Tansu Kalafatoğlu 17 Ocak 2022 Paylaş 17 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: hiç... mekanın kapısına gidiyorsun, kapını bile onlar açıyor, tüy gibi uçarak mekana giriyorsun, vale gerisini halleder Navara ile mi? Vay arkadaş. Koca pil var arkada. Benim niye açmıyorlar. Pili mi gösterelim yani Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ocak 2022 Paylaş 17 Ocak 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Benim niye açmıyorlar. beyaz sedan? valeler kovalamadı ise ona şükret 2 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 17 Ocak 2022 Paylaş 17 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: beyaz sedan? valeler kovalamadı ise ona şükret Bazı semtlere girmeleri bile yasak. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Ocak 2022 Paylaş 17 Ocak 2022 Pembe ile gitsek?Trafik durur halılar serilir 1 1 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 17 Ocak 2022 Paylaş 17 Ocak 2022 beyaz sedan? valeler kovalamadı ise ona şükretBeyaz eşyalar trafiğe çıkabiliyor mu 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Ocak 2022 Paylaş 17 Ocak 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Beyaz eşyalar trafiğe çıkabiliyor mu Sağdan gidiyoruz rahatsız etmeden 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 17 Ocak 2022 Yazar Paylaş 17 Ocak 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ne desin ne istiyorsunuz ben anlamıyorum ki uzun yolda tüketim ölçülmez. Şehir içinde kaç yakıyor onu deyin bana. Hatta tarlada kaç yakıyor? Hatta araç tipi itibariyle saatte kaç yakıyor istanbulda 8 litre ile geziyorum. anadolu yakasında daha hiç 10 yakmadı bu araba bende Tansu Kalafatoğlu yazdı: Şişli’de park yeri bulmak için kaç saat gezmeli. Hatta otoparka sokunca kaç para ödemeli şişlide otopark aramakmı ? fakir fakir fantaziler kurma yahu . evde işte kapalı otopark plakam asılı hep boş Yorum bağlantısı
Ali Gök 17 Ocak 2022 Yazar Paylaş 17 Ocak 2022 (düzenlendi) Önder Özcan yazdı: Ben basmayınca 14-15 yakıyorum (şehiriçi kısa mesafe) 😅 bende trafik yok ataşehirden çıkıyorum normal 50 60 ile kozyatağına geçiyorum o kadar rutinim bu. dur kalka pek girmediğimden yakmıyor sanırım bide motorda yakıt açısından bir teknoloji farkı illaki vardır arada 6 7 yaş var sanırım merco ile 17 Ocak 2022 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 17 Ocak 2022 Paylaş 17 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: hiç... mekanın kapısına gidiyorsun, kapını bile onlar açıyor, tüy gibi uçarak mekana giriyorsun, vale gerisini halleder Kapı açma filan denmiş bildirim geldi. 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 Ali Gök yazdı: bende trafik yok ataşehirden çıkıyorum normal 50 60 ile kozyatağına geçiyorum o kadar rutinim bu. dur kalka pek girmediğimden yakmıyor sanırım bide motorda yakıt açısından bir teknoloji farkı illaki vardır arada 6 7 yaş var sanırım merco ile Benim bahsettiğim rakamların sebebi çoook kısa mesafe kullanmam. Marşa basıyorum daha motor çalışmadan gideceğim yere varıp stop ediyorum Ayrıca evet, teknoloji farkı vardır ve bu normaldir. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 Önder Özcan yazdı: Benim bahsettiğim rakamların sebebi çoook kısa mesafe kullanmam. Marşa basıyorum daha motor çalışmadan gideceğim yere varıp stop ediyorum Ayrıca evet, teknoloji farkı vardır ve bu normaldir. Neden yürümüyorsun abi 🤪 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Nisan 2022 Yazar Paylaş 22 Nisan 2022 navara 10 bin km yi geçti servis 15 bin diyor bakımada ben niyeyse hoşlanmadım 15 bin işinden bide bayramda 4 bin km yol yapma durumu var 15 binide geçer ayıp olur arabaya yetkili servise götürmicem bu defa geçen arabanın v kayışı rulmanını flan değiştirttiğim japoncuya bırakacam öğlen arası randevu aldım. arabadan daha iyi anlıyor orası diye düşünüyorum hep bu tarz japon pikaplarına bakıyorlar sizce normal yağ ve filtre dışında diferansiyel yağı fren hidroliğide değişeyimmi ? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 22 Nisan 2022 Paylaş 22 Nisan 2022 Ali Gök yazdı: navara 10 bin km yi geçti servis 15 bin diyor bakımada ben niyeyse hoşlanmadım 15 bin işinden bide bayramda 4 bin km yol yapma durumu var 15 binide geçer ayıp olur arabaya yetkili servise götürmicem bu defa geçen arabanın v kayışı rulmanını flan değiştirttiğim japoncuya bırakacam öğlen arası randevu aldım. arabadan daha iyi anlıyor orası diye düşünüyorum hep bu tarz japon pikaplarına bakıyorlar sizce normal yağ ve filtre dışında diferansiyel yağı fren hidroliğide değişeyimmi ? Freni kesin değiş, dif i bilmem hiç değişmediyse değişse iyi olur bence. Direksiyon yağı da değişsin hatta. Km kaç oldu? Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Nisan 2022 Yazar Paylaş 22 Nisan 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Freni kesin değiş, dif i bilmem hiç değişmediyse değişse iyi olur bence. Direksiyon yağı da değişsin hatta. Km kaç oldu? km 205 binde dif yetkilide vardı kayıtlarda bi kaç değişme ama peryodu gelmiştir gene tahminimce direksiyon yağı da mı değişyor onu hiç değişmedim bugune kadar arabalarımda dur onuda sorim Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 22 Nisan 2022 Paylaş 22 Nisan 2022 Ali Gök yazdı: km 205 binde dif yetkilide vardı kayıtlarda bi kaç değişme ama peryodu gelmiştir gene tahminimce direksiyon yağı da mı değişyor onu hiç değişmedim bugune kadar arabalarımda dur onuda sorim Ben de ilk kez astrada değiştim pompa sesi azaldı, yeğenin 120k km deki lineasında değiştik kapkara çıktı, bundan sonra her aracımda değişirim. Pahalı da bişey değil 1 lt atf2 yağı 80 tl ye almıştım opet istasyonundan 1-2 ay oldu. Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Nisan 2022 Yazar Paylaş 22 Nisan 2022 (düzenlendi) 8 litre motul yağ 5 30 Yağ hava polen filtreleri 2 tane ampul Torpidonun orda bı plastik kırıkmış 100 lirayada o tamir olmus hepsi 1700 işçilik dahil Hidrolikleri ve doç yağı yeni duruyor bir sonraki bakıma degisiriz dedik 22 Nisan 2022 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 6 Mayıs 2022 Paylaş 6 Mayıs 2022 Çeki demirini nerden nasıl kaça almıştın ? Yorum bağlantısı
Ali Gök 6 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2022 Hasan Karabekiroglu yazdı: Çeki demirini nerden nasıl kaça almıştın ? Römorku.com dan 2400 e almistim üzerine TSE ve ruhsat işletme maliyeti gelmisti Ağustos 2021 alım tarihi Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2022 Ali Gök yazdı: Römorku.com dan 2400 e almistim üzerine TSE ve ruhsat işletme maliyeti gelmisti Ağustos 2021 alım tarihi aynı ürün 4078 TL olmuş şuan 1 yıl henüz olmadı 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 9 Mayıs 2022 Paylaş 9 Mayıs 2022 Ali Gök yazdı: aynı ürün 4078 TL olmuş şuan 1 yıl henüz olmadı Aynen aracı aldığımda aynı siteye girip bakmıştım ben 980 tl idi fiyat şimdi 2400 de Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2022 bitanede ford transite taktırma niyetim var onun için görüşyorum bakalım ne olacak sonuç Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Mayıs 2022 Paylaş 9 Mayıs 2022 Ali Gök yazdı: aynı ürün 4078 TL olmuş şuan 1 yıl henüz olmadı fırsatçı römorkçuuuuuu Yorum bağlantısı
Recommended Posts