Tansu Kalafatoğlu 2 Eylül 2021 Paylaş 2 Eylül 2021 Aracın kitapçığında çekme römork ile ilgili bilgi var mı? Çünkü römork bağlanınca arabanın esp ve diğer sistemleri ona göre pozisyon alıyor. Ben corolla için bakarken 13pinli bağlantıya ek bir de aracı bir cihaz daha satılıyordu. çünkü römork arabayı şu duruma sokabilir. Hem de durup dururken Yorum bağlantısı
Ali Gök 2 Eylül 2021 Yazar Paylaş 2 Eylül 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Aracın kitapçığında çekme römork ile ilgili bilgi var mı? Çünkü römork bağlanınca arabanın esp ve diğer sistemleri ona göre pozisyon alıyor. Ben corolla için bakarken 13pinli bağlantıya ek bir de aracı bir cihaz daha satılıyordu. çünkü römork arabayı şu duruma sokabilir. Hem de durup dururken esp olan düşünsün bende esp yok elektrik de 7 pinli . fakir adamız dedik yahu lombardin çekecez biz bu arada kitapçığından çeki demiri ve romork ile ilgili 5 10 sayfa bişeyler var da okumadım nedir ne değildir bilmiorum tam 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Eylül 2021 Paylaş 2 Eylül 2021 Ali Gök yazdı: esp olan düşünsün bende esp yok elektrik de 7 pinli . fakir adamız dedik yahu lombardin çekecez biz bu arada kitapçığından çeki demiri ve romork ile ilgili 5 10 sayfa bişeyler var da okumadım nedir ne değildir bilmiorum tam Esp nası yok. Vardır ya hu 😁 Yorum bağlantısı
Ali Gök 2 Eylül 2021 Yazar Paylaş 2 Eylül 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Esp nası yok. Vardır ya hu 😁 yoktur 2011 model bendeki. esp tuşu yok arabada Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 2 Eylül 2021 Paylaş 2 Eylül 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Aracın kitapçığında çekme römork ile ilgili bilgi var mı? Çünkü römork bağlanınca arabanın esp ve diğer sistemleri ona göre pozisyon alıyor. Ben corolla için bakarken 13pinli bağlantıya ek bir de aracı bir cihaz daha satılıyordu. çünkü römork arabayı şu duruma sokabilir. Hem de durup dururken Bahsettiginiz baglanti ekipmani yeni nesil akilli araclar icin. Arkadakinin sallanmasi vs ayri konular. Yeni model bazi araclarda orjinal ekipman fis sistemi ile sanirim esp farkli davranabiliyor. bu arada romorklar icin de esp benzeri sistemler var. ilgili video da tir gecisi sonrasi ruzgar yemis romork. Gaza basarak alabilirdi romorktaki enerjiyi. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Eylül 2021 Paylaş 2 Eylül 2021 @Sami Demirpaz videonun devamında römorktaki dengesiz yüklemeden dolayı kendi kendine bile salınım yapma durumu test edilmiş. tehlikeli şeyler. 500kg üstü römork çeken çekici ağır olmalı. En önemlisi bu sanırım. Ve yavaş gitmeli Yorum bağlantısı
Ali Gök 2 Eylül 2021 Yazar Paylaş 2 Eylül 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: @Sami Demirpaz videonun devamında römorktaki dengesiz yüklemeden dolayı kendi kendine bile salınım yapma durumu test edilmiş. tehlikeli şeyler. 500kg üstü römork çeken çekici ağır olmalı. En önemlisi bu sanırım. Ve yavaş gitmeli karavan niyeti varsa toyota ile olacak iş değil o başka bi araba ayarla çekici için. en temizi olur 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 3 Eylül 2021 Paylaş 3 Eylül 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: @Sami Demirpaz videonun devamında römorktaki dengesiz yüklemeden dolayı kendi kendine bile salınım yapma durumu test edilmiş. tehlikeli şeyler. 500kg üstü römork çeken çekici ağır olmalı. En önemlisi bu sanırım. Ve yavaş gitmeli Bildigim bir video. Bende farkli sekillerde yukleyip bizzat test ettim. Bazi puf noktalar var. otoyol suruslerinde, kamyon otobus gecislerinde dikkat edilecek hususlar var tecrube ettigim. benim karavanda ayrica ATC diye bir sistem var, romorklar icin ESP sistemi kisaca. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 3 Eylül 2021 Yazar Paylaş 3 Eylül 2021 Sami Demirpaz yazdı: Bildigim bir video. Bende farkli sekillerde yukleyip bizzat test ettim. Bazi puf noktalar var. otoyol suruslerinde, kamyon otobus gecislerinde dikkat edilecek hususlar var tecrube ettigim. benim karavanda ayrica ATC diye bir sistem var, romorklar icin ESP sistemi kisaca. atc arabadaki esp ile alakası yok dimi çalışırken o kendimi karar veriyor hareketine Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Eylül 2021 Paylaş 3 Eylül 2021 Savrulan karavanlarınız öldüm parasına alınır 1 3 Yorum bağlantısı
Ali Gök 3 Eylül 2021 Yazar Paylaş 3 Eylül 2021 Servet Aydın yazdı: Savrulan karavanlarınız öldüm parasına alınır forklif lazım ya nasıl çözeriz Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 3 Eylül 2021 Paylaş 3 Eylül 2021 Ali Gök yazdı: atc arabadaki esp ile alakası yok dimi çalışırken o kendimi karar veriyor hareketine atc arkadakini yola getiriyor farkli frenler yaparak. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Eylül 2021 Paylaş 3 Eylül 2021 Servet Aydın yazdı: usta değiğinin çatalı gözükecek sözünü yanlış anlamışsın 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 3 Eylül 2021 Paylaş 3 Eylül 2021 Ali Gök yazdı: az hesaplı girin viraja yav ne işiniz var esp ile Normal kullanımda virajda vs. esp müdahale ediyorsa ilgili kişi sürüş karakterini gözden geçirmeli zaten. Ama ön görülemeyecek ekstrem durumlarda hayat kurtarır 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Eylül 2021 Paylaş 3 Eylül 2021 usta değiğinin çatalı gözükecek sözünü yanlış anlamışsınBi yardımcı olsanıza nasıl yapılacak 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Eylül 2021 Paylaş 3 Eylül 2021 Servet Aydın yazdı: Bi yardımcı olsanıza nasıl yapılacak Konum alayım 🚬 Yorum bağlantısı
Ali Gök 5 Eylül 2021 Yazar Paylaş 5 Eylül 2021 (düzenlendi) Araba epey tozluydu bugün müsaitlik varken dedim güzel bi yıkatiyim. aslan parçasının beyazı çıktı meydana silah gibi oldu. bikaçtane düzgün resim çektim atayım burayada. 5 Eylül 2021 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 15 Yorum bağlantısı
Ali Gök 6 Eylül 2021 Yazar Paylaş 6 Eylül 2021 Köksal Yılmaz yazdı: Kasaya yaklaşık kaç çuval sığar? ne çuvalı yükmü atacaz buna bide çiçek çicek Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Eylül 2021 Paylaş 6 Eylül 2021 ne çuvalı yükmü atacaz buna bide çiçek çicek [emoji4] Bakayım kangoodan çok mu alıyor az mı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts