Ali Ozan Yurtsever 13 Ağustos 2021 Paylaş 13 Ağustos 2021 Bayram öncesi anlık bir kararla Megane 4 hb dizel otomatik sunrooflu aracımı satmaya karar verdim ve hedefimde 3008 veya tucson dizel otomatik vardı. Araç ilanımı 1 hafta kimse aramadı sonra ilk arayan geldi ve aldı. Sonrasında da gönlümde şanzıman ve yakıt tüketimi açısından 3008 olsada tucsonun konforunu da biliyordum. Fiyat da bir tık uygun olunca tucsonda karar kıldım. Araç 2019 style plus (orta paket gibi) donanımları yeterli bence, tek özlediğim meganedan sonra led far olmaması. ön iki koltuk ısıtma, yağmur far sensör, 7 inch ekran hız sabitleme otomatik klima soğutmalı torpido panaromik cam tavan v.s gibi donanımı. Buna ilave aracı bayiden alırken kaput koruma filmi, yan basamakları ve elektrikli bagaj servisinde takılmış. Şimdiye kadar hep kendi isteğimle severek beyaz renk araç kullandım ama bunda denk getiremedik. Aracı 35 bin kmde aldım. kaza boya yok. benden önceki sahibinin hatasından dolayı ufak bir kazaya karışmış arka tampando göze batmayan minik bir hasarı elletmemiş ama karşı tarafın hasarının karşılanmasına bağlı bir hasar kaydı var. Araç full orjinal ve servis bakımlı olduğu için takılmadım. Konfor konusunda gerçekten çok iyi bir araç. Bagaj 513 lt. iç hacim geniş. Yakıt tüketimi ankara izmir arası 6 lt yaktı hız 110/125 full klima. daha sonraki kullanım tüketimi şehirler arası otoban 132-135 sabit, double yol 110-125 arası 6,5 ort yakaladım. Bir süredir de izmir şehir içi 6,5 ortalama ile geziyorum. Bu verilerde klima hep açık Şanzıman klasik çift kavrama benden önce 20 binde kavrama servisinde garantiden değişmiş. Dsg vakası gibi galiba. 7 ileri, 5 yıl servis garantisi de devam ediyor. Vites geçişleri seri sarsıntısız, rampada ki geçişler edc ye göre çok daha istikrarlı, özellikle rampada kararsızlık yok denecek kadar az. Benden önceki sahibi sağolsun sigara içtiği için içinde detaylı bir iç temizlik ve boya koruma yaptırdım. Gerçi içmese de yaptırırdım ama sigara kokusu yoğundu. megane öncesi de clio kullanmanın getirdiği yakıt ekonomisi beklentimi çok karşılamayacak gibi duruyor ama konfor cazibesi şimdilik çekici baya. 1700 kg bir araç içinde 6,5 lt ler gayet iyi ki babam da 2017 dizel manuel kuga ver. benzer sürüş tekniği ile 7 lt yakıyor. 1 aylık deneyimi ve tecrübem bu yönde. 25 Yorum bağlantısı
İsa Acar 13 Ağustos 2021 Paylaş 13 Ağustos 2021 Kazasız, belasız, cezasız güzel günlerde kullanın 1 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 13 Ağustos 2021 Paylaş 13 Ağustos 2021 Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim. Araç güzel renkte güzel. Hyundai logosunu bir türlü beğenemedim gitti. En çok yakıt verilerini merak ediyordum bahsettiğiniz rakamlar bence makul seviyelerde. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Ağustos 2021 Paylaş 13 Ağustos 2021 Hayırlı olsun. Direksiyonu kendisi konrol edebiliyor mu yolda? 10 sn filandı sanırım.. Simide pet şişe sıkıştırınca veya dirsek bandanası sarınca sürekli çalışıyor adaptif direksiyonu 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 13 Ağustos 2021 Paylaş 13 Ağustos 2021 Arabanın özelliklerine pek hakim değilim ama dış görünüşü gerçekten güzel bir hyundai de beğendiğim ender araçlardan ön panjurun büyük oluşu amerikan vari bir hava katmış güzel araç, Allah kaza bela vermesin hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 13 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 13 Ağustos 2021 Servet Aydın yazdı: Hayırlı olsun. Direksiyonu kendisi konrol edebiliyor mu yolda? 10 sn filandı sanırım.. Simide pet şişe sıkıştırınca veya dirsek bandanası sarınca sürekli çalışıyor adaptif direksiyonu Yok bu donanım galiba. üst paketlerde olsa gerek. Çok teşekkür ediyorum herkese. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Ağustos 2021 Paylaş 13 Ağustos 2021 Yok bu donanım galiba. üst paketlerde olsa gerek. Çok teşekkür ediyorum herkese. Kapalı olabilir. Biraz alış araca sonra araştır 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 Ağustos 2021 Paylaş 13 Ağustos 2021 Servet Aydın yazdı: Hayırlı olsun. Direksiyonu kendisi konrol edebiliyor mu yolda? 