Ali Gök 11 Mart 2023 Yazar Paylaş 11 Mart 2023 mevcutta böyle bir ses geliyordu 🤣 şuan biraz test ettim araba yeni gibi olmuş sevdim Km 222.700 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 11 Mart 2023 Paylaş 11 Mart 2023 Before'u gördük, after'i de görseydik Güle güle yeniden boz. Yorum bağlantısı
Ali Gök 11 Mart 2023 Yazar Paylaş 11 Mart 2023 Önder Özcan yazdı: Before'u gördük, after'i de görseydik Güle güle yeniden boz. Afterde ses yok ondan çekmedim 🤣 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 11 Mart 2023 Paylaş 11 Mart 2023 Ses çokmuş, iyi dayanmışsın bu kadar. Güle güle bin. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Mart 2023 Paylaş 11 Mart 2023 geçmiş olsun, yeni mekanik sıfır araba demektir 390 avro Yorum bağlantısı
Ali Gök 21 Mart 2023 Yazar Paylaş 21 Mart 2023 arabanın vites topuzunun üstündeki şema tamamen silinmiş arabayı bilmeyen vitesleri anlamıyordu. özellikle valeye verince geriyi nasılsa bulamıyordu beyefendiler yeni bir vites topuzu aldım fena olmadı . 199 TL. ben beğendim bu eskisi buda yenisi 4 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 21 Mart 2023 Paylaş 21 Mart 2023 Ali Gök yazdı: arabanın vites topuzunun üstündeki şema tamamen silinmiş arabayı bilmeyen vitesleri anlamıyordu. özellikle valeye verince geriyi nasılsa bulamıyordu beyefendiler yeni bir vites topuzu aldım fena olmadı . 199 TL. ben beğendim bu eskisi buda yenisi Fordclubtr ye gönderme gibi ford vites topuzu Hayırlı olsun, güzel durmuş. 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 21 Mart 2023 Yazar Paylaş 21 Mart 2023 Köksal Yılmaz yazdı: Fordclubtr ye gönderme gibi ford vites topuzu Hayırlı olsun, güzel durmuş. Bence de güzel oldu Ford mu bu olabilir benzetmistim ama siritmadi arabada İnternette Navara diye satıyorlardı🤣 Araba ufak tefek biseler yapasim geliyor Bunların le paketlerinde koltuk ısıtma var acaba bunlarda tesisat vs varmidir koltukta @Ali Darbaz bulabileceğimiz bir yer varmı anca sen bilirsin böyle detay Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 21 Mart 2023 Paylaş 21 Mart 2023 Ali Gök yazdı: Bence de güzel oldu Ford mu bu olabilir benzetmistim ama siritmadi arabada İnternette Navara diye satıyorlardı🤣 Araba ufak tefek biseler yapasim geliyor Bunların le paketlerinde koltuk ısıtma var acaba bunlarda tesisat vs varmidir koltukta @Ali Darbaz bulabileceğimiz bir yer varmı anca sen bilirsin böyle detay 2012 ve üstü c max-focus bence. Koltuk ısıtma için koltuk altındaki soketlere baksana. Tesisat varsa soketi boştadır. Hatta boş sokete aküden elektrik ver ya ısınır ya patlar 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Mart 2023 Paylaş 21 Mart 2023 küllük te focus gibi , ne güzel kokpit bu Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 21 Mart 2023 Paylaş 21 Mart 2023 O vitesin öndekiler cam düğmesi mi araç 1 3 5 de iken nasıl ulaşılıyor onu tasarlayan mühendisin hep 2 4 6 da mı kullanınız demiş 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Mart 2023 Paylaş 21 Mart 2023 fransız gibi tek cam düğmesi olmaz, capon bu Yorum bağlantısı
Ali Gök 21 Mart 2023 Yazar Paylaş 21 Mart 2023 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: O vitesin öndekiler cam düğmesi mi araç 1 3 5 de iken nasıl ulaşılıyor onu tasarlayan mühendisin hep 2 4 6 da mı kullanınız demiş Cam düğmesi değil kapı kilitleme düğmesi var orda olsaydı koltuk ısıtma ve 4 çeker tuşu resim den mesafe anlaşılmamış el çok rahat kullanıyor tuşu . cam açma tuşları kapıda normal arabalar gibi Köksal Yılmaz yazdı: 2012 ve üstü c max-focus bence. Koltuk ısıtma için koltuk altındaki soketlere baksana. Tesisat varsa soketi boştadır. Hatta boş sokete aküden elektrik ver ya ısınır ya patlar koltuğun altında boşta soket var. dışarda baktım şimdi ne yapmam lazım onun koltuk ısıtmamı olduğunu anlamak için soketi takacak başka sokette vardı gibi hatta Çağlar Bayur yazdı: küllük te focus gibi , ne güzel kokpit bu abi orada küllük değil normal eşya saklama gözü bi soru sorduk başımıza bela aldık galiba haha Yorum bağlantısı
Ali Gök 21 Mart 2023 Yazar Paylaş 21 Mart 2023 olmazsa focus aliyim konu devam etsin :d Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 21 Mart 2023 Paylaş 21 Mart 2023 Çağlar Bayur yazdı: fransız gibi tek cam düğmesi olmaz, capon bu Hangi Fransızda tek tuşvar benimkiler hep 4 tane idi Ali Gök yazdı: Cam düğmesi değil kapı kilitleme düğmesi var orda olsaydı koltuk ısıtma ve 4 çeker tuşu resim den mesafe anlaşılmamış el çok rahat kullanıyor tuşu . cam açma tuşları kapıda normal arabalar gibi Fransız alışkanlığı bendeki normal olmayan arabaların ki orada 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Mart 2023 Yazar Paylaş 22 Mart 2023 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Hangi Fransızda tek tuşvar benimkiler hep 4 tane idi Fransız alışkanlığı bendeki normal olmayan arabaların ki orada libertyde kapıda kapı kitleme düğmesi vardı. cam açma kolçağın üstündeydi ortada arabaya her binen durmadan kapı kitler açardı 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mart 2023 Paylaş 22 Mart 2023 Ali Gök yazdı: orada küllük değil normal eşya saklama gözü kusuru olacak elbett her capon gibi yanlış göz yanlış yere koymuşlar, ama kapağı focusla aynı bi ara sökelim deneyelim Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Mart 2023 Yazar Paylaş 22 Mart 2023 Çağlar Bayur yazdı: kusuru olacak elbett her capon gibi yanlış göz yanlış yere koymuşlar, ama kapağı focusla aynı bi ara sökelim deneyelim haha o değilde şirkette bir arkadaşımda focus var ilk sahibiymiş 80 binde 2006 dizel gia manuel gri renk boyasızmış . arabayı değişmeye karar vermiş arabalara bakmış dediğine göre 500 bin daha verip daha kalitesiz arabaya binmektense vazgeçtim 15 sene daha binecem dedi haklı buldum 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mart 2023 Paylaş 22 Mart 2023 Ali Gök yazdı: ilk sahibiymiş 80 binde tam benim kafa misss, gelsin bi yazılım attıralım Ali Gök yazdı: 2006 dizel gia sinyaller aynada mı çamurlukta mı Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Mart 2023 Yazar Paylaş 22 Mart 2023 Çağlar Bayur yazdı: tam benim kafa misss, gelsin bi yazılım attıralım sinyaller aynada mı çamurlukta mı dikkat etmedim 3 5 kere gördüm zaten toplamda arabasını adamın evi iş yerine yürüme mesafesi kapalı otoparktan hiç çıkarmıyor hafta içi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mart 2023 Paylaş 22 Mart 2023 Ali Gök yazdı: kapalı otoparktan koltuklar kadife mi Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 22 Mart 2023 Paylaş 22 Mart 2023 Çağlar Bayur yazdı: tam benim kafa misss, gelsin bi yazılım attıralım sinyaller aynada mı çamurlukta mı Ali Gök yazdı: dikkat etmedim 3 5 kere gördüm zaten toplamda arabasını adamın evi iş yerine yürüme mesafesi kapalı otoparktan hiç çıkarmıyor hafta içi Çağlar Bayur yazdı: koltuklar kadife mi abi bi şasi no var mıydı ya... öylesine sordum Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Mart 2023 Yazar Paylaş 22 Mart 2023 Çağlar Bayur yazdı: koltuklar kadife mi kadife galiba ama siyahmış. normalde koltuklar açık renk değilmiydi bunlarda Umut Taşlı yazdı: abi bi şasi no var mıydı ya... öylesine sordum sahibi baktım yemeğe çıkmış ariyim emniyetide direk sorguya alsınlar suçun ne gia focus sahibi olmak Yorum bağlantısı
Recommended Posts