İçeriğe Yönlendir

Beyaz Navara

Ali Gök

Recommended Posts

Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

e5 ten direkt girşi var mı buraya gebze yönüne giderken

Gebze’de ev mi var? :vreka:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Gebze’de ev mi var? :vreka:

çayı nerde içelim %43 geldi

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

çayı nerde içelim %43 geldi

Su içelim. Yeter :) 

hayrat var mı şişli’de :) 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Su içelim. Yeter :) 

Öyle demeyin birileri duyup suyu benzine eşitler sonra tövbe tövbe...

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Metin Uzunoğlu yazdı:

Öyle demeyin birileri duyup suyu benzine eşitler sonra tövbe tövbe...

benzin de mutluluk getirmiyor ya hu. Venezuela’da 1 tane çikolata verip benzin alıyorsun. Ama adamlar aç. Başka şeyler yapmak lazım :) 

Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

benzin de mutluluk getirmiyor ya hu. Venezuela’da 1 tane çikolata verip benzin alıyorsun. Ama adamlar aç. Başka şeyler yapmak lazım :) 

Çikolata vermeden mi alalım :unsure2:

Yorum bağlantısı
Ali Gök

10 gün kalmıştı muayneye gidip yaptırayım dedim Samandıra tuvde sabah hallediverdik aklınızda olsun tüv telefon uygulamasından sıra numarası alınıyor ve hiç sıra beklemeye gerek kalmiyor çok rahat oldu

Kusur olarak 

Far ayarı hata motor no okunamio camlarda film var yazmışlarp7y4qr3.jpg

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

Motor nosu okunabilen bir araba varmi acaba.  Sifir berlingo nun far ayari bozuk diye kusur yazmışlardı. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Gök yazdı:

tüv telefon uygulamasından sıra numarası alınıyor ve hiç sıra beklemeye gerek kalmiyor çok rahat oldu

onu ben de anlamadım, mobil uygulamadan no alınca, öne falan mı geçiliyor, vezneye para yatırmam ile kapı no yanması bir olmuştu?

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Randevuyu ilk saate alırım. 8.00’de kapılar açılırsa 8.10’da işim biter. Basar giderim. 

İş yerinde bazı arkadaşlar arabasını muayeneye götürecek diye tüm gün izin alıyorlar. Millet bulmuş yolunu. Ben yapamıyorum

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök
Çağlar Bayur yazdı:

onu ben de anlamadım, mobil uygulamadan no alınca, öne falan mı geçiliyor, vezneye para yatırmam ile kapı no yanması bir olmuştu?

Benm randevu 9 da idi 

5 dk kala vardım . Vezne için sıra numarası almaya millet sıraya girmiş  tahmini  60 70 kişi sırada idi onu beklesem yarım saat geçerdi en az ben direk uygulamadan sora aldim vezneye girdim sonra muayne sırası direk tel.uygulamasina düştü arabayı soktum içeri 

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Randevuyu ilk saate alırım. 8.00’de kapılar açılırsa 8.10’da işim biter. Basar giderim. 

İş yerinde bazı arkadaşlar arabasını muayeneye götürecek diye tüm gün izin alıyorlar. Millet bulmuş yolunu. Ben yapamıyorum

O aylaklik

Covid.asisi.olmaya izin istiyorlardı la 24 saat vuruyor millet.aksam.olsana 

Bazisina çavdar unu bahane

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

kargalar daha uyanmaz yahu o saatte, latte mi içip istasyona gitmem 2 yi bulur, 3 e randevu alır giderim, çıkışta da 5 çayımı yudumlarken durumu tahlil ederim.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

kargalar daha uyanmaz yahu o saatte, latte mi içip istasyona gitmem 2 yi bulur, 3 e randevu alır giderim, çıkışta da 5 çayımı yudumlarken durumu tahlil ederim.

tahlil önemli :)

@Ali Gök adam hasta gibi. Görüyoruz yani. Akşam gidiyor evine. Sabah mesaj atıyor kendimi kötü hissediyorum, test olacam diyor. 

ulan akşam gitseydin ya işte. Sabaha kadar açık hastaneler. 

sonra na’pıyor? Testi sabah olmuyor. Onu da gidip gelmediği günün gecesi oluyor, pozitif çıkarsa bir gün daha fazla izin olsun. 

pehh

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
(düzenlendi)

geçen pazar talihsiz bir olay yaşadık. antalyadan istanbula dönecektik keyifle çıktık yola tatil dönüşü antalya burdur arasında dağların içinde  giderken bir baktım hararet her zaman durduğu yerde değil yukarı doğru gidiyor kırmızıya girecek  hemen sağda boşluk vardı girdim oraya durdum kaputu açtım baktım yağ filtresinin  altında motorun altına doğru bi yerden  su fışkıryor tam anlamadım yerini stop ettim hemen  öğlen sıcağı arabada çocuk vs dedim napacaz burda 3 4 dk hiçbişe düşünemedim. günlerden pazar tanıdık hiçkimse yok dağın içi biryer saçma sapan bir yer

biraz durduktan sonra aklıma tek çare @Mehmet Ozyurek Mehmet abiyi aramak geldi aradım onu dedim abi böyle böyle oldu dağda kaldım yardım et napacam bilmiyorum . dedi noldu heralde su pompası dedim oda değildir dedi yağ soğutucu olabilir dedi nitekim dediği gibi yağ soğutucusunun bağlantısı olan 1 karışlık bir hortum var kelepçe sıkan yerinden çürümüş demek zamanla tırnak gibi bir yerden kaçırmış . 

Kimseyi de tanımıyorum sağolsun mehmet abi bekle dedi sonra bana döndü  @Saim Ulaş Yılmaz  saim beye ulaşmış o ara saim bey aradı konuştuk durumu sağolsun çekici yolladı olduğum konuma çekici geldi gelen çekici arkadaş anlıyordu oda kontrol etti sonra su ekledi 5 litreye yakın su aldı marşa bastık sorunsuz çalıştı tamam bişe olduğunu sanmıyorum normal herşey dedi çekti üzerine kamyonun gittik sanayiye bu arada benim oğlan müthiş mutlu çekiciye bindiği için eşşek sıpası :D 

neyse sanayide aktif japon isimli bir dükkana geldik  orda  usta bi aparat bağladı radyatörün üstüne hava bastı tam dediğimiz yerden çıktı su delik yerden ordaki delik hortumla tersinde bağlı olan bi hortum daha var yağ soğutucusuna bunu değişim nolur nolmaz o çürüdüyse buda çürümüştür dedi onuda değişti ardından suyu doldurdu havasını aldı epeyce çalıştırdı sıkıştırdı  tam havasını aldı tahmini 20 dk flan çalıştırdı arabayı heralde hava alırken bu iş düzgün olmassa araba yürümez en önemli iş havayı almak sabret dedi neyse iş bitti dedim noldu bişe varmı arabada yok  hiçbişe sür git rahat rahat allah korumuş dedi şansa durmuşun kurtulmuş araba 2 3 dk daha gitsen başka senaryo olabilirdi şansın yaver gitmiş dedi şükrettik çıktık ordan yola bu arada çekici arkadaşda araba yapılıp ben yola çıkana kadar başında bekledi gitmedi ben yoldaykende 2 saat flan geçti telefon etti naptın sıkıntı yok dimi diye çok şaşırdım anadoluda demek hala iyi niyetli insanlar var sağolsun. Mehmet abi ve saim beye de tekrar teşekkür ediyorum o dağın içinde yarım saatte çözüm ürettiler yoksa napardım bilmiyorum

istanbula gelince arabayı benim ustaya bıraktım  oda kontrol etti antifiriz kalmamıştı arabada orda koyamadık pazar heryer kapalıydı oda antfirizini yeniledi aldık arabayı  çok şükür bi sıkıntı yok lakin öyle bi tiksindim ki yakasım geliyor ara ara nedense 

bunada şükür 1 karış hortum nelere sebep oluyor  şans yaver gitmese yapacak hiçbişe yok ilk defa şehirler arası yolda yolda kaldık allah kaza bela vermesin yapacak bişe yok

kyfexbq.jpeg

kd6qq4r.jpeg

thbdtg8.jpegnk6uzhn.jpeg

tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi
  • Beğen 14
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ali geçmiş olsun :) 

koca oğlan sığmış çekiciye. 

Saim çok değerli bir arkadaşımız. Tanıştığıma mutlu olduğum insanlardan biri.  
Sağolsun. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek yazdı:

Sağolsun. 

sağolasın abi

çekiciye arka hafif dışarda sığdı :D  lakin çekici rampa yukarı kalkmadı orda toprakta aşağı indim yolu kestim geri geri aşağı doğru gaza basınca yurudu asfalta geri geri çıktık

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Geçmiş olsun, benim de mondeo ile başıma geldi. Arefe günüydü, su ikazı yandı. Baktım depo yarıya inmiş. Suyu doldurdum, iki bidon da su aldım. Işık yanında tekrar su ekledim. 2-3 ekleme ile açık bir yer bulduk. Bizde de kelepçe yeri çürümüş, kesti tekrar kelepçeyi taktı, yürüdük gittik. Bayram sonrası hepsini değişmiştik. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Çok geçmiş olsun dostlar olayı çözmüşler hemen sağolsunlar

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Ozyurek yazdı:

Sağolsun. 

dere hocamız bir arkadaşıma inanılmaz yardımcı olmuştu, çoluk çocuk yolda kaldılar, araba saniyie çekilde gece vakti eve aldılar, yemek yiyorlar, kimse kimseyi tanımıyor ama olsun :rofl:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Ali geçmiş olsun, şükür sadece zaman kaybıyla atlatılmış.

Yağ soğutucusu bağlantısından çok az su kaçırıp motoru yemekten son anda kurtulan Navaralarınız değerinde alınır.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Çok geçmiş olsun. Yaşlanan arabalarda bunlar normal. Neyse ki bilinçli sürücüyüz ki hararet takip ediyoruz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan yazdı:

Yağ soğutucusu bağlantısından çok az su kaçırıp motoru yemekten son anda kurtulan Navaralarınız değerinde alınır.

sağol önder abi gözüm görmesin arabayı sinir oluyorum al senin olsun :D 

arabayı götürüp tarsusa bırakacam bağ bahçe işlerine gitsin aklı başına gelir haha 

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Önder Özcan yazdı:

2 çekerse, yarı fiyatına alınır demelisin...

• Teşekkür 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu

Geçmiş olsun, 

Vesile ile motor suyunun önemi ortaya çıkmış oldu..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...