10 sn filandı sanırım.. Simide pet şişe sıkıştırınca veya dirsek bandanası sarınca sürekli çalışıyor adaptif direksiyonu Benim arabada da olur mu bu? Hayırlı olsun aracınız maşallah. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Ağustos 2021 Paylaş 13 Ağustos 2021 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Hayırlı olsun. Direksiyonu kendisi konrol edebiliyor mu yolda? 10 sn filandı sanırım.. Simide pet şişe sıkıştırınca veya dirsek bandanası sarınca sürekli çalışıyor adaptif direksiyonu Ben onu Toyota’da denedim. Şişe bağlayıp otobanda süresiz kendi gidiyor. Ama viraj biraz keskinleşince sistem sesli uyarı verip devreden çıkıyor. hayırlı olsu bu arada. Güzel ferah araba. 6,5lt şehir içi ve 1700kg araç için az. 13 Ağustos 2021 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 13 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 13 Ağustos 2021 Servet Aydın yazdı: Kapalı olabilir. Biraz alış araca sonra araştır Aaa ok madem bakınayım. 😀 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ben onu Toyota’da denedim. Şişe bağlayıp otobanda süresiz kendi gidiyor. Ama viraj biraz keskinleşince sistem sesli uyarı verip devreden çıkıyor. hayırlı olsu bu arada. Güzel ferah araba. 6,5lt şehir içi ve 1700kg araç için az. İlkay BAŞARAN yazdı: Benim arabada da olur mu bu? Hayırlı olsun aracınız maşallah. Teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Ağustos 2021 Paylaş 13 Ağustos 2021 Benim arabada da olur mu bu?Başka bir sistem ile olur ama benim gelmem lazım Ben onu Toyota’da denedim. Şişe bağlayıp otobanda süresiz kendi gidiyor. Ama viraj biraz keskinleşince sistem sesli uyarı verip devreden çıkıyor.Hyundai bu konuda iyi 1 2 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 13 Ağustos 2021 Paylaş 13 Ağustos 2021 Servet Aydın yazdı: Hayırlı olsun. Direksiyonu kendisi konrol edebiliyor mu yolda? 10 sn filandı sanırım.. Simide pet şişe sıkıştırınca veya dirsek bandanası sarınca sürekli çalışıyor adaptif direksiyonu Bildiğim kadarı ile bu donanımda ACC yok abi. O dediğini denedim ben benim arabada. Şişe koyunca epey gidiyor gerçekten ama sürekli tedirgin oluyorsun devreden çıkacak diye. Bu gidişle Tesla alacaz abi 3 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 13 Ağustos 2021 Paylaş 13 Ağustos 2021 Kazasız belasız güle güle kullanın. 🧿 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 13 Ağustos 2021 Paylaş 13 Ağustos 2021 Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Yücel Metin 13 Ağustos 2021 Paylaş 13 Ağustos 2021 Güzel günlerde kullanın. Hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 13 Ağustos 2021 Paylaş 13 Ağustos 2021 Hayırlı olsun güle güle güzel günlerde binin 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 13 Ağustos 2021 Paylaş 13 Ağustos 2021 Hayırlı olsun Hocam. Kazasız belasız günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 13 Ağustos 2021 Paylaş 13 Ağustos 2021 Hayırlı olsun,kazasız belasız kullanın inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 13 Ağustos 2021 Paylaş 13 Ağustos 2021 Masallah kazasiz belasiz iyi gunlerde kullanmaniz dilegiyle 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Ağustos 2021 Paylaş 13 Ağustos 2021 Bildiğim kadarı ile bu donanımda ACC yok abi. O dediğini denedim ben benim arabada. Şişe koyunca epey gidiyor gerçekten ama sürekli tedirgin oluyorsun devreden çıkacak diye. Bu gidişle Tesla alacaz abi [emoji4]Teknik bakımımı yap otomatik direksiyonun olayım [emoji16] 5 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 13 Ağustos 2021 Paylaş 13 Ağustos 2021 Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Ağustos 2021 Paylaş 13 Ağustos 2021 Ortağıma da almıştık bu kasadan... Güzel araç.. Güle güle kullanın.. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 13 Ağustos 2021 Paylaş 13 Ağustos 2021 Kodiaq almadan önce 2-3 kez gidip test sürüşü yapmıştım, 1.6 motor, 4x4 alacaktım, şanzımanın dur kalk trafikte ısınma sonucu kendisini korumaya alması (kenara çekip soğumasının beklenmesi ) gibi bi duyum alınca caymıştım.. konforlu ve güzel bir araçtır, allah kaza bela göstermesin inşallah.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts