuyor... O yüzden sorayım dedim. Hankook ve petlas aynı karede geçmemeli... hankook varsa gerisi gerekmez. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs Doğan Arşiray yazdı: Hankook ve petlas aynı karede geçmemeli... hankook varsa gerisi gerekmez. Hankook absürd bir fiyatı yok petlastan lastik başı 500 TL pahalı ama konyada satanda yok suv serisini... Elimle mıncıklayamadım Benim birinci önceliğim yumuşaklık ve kışında az buçuk tat versin... Mesela hankook kar işareti yok yazlık m+s diye geçiyor ama petlas kar işareti var 4 mevsim diye geçiyor. Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs (düzenlendi) @Doğan Arşirayand @Ali Gök ; Nexen Roadian Htx, Petlas pt411, Hankook Dynapro Hp serilerine yoğunlaştım. İnşallah birine karar verip takacağım. Çok teşekkürler... 17 Mayıs tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs Talha Bilgi yazdı: Hankook absürd bir fiyatı yok petlastan lastik başı 500 TL pahalı ama konyada satanda yok suv serisini... Elimle mıncıklayamadım Benim birinci önceliğim yumuşaklık ve kışında az buçuk tat versin... Mesela hankook kar işareti yok yazlık m+s diye geçiyor ama petlas kar işareti var 4 mevsim diye geçiyor. petlas tan kış performansı beklemeyin. ucuz lastiğin hamuru ucuz çünkü. kauçuk bunları pahalı yapan detay. spor ayakkabılar gibi. nexen olabilir belki. iş yerindeki minibüslerde nexen in kış lastiğini kullanmıştık ve iyiydi. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 17 Mayıs Paylaş 17 Mayıs Doğan Arşiray yazdı: petlas tan kış performansı beklemeyin. ucuz lastiğin hamuru ucuz çünkü. kauçuk bunları pahalı yapan detay. spor ayakkabılar gibi. nexen olabilir belki. iş yerindeki minibüslerde nexen in kış lastiğini kullanmıştık ve iyiydi. Testlere göre genelde ıslak zeminde geri kalıyorlar genelde. Ucuz olup yüksek kar tutuşu olan modeller oluyor ama ıslakta iyi başarı gösteren yok. 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 19 Mayıs Yazar Paylaş 19 Mayıs İstanbulda aç kalmayın diye çalışıyoruz ha derdimiz para değil🤣 1 ağaç kaysı ekmiştik yemelik olması yaklaştı eğer çalmazlarsa yiycez inşallah🤣 13 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 20 Mayıs Paylaş 20 Mayıs Araç yana açılan tente süpermiş... Tarlası Takkası olanlar (yani zenginler) için iyi olur... 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Mayıs Yazar Paylaş 22 Mayıs Biniyoruz yahu km 256.000 Sami ustam musaitmiş bakımı yaptık Man yağ hava ve polen filtreleri değişti. 7 litre elf 5 40 yağ . ürünün kapak altı orjinal mühürlü logosu mevcut . total petrolden alındı. memnunuz bu navara için 3. bakım elf ile 10 bin km devam . not: sami ustam egzoz sparilni göster egzozcuya kaçırıyor heralde dedi baktıracaz 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts