Arif Aykın 8 Ağustos 2021 Paylaş 8 Ağustos 2021 Oturmuş olduğum dairem 5. Kat (en üst daire) çatı yalıtımı izocamlı ve evimin kuzey batıya bakmasından dolayı yazın aşırı sıcak oluyor. Evde gündüzleri daha çok hanım ve 2 çocuk (1.5 yaş ve 6 yaşında) çocuklarım olduğundan yaklaşık 1 aylık sıcaklık yaşadığımızda çok sıcak olduğundan böyle bir cihaz aldım. Klima şu an için çok pahalı bütçeye göre ve montaj yeri sorunum var bu sebepten şu anlık bununla idare edeceğiz. Cihazı internette araştırdım çok faydasız veya çok faydalı şeklinde bir çok yorum ve video gördüm. Özellikle Hatay, Adana, Antalya gibi çok sıcak yerlerde faydasız kaldığı fakat Karadeniz bölgesi gibi yerlerde faydalı olduğu için tercih ettim. Beğenmezsek 14 gün içerisinde Koçtaş mağaza şartsız geri alacağını bildirdi şu an test aşamasında. Ürün fiyatı olarak 899 TL ye aldım. Cihaz arkasında bulunan su haznesi8 litre fakat buz kutusu koyulacağı için hacim artacağından ben 5 litre su doldurularak ve içerisine buz kutusu koyularak soğutma işlemi yaptırdım. Klima gibi olmamada ferahlatıcı serinletici görev görüyor. Soğutma modu kapalıysa normal vantilatör gibi çalışma sağlıyor. Doğal mod diye bir mod var doğal mod açıksa cihaz ara ara hızlı fanda sonra orta fanda çalışıyor ve duruyor bir mühlet sonra tekrar çalışıyor doğal esinti formu vermeye çalışıyor. Cihaz çalışırken cam açık olması gerekiyor sadece soğutma modunda veya ilk soğutma moduna alıp 30 dk kadar çalıştırıp daha sonra açılması tavsiye ediliyor su ile soğutma yaptığı için evde daha fazla nem olmasını sağlıyor bu da istemsizce sıcaklık meydana getiriyormuş. Cihaza ait fotoğraflar, fotoğraflar nedendir bilmiyorum telefonda düz olduğu halde hizliresimde yan görünüyor. 7 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 8 Ağustos 2021 Paylaş 8 Ağustos 2021 hayırlı olsun arif.. Bence is görüyor.. Bir yakınımda görmüstüm benzerini, Güzeldi.. 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 8 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 8 Ağustos 2021 Alpay Sumer yazdı: hayırlı olsun arif.. Bence is görüyor.. Bir yakınımda görmüstüm benzerini, Güzeldi.. Abi bugün daha alalı 24 saat doldurmadı öyle diyeyim dün gündüz uyurken odam sıcak diye koymuştum faydasını gördüm valla ☺️ Yorum bağlantısı
Uğur Barbaros Özdemir 8 Ağustos 2021 Paylaş 8 Ağustos 2021 Geçen yıl aynı modeli Arçelik'ten almıştım (600 TL). Bulunduğum yerde işimizi görüyor. Özellikle buz kütlesi ile beraber orta halli bir serinletme sağlıyor. Memnunum. 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 8 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 8 Ağustos 2021 Uğur Barbaros Özdemir yazdı: Geçen yıl aynı modeli Arçelik'ten almıştım (600 TL). Bulunduğum yerde işimizi görüyor. Özellikle buz kütlesi ile beraber orta halli bir serinletme sağlıyor. Memnunum. İki adet mi atıyorsunuz kütleyi. Benim evde 12 adet var 2 adet de bunla geldi 14 adet. 4 adet 4 adet atayım diyorum mesela 4 saat arayla daha çok faydasını görürüm gibi düşünüyorum Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 8 Ağustos 2021 Paylaş 8 Ağustos 2021 Klima beni patates etti bununla idare edin bence klimada birden aşırı soğutma yapıyoruz ondan sonra pert. Hayırlı olsun. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Ağustos 2021 Paylaş 8 Ağustos 2021 Mert Gulkokan yazdı: Biz yatarken bile açarız klima Klima size direk vurmayacak Orta seviyede ve 24 25 derece yatarken ayarlanırsa terlemeden rahatça uyunur katılıyorum, hatta ben 21 de çalıştırıyorum, 21 derece oda ısısı yani, gayet rahat oluyor, 24 25 sıcak gelir bana, soğuk severmi ben, yazıda pek sevmem zaten Yorum bağlantısı
Arif Aykın 8 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 8 Ağustos 2021 Valla iş yerindeki odam 25 m2 yer ve 24btu klima var 25 derece ayarlıyorum sabah akşam o derece eğer 23 22 falan yaparsam donuyorum resmen. Osman Yücel Çetin yazdı: Klima beni patates etti bununla idare edin bence klimada birden aşırı soğutma yapıyoruz ondan sonra pert. Hayırlı olsun. Karabük gibi bir yerde 1-1.5 ay kullanılacak klimaya o kadar para vermek ev ne kadar kendimin olsa da lojmana gitme ihtimalimin olması falan bu cihaza yöneltti şimdilik bununla idare edeceğiz. 1 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 8 Ağustos 2021 Paylaş 8 Ağustos 2021 Mert Gulkokan yazdı: Biz yatarken bile açarız klima Klima size direk vurmayacak Orta seviyede ve 24 25 derece yatarken ayarlanırsa terlemeden rahatça uyunur Ne yaparsam yapayım bana pek yaramıyor klima. Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 8 Ağustos 2021 Paylaş 8 Ağustos 2021 sahra/iran kliması olarak geçer. Çok uzun zaman önce çok sıcak iklim in yaşandığı bir coğrafyada saman üzerine su damlatılarak çalıştırılırdı. Demek ürün haline gelmiş. Sahra çadırında işe yarıyorsa burada da yarar. 4 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 Ağustos 2021 Paylaş 8 Ağustos 2021 Giresun gibi nemli şehirlerde randıman verir mi acaba? Yorum bağlantısı
Arif Aykın 8 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 8 Ağustos 2021 Köksal Yılmaz yazdı: Giresun gibi nemli şehirlerde randıman verir mi acaba? İyonizer özelliği mevcut siz isterseniz soğutma yerinde kullanmayıp daha fazla nem yapmasını engelleyebilirsiniz yada sürekli cam açık olacak şekilde evdeki nemi dışarı atmasını sağlayabilirsiniz diye düşünüyorum. Bizim burada göletler çok oldu yangınlar için bu sebepten önceli zamanlara göre daha fazla nem oluşuyor. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 8 Ağustos 2021 Paylaş 8 Ağustos 2021 Hava esmediği zaman iki taraftan cam açıp bu cihazı bi camın önüne size bakacak şekilde koyun, bi camdan havayı çekip üflediği için diğer tarafa doğru cereyan yapıyor, çok güzel ferahlatıyor. Bizim evde hem klima hem bu cihazdan var, klima kadar olmasa da gayet ferahlatıcı. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 8 Ağustos 2021 Paylaş 8 Ağustos 2021 Köksal Yılmaz yazdı: Giresun gibi nemli şehirlerde randıman verir mi acaba? Salonu soğutuyor iste sen hesap et.. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 Ağustos 2021 Paylaş 8 Ağustos 2021 Salonu soğutuyor iste sen hesap et..Sen Ordu daydın galiba bilirsin memleketin nem halini, bi de bu nem verirse nasıl bir ortam olur düşünemedim 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 8 Ağustos 2021 Paylaş 8 Ağustos 2021 Köksal Yılmaz yazdı: Alpay Sumer yazdı: Salonu soğutuyor iste sen hesap et.. Sen Ordu daydın galiba bilirsin memleketin nem halini, bi de bu nem verirse nasıl bir ortam olur düşünemedim 10 a 10 bir salon dusun.. İs goruyodu.. ayni urun degil ama benzeriydi .. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 8 Ağustos 2021 Paylaş 8 Ağustos 2021 Güle güle kullan abi işini görür umarım. Yalnız kafama birşey takıldı. İç anadoluda iş görür mü acaba? Bir tane yollasana deneyelim 😅 1 Yorum bağlantısı
Uğur Barbaros Özdemir 8 Ağustos 2021 Paylaş 8 Ağustos 2021 Arif Aykın yazdı: İki adet mi atıyorsunuz kütleyi. Benim evde 12 adet var 2 adet de bunla geldi 14 adet. 4 adet 4 adet atayım diyorum mesela 4 saat arayla daha çok faydasını görürüm gibi düşünüyorum 3 adet yerleştiriyoruz. Yeterli geliyor. Yorum bağlantısı
Onur Doğan 8 Ağustos 2021 Paylaş 8 Ağustos 2021 Bizde klimadan önce bu cihazdan almıştık ama İzmir gibi yerde pek randıman alamadık. Aynı cihaz 2 sene önce 399 du yanlış hatırlamıyorsam Yorum bağlantısı
Arif Aykın 8 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 8 Ağustos 2021 Oğuzkan Erışık yazdı: Güle güle kullan abi işini görür umarım. Yalnız kafama birşey takıldı. İç anadoluda iş görür mü acaba? Bir tane yollasana deneyelim 😅 Kardeşim özelden yazıyorum 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 Diyarbakırda samanlı tiplerini görmüştüm. El yapımı. İşe de yarıyordu cidden. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 Güle güle kullan kardeşim. Taşınabilir mi; sabit mi bu.. 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 9 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2021 Ayhan Asil yazdı: Güle güle kullan kardeşim. Taşınabilir mi; sabit mi bu.. Teşekkürler. Taşınabilir sabah işten geldim yatak odasına taşıdım 29 dereceydi oda attım 4 tane buz küpü 30 dk sonra 27 dereceydi oda şimdi uyuyacağım inşallah 😂 uyandıktan sonra salona alacağım orada devam eder artık. Tekerlekli normalde ama ben konsol üstüne koydum çocuklar oraya da erişiyor o yüzden gümüşlük üstüne koyacağım bu sebepten çocuklar zarar görmesin diye tekerlekleri çıkarttım. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 kuru havada daha fazla iş yapar bu. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts