İçeriğe Yönlendir

Beyaz Navara

Ali Gök

Recommended Posts

Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

hiç... mekanın kapısına gidiyorsun, kapını bile onlar açıyor, tüy gibi uçarak mekana giriyorsun, vale gerisini halleder

Navara ile mi?  Vay arkadaş. Koca pil var arkada. Benim niye açmıyorlar. Pili mi gösterelim yani

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Benim niye açmıyorlar.

beyaz sedan? valeler kovalamadı ise ona şükret

• Beğen 2
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Çağlar Bayur yazdı:

Bazı semtlere girmeleri bile yasak.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Beyaz eşyalar trafiğe çıkabiliyor mu :D
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Köksal Yılmaz yazdı:

Beyaz eşyalar trafiğe çıkabiliyor mu :D

Sağdan gidiyoruz rahatsız etmeden

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Ne desin :) ne istiyorsunuz ben anlamıyorum ki :) 

uzun yolda tüketim ölçülmez. Şehir içinde kaç yakıyor onu deyin bana. Hatta tarlada kaç yakıyor? Hatta araç tipi itibariyle saatte kaç yakıyor :) 

istanbulda 8 litre ile geziyorum. anadolu yakasında daha hiç 10 yakmadı bu araba bende

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Şişli’de park yeri bulmak için kaç saat gezmeli. Hatta otoparka sokunca kaç para ödemeli :) 

şişlide otopark aramakmı ? fakir fakir fantaziler kurma yahu . evde işte kapalı otopark plakam asılı hep boş :D 

Yorum bağlantısı
Ali Gök
(düzenlendi)
Önder Özcan yazdı:

Ben basmayınca 14-15 yakıyorum (şehiriçi kısa mesafe) 😅

bende trafik yok ataşehirden çıkıyorum normal 50 60 ile kozyatağına geçiyorum o kadar rutinim bu. dur kalka pek girmediğimden yakmıyor sanırım

bide motorda yakıt açısından bir teknoloji farkı illaki vardır arada 6 7 yaş var sanırım  merco ile

tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Çağlar Bayur yazdı:

hiç... mekanın kapısına gidiyorsun, kapını bile onlar açıyor, tüy gibi uçarak mekana giriyorsun, vale gerisini halleder

Kapı açma filan denmiş bildirim geldi. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Ali Gök yazdı:

bende trafik yok ataşehirden çıkıyorum normal 50 60 ile kozyatağına geçiyorum o kadar rutinim bu. dur kalka pek girmediğimden yakmıyor sanırım

bide motorda yakıt açısından bir teknoloji farkı illaki vardır arada 6 7 yaş var sanırım  merco ile

Benim bahsettiğim rakamların sebebi çoook kısa mesafe kullanmam. Marşa basıyorum daha motor çalışmadan gideceğim yere varıp stop ediyorum  :tongue2:

Ayrıca evet, teknoloji farkı vardır ve bu normaldir.

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz
Önder Özcan yazdı:

Benim bahsettiğim rakamların sebebi çoook kısa mesafe kullanmam. Marşa basıyorum daha motor çalışmadan gideceğim yere varıp stop ediyorum  :tongue2:

Ayrıca evet, teknoloji farkı vardır ve bu normaldir.

Neden yürümüyorsun abi 🤪

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Ali Gök

navara 10 bin km yi geçti servis 15 bin diyor bakımada ben niyeyse hoşlanmadım 15 bin işinden  bide bayramda 4 bin km yol yapma durumu var 15 binide geçer ayıp olur arabaya 

yetkili servise götürmicem bu defa 

geçen arabanın v kayışı rulmanını flan değiştirttiğim japoncuya bırakacam öğlen arası randevu aldım.  arabadan daha iyi anlıyor orası diye düşünüyorum hep bu tarz japon pikaplarına bakıyorlar

sizce normal yağ ve filtre dışında  diferansiyel yağı fren hidroliğide değişeyimmi ?

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Ali Gök yazdı:

navara 10 bin km yi geçti servis 15 bin diyor bakımada ben niyeyse hoşlanmadım 15 bin işinden  bide bayramda 4 bin km yol yapma durumu var 15 binide geçer ayıp olur arabaya 

yetkili servise götürmicem bu defa 

geçen arabanın v kayışı rulmanını flan değiştirttiğim japoncuya bırakacam öğlen arası randevu aldım.  arabadan daha iyi anlıyor orası diye düşünüyorum hep bu tarz japon pikaplarına bakıyorlar

sizce normal yağ ve filtre dışında  diferansiyel yağı fren hidroliğide değişeyimmi ?

Freni kesin değiş, dif i bilmem hiç değişmediyse değişse iyi olur bence. Direksiyon yağı da değişsin hatta.

Km kaç oldu?

Yorum bağlantısı
Ali Gök
Köksal Yılmaz yazdı:

Freni kesin değiş, dif i bilmem hiç değişmediyse değişse iyi olur bence. Direksiyon yağı da değişsin hatta.

Km kaç oldu?

km 205 binde

dif yetkilide  vardı kayıtlarda bi kaç değişme ama peryodu gelmiştir gene tahminimce

direksiyon yağı da mı değişyor onu hiç değişmedim bugune kadar arabalarımda dur onuda sorim 

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Ali Gök yazdı:

km 205 binde

dif yetkilide  vardı kayıtlarda bi kaç değişme ama peryodu gelmiştir gene tahminimce

direksiyon yağı da mı değişyor onu hiç değişmedim bugune kadar arabalarımda dur onuda sorim 

Ben de ilk kez astrada değiştim pompa sesi azaldı, yeğenin 120k km deki lineasında değiştik kapkara çıktı, bundan sonra her aracımda değişirim. Pahalı da bişey değil 1 lt atf2 yağı 80 tl ye almıştım opet istasyonundan 1-2 ay oldu.

Yorum bağlantısı
Ali Gök
(düzenlendi)

8 litre motul yağ 5 30

Yağ hava polen filtreleri 

2 tane ampul 

Torpidonun orda bı plastik kırıkmış 100 lirayada o tamir olmus hepsi 1700 işçilik dahil

Hidrolikleri ve doç yağı yeni duruyor bir sonraki bakıma degisiriz dedik

tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Hasan Karabekiroglu

Çeki demirini nerden nasıl kaça almıştın ?

Yorum bağlantısı
Ali Gök
Hasan Karabekiroglu yazdı:

Çeki demirini nerden nasıl kaça almıştın ?

Römorku.com dan 2400 e almistim üzerine TSE ve ruhsat işletme maliyeti gelmisti

Ağustos 2021 alım tarihi 

Yorum bağlantısı
Ali Gök
Ali Gök yazdı:

Römorku.com dan 2400 e almistim üzerine TSE ve ruhsat işletme maliyeti gelmisti

Ağustos 2021 alım tarihi 

aynı ürün 4078 TL olmuş şuan 

1 yıl henüz olmadı 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu
Ali Gök yazdı:

1 yıl henüz olmadı 

Aynen aracı aldığımda aynı siteye girip bakmıştım ben 980 tl idi fiyat şimdi 2400 de

Yorum bağlantısı
Ali Gök

bitanede ford transite taktırma niyetim var onun için görüşyorum bakalım ne olacak sonuç

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Gök yazdı:

1 yıl henüz olmadı 

fırsatçı römorkçuuuuuu

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...