Tansu Kalafatoğlu 10 Ağustos 2021 Paylaş 10 Ağustos 2021 Kısa süre içinde 5 günlüğüne gökçeada’ya gitme planım var. Adada bazı koylar ve bakir yerler varmış. Ama yüksek araçla gidilmesi şartmış. Piyasada meşhur araç kiralama şirketlerine baktım. Çok cazip gelmedi. Avrupa yakası için var mı uygun fiyatlı duster kiralayabileceğim bir yer Yorum bağlantısı
Ümit Türk 10 Ağustos 2021 Paylaş 10 Ağustos 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kısa süre içinde 5 günlüğüne gökçeada’ya gitme planım var. Adada bazı koylar ve bakir yerler varmış. Ama yüksek araçla gidilmesi şartmış. Piyasada meşhur araç kiralama şirketlerine baktım. Çok cazip gelmedi. Avrupa yakası için var mı uygun fiyatlı duster kiralayabileceğim bir yer Genişlet Ablam ve enişte 3 çocuk 2010 vw jetta ile gittiler. Araçla ilgili şikayetleride olmadı. Vapur konusu çok can sıkıcı. İstanbula dönmek için 5 saat vapur beklemişler. İşkence Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2021 (düzenlendi) Ümit Türk yazdı: Ablam ve enişte 3 çocuk 2010 vw jetta ile gittiler. Araçla ilgili şikayetleride olmadı. Vapur konusu çok can sıkıcı. İstanbula dönmek için 5 saat vapur beklemişler. İşkence Genişlet Özellikle birkaç yer var. Oralara gitmek istiyorum ama araştırdığım ve kalacağım yerin sahiplerinin demesine göre, bazı video tanıtımlarında da yüksek araba şart demişler. Yerel firmalar da var. En kötü oradan 1-2 günlüğüne kiralarım ben kabatepe’den gideceğim. Oraya kadar 4 saat. Feribot 1,5 saat civarı 10 Ağustos 2021 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 10 Ağustos 2021 Paylaş 10 Ağustos 2021 Feribotu önden internetten alınca beklemiyorsun. Ama 80 liralık geçiş 180 lira felan oluyor. Bir de saatinde orda olmazsan biletin yakıyor. Ben tüm koylara bi girip çıktım Picasso ile. Corolla daha yakındır yere ama Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2021 Mustafa Tüfekçi yazdı: Feribotu önden internetten alınca beklemiyorsun. Ama 80 liralık geçiş 180 lira felan oluyor. Bir de saatinde orda olmazsan biletin yakıyor. Ben tüm koylara bi girip çıktım Picasso ile. Corolla daha yakındır yere ama Genişlet Önceden alınca 83 yazıyor şu an. İnternetten neden 180 oluyor anlamadım? İncekum denen yer var. Özellikle oraya gitmek istiyorum ben. Ama çok uyarmışlar. Hatt çevre köylüler traktörle araç çekme işinden köşe olmuş diyorlar Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Ağustos 2021 Paylaş 10 Ağustos 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kısa süre içinde 5 günlüğüne gökçeada’ya gitme planım var. Adada bazı koylar ve bakir yerler varmış. Ama yüksek araçla gidilmesi şartmış. Piyasada meşhur araç kiralama şirketlerine baktım. Çok cazip gelmedi. Avrupa yakası için var mı uygun fiyatlı duster kiralayabileceğim bir yer Genişlet Bir suv aracın olsa bu konuyu açmazdın işte 😛 2 4 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 10 Ağustos 2021 Paylaş 10 Ağustos 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Önceden alınca 83 yazıyor şu an. İnternetten neden 180 oluyor anlamadım? İncekum denen yer var. Özellikle oraya gitmek istiyorum ben. Ama çok uyarmışlar. Hatt çevre köylüler traktörle araç çekme işinden köşe olmuş diyorlar Genişlet Fiyat değişken. Saati geldikçe artıyor da olabilir. Ben iskeleye yanastim bı feribot almadı. İkinciye sıraya girdim. O ara bilet baktım 180 mi ne diyordu sonraki feribota binebildim . 2 saatte bir olması sıkıntı. Sadece. İncekum a direk yol yok galiba baktım şimdi. Kefelos dan sonra orası. Kefelos denen yerde deli rüzgar vardı. Sörfcu kaynıyordu. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Bir suv aracın olsa bu konuyu açmazdın işte 😛 Genişlet Voltajına kapılaydım, hibriti çarpsaydıda almayaydım bundan sonra suv artık. Mustafa Tüfekçi yazdı: Fiyat değişken. Saati geldikçe artıyor da olabilir. Ben iskeleye yanastim bı feribot almadı. İkinciye sıraya girdim. O ara bilet baktım 180 mi ne diyordu sonraki feribota binebildim . 2 saatte bir olması sıkıntı. Sadece. İncekum a direk yol yok galiba baktım şimdi. Kefelos dan sonra orası. Kefelos denen yerde deli rüzgar vardı. Sörfcu kaynıyordu. Genişlet İnternette değişken fiyat var. Vakit yaklaştıkça artıyor. Ben uyarım vakitlere. Bileti internetten alıp erken yerinde olurum. Zaten adada rüzgar bol. Bazen diniyor. Videolarda hem kefelos hem de incekum’un çok sakin olduğu zamanları izledim. Ama gitmesi sıkıntı işte. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 10 Ağustos 2021 Paylaş 10 Ağustos 2021 Yerel kiralama bakardım. Orda kiralardim hatta feribota yaya binerdim öyle niyetim olursa. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2021 Mustafa Tüfekçi yazdı: Yerel kiralama bakardım. Orda kiralardim hatta feribota yaya binerdim öyle niyetim olursa. Genişlet Belki 2 gün kiralarım. Gitmek istediğim yerlere giderim. Sonra kendi aracımla gezerim diye adaya arabayla geçerim hocam. Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 10 Ağustos 2021 Paylaş 10 Ağustos 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kısa süre içinde 5 günlüğüne gökçeada’ya gitme planım var. Adada bazı koylar ve bakir yerler varmış. Ama yüksek araçla gidilmesi şartmış. Piyasada meşhur araç kiralama şirketlerine baktım. Çok cazip gelmedi. Avrupa yakası için var mı uygun fiyatlı duster kiralayabileceğim bir yer Genişlet Ben lacetti ile gezdim herhangi bir sorun yaşamadım. Gidebildiğim tüm koylara gittim lazkoyu vs. suv ihtiyacınız olmayabilir. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Ağustos 2021 Paylaş 10 Ağustos 2021 floresan her yere girer kafi derecede yüksek, abantta yaylada konfor ile gezmiştim 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2021 Çağlar Bayur yazdı: floresan her yere girer kafi derecede yüksek, abantta yaylada konfor ile gezmiştim Genişlet florasan girerse ben de girerim. Hibritler normal corolla’dan yüksek Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Ağustos 2021 Paylaş 10 Ağustos 2021 bunu en son diyen japon, o yolda karter patlatmıştı, yüksek derken, floresanda dirsekle birlikte kol da girmeli araya 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Ağustos 2021 Paylaş 10 Ağustos 2021 Corolla bu. Doğası yere yakın. Aküyü düşürme oralarda [emoji28] 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2021 Çağlar Bayur yazdı: bunu en son diyen japon, o yolda karter patlatmıştı, yüksek derken, floresanda dirsekle birlikte kol da girmeli araya Genişlet Yarın bi bacak deneyeyim. Etraf yanlış anlamaz umarım sümbül florasandan yüksek midir acaba? Mehmet Ozyurek yazdı: Corolla bu. Doğası yere yakın. Aküyü düşürme oralarda Genişlet Yok yav bu sefer kesin suv. 5 sene sonra konusunu açıyorum 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Ağustos 2021 Paylaş 10 Ağustos 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: sümbül florasandan yüksek midir acaba? Genişlet taş daha ağırdır sümbülden, çarpsa seker gider 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 10 Ağustos 2021 Paylaş 10 Ağustos 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Corolla bu. Doğası yere yakın. Aküyü düşürme oralarda Genişlet Sonra şafak Sezer gibi "baba akü yok" 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts