Ali Gök 14 Ağustos 2021 Paylaş 14 Ağustos 2021 Herkese merhaba, uzun zamandır hep navaralar ilgimi çekiyordu. önceki aracım astrayıda esasen bitane navara bulmuştum onu almak için satmıştım lakin expertiz sonucunda satıcının dediğiyle alakasız çıkınca hayal kırıklığı olmuştu o ara başkada bulamayınca ani bi kararla passata yönelmiştim. Sonra baktım nerdeyse 1 sene olacak pasata bineli dedim bu ne yaşlandıkmı hemen ilanı çıkıp ertesi gün sattım sattığımda ertesi günü bu beyaz hayvanı aldım otomobilen isimli kurumsal bi galeride ilandaydı aradım ilk sahibi bir amcadan aldık bize bunu bıraktı audi aldı dediler. sonra ilk sahibimi diye teyid ettik . bakımlarını yıllar boyu nissan yetkili servisinde yaptırmış hep amca onuda çantayla saklamış hem nissan yetkili servisinden teyid ettim hemde o evrakları alınca hoşuma gitti ne zaman ne değişmiş biliyorum. özellikle beyaz olmasını çok sevdim Tarsusta çok rahat olur beyaz 4 adet kışlık lastiğide tarafıma teslim edildi. kasanın üzerindede bagaj perdesi var güzel açılıp kapanıyor sevdim zaten aklımda ondan taktırmak vardı hazır oldu uğraşmadım 189 bin km de . sonraki bakımına 7000 km sonra gidecez muaynesi haziranda yapılmış 1 sene var 4*2 160 lık versiyon 2011 model manuel vites. makyajlı model oluyor bu navaralarda hem ön tarafta bazı farklılıklar var hemde iç gögüs klima paneli direksiyon vs farklı Alt takım vs çok iyi tık ses yok arabada . donanım olarak çok inceleyemedim henüz araştırmadımda fazla ama ilk baktığım şeyler var arabada isofix ve hız sabitleme blutut ve aux bağlantılı teyp aynı zamanda cd changer 6 lı ( ilerleyen dönemde arka kamera şart mecbur double teybe döneriz geri gitmek çok zor ) Merak ettiklerim de şunlar. bu arabda dpf varmı varsa ne tiptir sulumu kurumu ? euro kaç motor olarak geçiyor ? Esp yoktur sanırım dikkat etmem gereken bir bakım veya farklı bir durum varmı ? Boğaziçi köprüsünden geçermi vs birde hep arkaya kum koy derler bu tarz arabalar için ama bu araba bana çok oturaklı geldi acaba bagaj perdesi belli bir ağırlık yapıyor kasaya ondanmı yoksa arabanın kendimi oturaklı bilemedim ama arkadan salma bırakma vs kj ye göre daha az . yolda 120 ile giderken tedirgin etmiyor hiç tam bir tank havası var neyse bi kaçtane resim atiyim daha sonra detaylıca çekerim resim. b bunlarda bakım faturaları 34 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 14 Ağustos 2021 Paylaş 14 Ağustos 2021 Hey maşallah. Alım satimin serisi de ayrı güzel olmuştur. Kazasız belasız az yüklü güzel günlerde binersin :nazar: 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Ağustos 2021 Paylaş 14 Ağustos 2021 Önce yazayım sonra okurum. Hayırlı olsun 2 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 14 Ağustos 2021 Paylaş 14 Ağustos 2021 Hayırlı uğurlu olsun, bu ne hız, bu hızda telefon alımı satımı yok neredeyse 😀 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 14 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2021 Mustafa Tüfekçi yazdı: Hey maşallah. Alım satimin serisi de ayrı güzel olmuştur. Kazasız belasız az yüklü güzel günlerde binersin :nazar: Günümüzde araba günde 200 lira zamlanıyor patron hele bir 1 ton gübre atıp deneyelim bakalım nasıl olacak Tansu Kalafatoğlu yazdı: Önce yazayım sonra okurum. Hayırlı olsun teşekkürler Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı uğurlu olsun, bu ne hız, bu hızda telefon alımı satımı yok neredeyse 😀 vw müşterileri enteresan söz verdim adam gelecek nevşehirden diyorum olsun bende bakim diyor velasıl hızlı gitti hızlı geldi 2 Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 14 Ağustos 2021 Paylaş 14 Ağustos 2021 Otomobil ruhsatlı bile olsa sanırım Boğaziçi'nden geçemez. Benim düğün aracında siyah bir nazara idi. Arkası kapalı kasa böyle jip havası veren bir yapısı vardı. Çok sevmiştim ama hantal yapısı bana çok hoş gelmemişti. Güzel günlerde güle güle kullanmanı dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Ağustos 2021 Paylaş 14 Ağustos 2021 Motor euro 5 bu arada Hacı Şenyurt yazdı: Otomobil ruhsatlı bile olsa sanırım Boğaziçi'nden geçemez. Neden? 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Ağustos 2021 Paylaş 14 Ağustos 2021 Ali Gök yazdı: Esp yoktur sanırım Euro 5 olan bir arabada esp mutlaka vardır. Euro 5 in şartıdır esp. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 14 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2021 Ali Darbaz yazdı: Euro 5 olan bir arabada esp mutlaka vardır. Euro 5 in şartıdır esp. ben hiç düğme aç kapa vs bişe bulamadım. varsa nerde yazar acaba Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Ağustos 2021 Paylaş 14 Ağustos 2021 Ali Gök yazdı: ben hiç düğme aç kapa vs bişe bulamadım. varsa nerde yazar acaba Traction control butonudamı yok ? 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 14 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2021 Hacı Şenyurt yazdı: Otomobil ruhsatlı bile olsa sanırım Boğaziçi'nden geçemez. Benim düğün aracında siyah bir nazara idi. Arkası kapalı kasa böyle jip havası veren bir yapısı vardı. Çok sevmiştim ama hantal yapısı bana çok hoş gelmemişti. Güzel günlerde güle güle kullanmanı dilerim. teşekkürler Hacı abi n1 sınıfı yazıyor ruhsatta . haberlerdede n1 sınıfı kullanabilecek diye geçiyor araştırınca nette geçiyorum sorun yok diyende var ceza yedim diyende var çözemedim Ali Darbaz yazdı: Traction control butonudamı yok ? bilmem buna bi bakim yarın Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Ağustos 2021 Paylaş 14 Ağustos 2021 Bizim köydekilerde Navara istiyor. Ama ben " sizin ekonomik durumunuz Doblo üstüne uygun değil" diyerek 2 tane 1,9 jtd doblo aldırmıştım. Halen navara isteyen birisi var. Onuda güncel fiyatları sahibinden sitesi vazgegecirdi. Ali Gök yazdı: bilmem buna bi bakim yarın Ruhsatta kaç kw motor yazıyor. Motor seri numarası ilk 5 değeri nedir. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 14 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2021 Ali Darbaz yazdı: Bizim köydekilerde Navara istiyor. Ama ben " sizin ekonomik durumunuz Doblo üstüne uygun değil" diyerek 2 tane 1,9 jtd doblo aldırmıştım. Halen navara isteyen birisi var. Onuda güncel fiyatları sahibinden sitesi vazgegecirdi. Ruhsatta kaç kw motor yazıyor. Motor seri numarası ilk 5 değeri nedir. 120 KW Yazıyor motor no ilk 5: YD257 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Ağustos 2021 Paylaş 14 Ağustos 2021 Neyse gerek kalmadı, Araba Mayıs 2011 üretimi YD25DDTI motor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 14 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2021 Ali Darbaz yazdı: Neyse gerek kalmadı, Araba Mayıs 2011 üretimi YD25DDTI motor. nasıl bir motor varmı dikkat edecek bişeyi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Ağustos 2021 Paylaş 14 Ağustos 2021 (düzenlendi) Ali Gök yazdı: nasıl bir motor varmı dikkat edecek bişeyi Valla Arabanın seri numarasını kontrol ettiğimde üzerinde ağır iş şanzımanı var diyor. Koyu yazdığım yer. Region:EUROPE; Drive:2WD; CRUISE CONTROL W/SPEED LIMITER FUNC.; BOX BOARD W/C CHANNEL; HEAVY DUTY REINFORCEMENT +STRG GEAR; TURKEY; 2DIN AM/FM +6CD +RDS +BLUETOOTH Ayrıca araba ispanya üretimi imiş. 14 Ağustos 2021 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Ağustos 2021 Paylaş 14 Ağustos 2021 (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Valla Arabanın seri numarasını kontrol ettiğimde üzerinde ağır iş şanzımanı var diyor. Koyu yazdığım yer. Region:EUROPE; Drive:2WD; CRUISE CONTROL W/SPEED LIMITER FUNC.; BOX BOARD W/C CHANNEL; HEAVY DUTY REINFORCEMENT +STRG GEAR; TURKEY; 2DIN AM/FM +6CD +RDS +BLUETOOTH O nasıl ağır iş. Hangi iş bu, 0-100 12sn diyor 14 Ağustos 2021 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gök 14 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: O nasıl ağır iş. Hangi iş bu, 0-100 12sn diyor bişe diyimmi 12 saniyede bile sürmüyor olabilir test edecem boş bir yol olsa . arabanın özellikle ilk 3 vitesinde araba kafa kaldırıyor resmen 400 nm tork var galiba daha net çözmedim çok sürmedim Ali Darbaz yazdı: Valla Arabanın seri numarasını kontrol ettiğimde üzerinde ağır iş şanzımanı var diyor. Koyu yazdığım yer. Region:EUROPE; Drive:2WD; CRUISE CONTROL W/SPEED LIMITER FUNC.; BOX BOARD W/C CHANNEL; HEAVY DUTY REINFORCEMENT +STRG GEAR; TURKEY; 2DIN AM/FM +6CD +RDS +BLUETOOTH Ayrıca araba ispanya üretimi imiş. üzerinde yükle rampa vs çıksın diyedir heralde 1 Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 14 Ağustos 2021 Paylaş 14 Ağustos 2021 Motor euro 5 bu arada Neden?Ceza yazıyorlar oradan biliyorum. Peşine düşer cezayı sildiririm dersen o başka. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Ağustos 2021 Paylaş 14 Ağustos 2021 Araba 3 farklı motor gücü ile üretilmiş. İncelediğimde d40m kasa olduğunu gördüm. Ama halen gücünü bulamadım. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Ağustos 2021 Paylaş 14 Ağustos 2021 Hacı Şenyurt yazdı: Tansu Kalafatoğlu yazdı: Motor euro 5 bu arada Neden? Ceza yazıyorlar oradan biliyorum. Peşine düşer cezayı sildiririm dersen o başka. Haa onlar kamyonet diye yazıyor, plakadan ruhsata bakmıyor sistem. Benim olsa elbet düşerim peşine de zaten 1. Köprüyü kullanmıyorum. Çile orası Yorum bağlantısı
Ali Gök 14 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2021 Ali Darbaz yazdı: Araba 3 farklı motor gücü ile üretilmiş. İncelediğimde d40m kasa olduğunu gördüm. Ama halen gücünü bulamadım. 120 KW İşte 4*2 leri 2011 ve 2010 belli bir dönemden sonra 160 beygir 4*4 leri 190 beygir galiba Yorum bağlantısı
Recommended Posts