Tansu Kalafatoğlu 17 Mayıs 2022 Paylaş 17 Mayıs 2022 Çağlar Bayur yazdı: e5 ten direkt girşi var mı buraya gebze yönüne giderken Gebze’de ev mi var? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mayıs 2022 Paylaş 17 Mayıs 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Gebze’de ev mi var? çayı nerde içelim %43 geldi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Mayıs 2022 Paylaş 17 Mayıs 2022 Çağlar Bayur yazdı: çayı nerde içelim %43 geldi Su içelim. Yeter hayrat var mı şişli’de 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 17 Mayıs 2022 Paylaş 17 Mayıs 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Su içelim. Yeter Öyle demeyin birileri duyup suyu benzine eşitler sonra tövbe tövbe... Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Mayıs 2022 Paylaş 17 Mayıs 2022 Metin Uzunoğlu yazdı: Öyle demeyin birileri duyup suyu benzine eşitler sonra tövbe tövbe... benzin de mutluluk getirmiyor ya hu. Venezuela’da 1 tane çikolata verip benzin alıyorsun. Ama adamlar aç. Başka şeyler yapmak lazım Yorum bağlantısı
Önder Özcan 18 Mayıs 2022 Paylaş 18 Mayıs 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: benzin de mutluluk getirmiyor ya hu. Venezuela’da 1 tane çikolata verip benzin alıyorsun. Ama adamlar aç. Başka şeyler yapmak lazım Çikolata vermeden mi alalım Yorum bağlantısı
Ali Gök 21 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2022 10 gün kalmıştı muayneye gidip yaptırayım dedim Samandıra tuvde sabah hallediverdik aklınızda olsun tüv telefon uygulamasından sıra numarası alınıyor ve hiç sıra beklemeye gerek kalmiyor çok rahat oldu Kusur olarak Far ayarı hata motor no okunamio camlarda film var yazmışlar 8 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 22 Mayıs 2022 Paylaş 22 Mayıs 2022 Motor nosu okunabilen bir araba varmi acaba. Sifir berlingo nun far ayari bozuk diye kusur yazmışlardı. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mayıs 2022 Paylaş 22 Mayıs 2022 Ali Gök yazdı: tüv telefon uygulamasından sıra numarası alınıyor ve hiç sıra beklemeye gerek kalmiyor çok rahat oldu onu ben de anlamadım, mobil uygulamadan no alınca, öne falan mı geçiliyor, vezneye para yatırmam ile kapı no yanması bir olmuştu? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Mayıs 2022 Paylaş 22 Mayıs 2022 Randevuyu ilk saate alırım. 8.00’de kapılar açılırsa 8.10’da işim biter. Basar giderim. İş yerinde bazı arkadaşlar arabasını muayeneye götürecek diye tüm gün izin alıyorlar. Millet bulmuş yolunu. Ben yapamıyorum 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2022 Çağlar Bayur yazdı: onu ben de anlamadım, mobil uygulamadan no alınca, öne falan mı geçiliyor, vezneye para yatırmam ile kapı no yanması bir olmuştu? Benm randevu 9 da idi 5 dk kala vardım . Vezne için sıra numarası almaya millet sıraya girmiş tahmini 60 70 kişi sırada idi onu beklesem yarım saat geçerdi en az ben direk uygulamadan sora aldim vezneye girdim sonra muayne sırası direk tel.uygulamasina düştü arabayı soktum içeri Tansu Kalafatoğlu yazdı: Randevuyu ilk saate alırım. 8.00’de kapılar açılırsa 8.10’da işim biter. Basar giderim. İş yerinde bazı arkadaşlar arabasını muayeneye götürecek diye tüm gün izin alıyorlar. Millet bulmuş yolunu. Ben yapamıyorum O aylaklik Covid.asisi.olmaya izin istiyorlardı la 24 saat vuruyor millet.aksam.olsana Bazisina çavdar unu bahane 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mayıs 2022 Paylaş 22 Mayıs 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Randevuyu ilk saate alırım. 8.00’de kapılar açılırsa 8.10’da işim biter. Basar giderim. İş yerinde bazı arkadaşlar arabasını muayeneye götürecek diye tüm gün izin alıyorlar. Millet bulmuş yolunu. Ben yapamıyorum kargalar daha uyanmaz yahu o saatte, latte mi içip istasyona gitmem 2 yi bulur, 3 e randevu alır giderim, çıkışta da 5 çayımı yudumlarken durumu tahlil ederim. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Mayıs 2022 Paylaş 22 Mayıs 2022 Çağlar Bayur yazdı: kargalar daha uyanmaz yahu o saatte, latte mi içip istasyona gitmem 2 yi bulur, 3 e randevu alır giderim, çıkışta da 5 çayımı yudumlarken durumu tahlil ederim. tahlil önemli @Ali Gök adam hasta gibi. Görüyoruz yani. Akşam gidiyor evine. Sabah mesaj atıyor kendimi kötü hissediyorum, test olacam diyor. ulan akşam gitseydin ya işte. Sabaha kadar açık hastaneler. sonra na’pıyor? Testi sabah olmuyor. Onu da gidip gelmediği günün gecesi oluyor, pozitif çıkarsa bir gün daha fazla izin olsun. pehh Yorum bağlantısı
Ali Gök 23 Haziran 2022 Yazar Paylaş 23 Haziran 2022 (düzenlendi) geçen pazar talihsiz bir olay yaşadık. antalyadan istanbula dönecektik keyifle çıktık yola tatil dönüşü antalya burdur arasında dağların içinde giderken bir baktım hararet her zaman durduğu yerde değil yukarı doğru gidiyor kırmızıya girecek hemen sağda boşluk vardı girdim oraya durdum kaputu açtım baktım yağ filtresinin altında motorun altına doğru bi yerden su fışkıryor tam anlamadım yerini stop ettim hemen öğlen sıcağı arabada çocuk vs dedim napacaz burda 3 4 dk hiçbişe düşünemedim. günlerden pazar tanıdık hiçkimse yok dağın içi biryer saçma sapan bir yer biraz durduktan sonra aklıma tek çare @Mehmet Ozyurek Mehmet abiyi aramak geldi aradım onu dedim abi böyle böyle oldu dağda kaldım yardım et napacam bilmiyorum . dedi noldu heralde su pompası dedim oda değildir dedi yağ soğutucu olabilir dedi nitekim dediği gibi yağ soğutucusunun bağlantısı olan 1 karışlık bir hortum var kelepçe sıkan yerinden çürümüş demek zamanla tırnak gibi bir yerden kaçırmış . Kimseyi de tanımıyorum sağolsun mehmet abi bekle dedi sonra bana döndü @Saim Ulaş Yılmaz saim beye ulaşmış o ara saim bey aradı konuştuk durumu sağolsun çekici yolladı olduğum konuma çekici geldi gelen çekici arkadaş anlıyordu oda kontrol etti sonra su ekledi 5 litreye yakın su aldı marşa bastık sorunsuz çalıştı tamam bişe olduğunu sanmıyorum normal herşey dedi çekti üzerine kamyonun gittik sanayiye bu arada benim oğlan müthiş mutlu çekiciye bindiği için eşşek sıpası neyse sanayide aktif japon isimli bir dükkana geldik orda usta bi aparat bağladı radyatörün üstüne hava bastı tam dediğimiz yerden çıktı su delik yerden ordaki delik hortumla tersinde bağlı olan bi hortum daha var yağ soğutucusuna bunu değişim nolur nolmaz o çürüdüyse buda çürümüştür dedi onuda değişti ardından suyu doldurdu havasını aldı epeyce çalıştırdı sıkıştırdı tam havasını aldı tahmini 20 dk flan çalıştırdı arabayı heralde hava alırken bu iş düzgün olmassa araba yürümez en önemli iş havayı almak sabret dedi neyse iş bitti dedim noldu bişe varmı arabada yok hiçbişe sür git rahat rahat allah korumuş dedi şansa durmuşun kurtulmuş araba 2 3 dk daha gitsen başka senaryo olabilirdi şansın yaver gitmiş dedi şükrettik çıktık ordan yola bu arada çekici arkadaşda araba yapılıp ben yola çıkana kadar başında bekledi gitmedi ben yoldaykende 2 saat flan geçti telefon etti naptın sıkıntı yok dimi diye çok şaşırdım anadoluda demek hala iyi niyetli insanlar var sağolsun. Mehmet abi ve saim beye de tekrar teşekkür ediyorum o dağın içinde yarım saatte çözüm ürettiler yoksa napardım bilmiyorum istanbula gelince arabayı benim ustaya bıraktım oda kontrol etti antifiriz kalmamıştı arabada orda koyamadık pazar heryer kapalıydı oda antfirizini yeniledi aldık arabayı çok şükür bi sıkıntı yok lakin öyle bi tiksindim ki yakasım geliyor ara ara nedense bunada şükür 1 karış hortum nelere sebep oluyor şans yaver gitmese yapacak hiçbişe yok ilk defa şehirler arası yolda yolda kaldık allah kaza bela vermesin yapacak bişe yok 23 Haziran 2022 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 14 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Haziran 2022 Paylaş 23 Haziran 2022 Ali geçmiş olsun koca oğlan sığmış çekiciye. Saim çok değerli bir arkadaşımız. Tanıştığıma mutlu olduğum insanlardan biri. Sağolsun. 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 23 Haziran 2022 Yazar Paylaş 23 Haziran 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Ali geçmiş olsun koca oğlan sığmış çekiciye. Saim çok değerli bir arkadaşımız. Tanıştığıma mutlu olduğum insanlardan biri. Sağolsun. sağolasın abi çekiciye arka hafif dışarda sığdı lakin çekici rampa yukarı kalkmadı orda toprakta aşağı indim yolu kestim geri geri aşağı doğru gaza basınca yurudu asfalta geri geri çıktık 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 23 Haziran 2022 Paylaş 23 Haziran 2022 Geçmiş olsun, benim de mondeo ile başıma geldi. Arefe günüydü, su ikazı yandı. Baktım depo yarıya inmiş. Suyu doldurdum, iki bidon da su aldım. Işık yanında tekrar su ekledim. 2-3 ekleme ile açık bir yer bulduk. Bizde de kelepçe yeri çürümüş, kesti tekrar kelepçeyi taktı, yürüdük gittik. Bayram sonrası hepsini değişmiştik. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 23 Haziran 2022 Paylaş 23 Haziran 2022 Çok geçmiş olsun dostlar olayı çözmüşler hemen sağolsunlar Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Haziran 2022 Paylaş 23 Haziran 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Ali geçmiş olsun koca oğlan sığmış çekiciye. Saim çok değerli bir arkadaşımız. Tanıştığıma mutlu olduğum insanlardan biri. Sağolsun. dere hocamız bir arkadaşıma inanılmaz yardımcı olmuştu, çoluk çocuk yolda kaldılar, araba saniyie çekilde gece vakti eve aldılar, yemek yiyorlar, kimse kimseyi tanımıyor ama olsun 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 23 Haziran 2022 Paylaş 23 Haziran 2022 Ali geçmiş olsun, şükür sadece zaman kaybıyla atlatılmış. Yağ soğutucusu bağlantısından çok az su kaçırıp motoru yemekten son anda kurtulan Navaralarınız değerinde alınır. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Haziran 2022 Paylaş 23 Haziran 2022 Çok geçmiş olsun. Yaşlanan arabalarda bunlar normal. Neyse ki bilinçli sürücüyüz ki hararet takip ediyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 23 Haziran 2022 Yazar Paylaş 23 Haziran 2022 Önder Özcan yazdı: Ali geçmiş olsun, şükür sadece zaman kaybıyla atlatılmış. Yağ soğutucusu bağlantısından çok az su kaçırıp motoru yemekten son anda kurtulan Navaralarınız değerinde alınır. sağol önder abi gözüm görmesin arabayı sinir oluyorum al senin olsun arabayı götürüp tarsusa bırakacam bağ bahçe işlerine gitsin aklı başına gelir haha 1 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 23 Haziran 2022 Paylaş 23 Haziran 2022 Önder Özcan yazdı: Ali geçmiş olsun, şükür sadece zaman kaybıyla atlatılmış. Yağ soğutucusu bağlantısından çok az su kaçırıp motoru yemekten son anda kurtulan Navaralarınız değerinde alınır. 2 çekerse, yarı fiyatına alınır demelisin... 1 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 23 Haziran 2022 Paylaş 23 Haziran 2022 Geçmiş olsun, Vesile ile motor suyunun önemi ortaya çıkmış oldu.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts