Ali Darbaz 5 Ağustos 2021 Paylaş 5 Ağustos 2021 Merhaba Arabama Niken marka cam rüzgarlığı aldım. Lakin bunun öyle bir yapıştırmalıyım ki dayanıklı kopmaz uçmaz bişey olsun. Bir önce rüzgarlık otobanda 140 km hızla giderken uçtu. Allahtan gece seyahatinde boş yolda oldu. Bu Niken'de vida yuvaları ve üstünde yapışkanında mevcut. Bana bir akıl verirseniz dayanıklı uçmaz bir şekilde yapıştırmak istiyorum. Gerçek tende nasıl başlayacağımı hiç bilmiyorum. Tavsiyeler için şimdiden teşekurler. 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 5 Ağustos 2021 Paylaş 5 Ağustos 2021 bende merak ediyorum, takipteyim. fiyat nedir 4 adet için? Yorum bağlantısı
Koray Demir 5 Ağustos 2021 Paylaş 5 Ağustos 2021 Dayson Pu mastik siyah silikon ile güçlendirilerek montajı yapılmalı. Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 5 Ağustos 2021 Paylaş 5 Ağustos 2021 Abi hayırlı olsun kullanmıssın çok faydalı bir ürün biliyorsundur.Bende taktırmayı düşünüyorum ama C5 e yakışanı bulamamıştım.Seninkiler nikelajlıymış güzel tamamlar. İnşallah sağlam bir şekilde montajını yaparsın. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2021 Koray Demir yazdı: Dayson Pu mastik siyah silikon Ben bunu sipariş edeyim ozaman Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 5 Ağustos 2021 Paylaş 5 Ağustos 2021 Ali Darbaz yazdı: Ben bunu sipariş edeyim ozaman Kesinlikle tavsiye ederim kemik gibi olur 👍🏼 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2021 Evde olacaktı bişey, markasına bakıp burda paylaşayım. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 5 Ağustos 2021 Paylaş 5 Ağustos 2021 Görüntüsü cirkin olup kendisi faydalı olan bir ürün.. 2 Yorum bağlantısı
Fırat Önal 5 Ağustos 2021 Paylaş 5 Ağustos 2021 Üzerindeki banta ve başka çift taraflı bantlara güvenme. Silikonla sağlam oluyor ama arabada iz yapıyor. Daha sonra iş bilmez yıkamacılar alttan vurunca suyu gevreyen rüzgarlık kırılıyor. Tek de satılmıyor. Gidip bir takım daha almak gerekiyor. Arabama mavi led takarım ama rüzgarlık takmam. 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 5 Ağustos 2021 Paylaş 5 Ağustos 2021 Ali Darbaz yazdı: Ben bunu sipariş edeyim ozaman Çıkarmaya çalışırsan sonrasını düşünemiyorum. Çok kuvvetli yapıştırıcıdır. Simetrik ayarsızlık olur ise belli bir süre sonra bırakıyor. Yorum bağlantısı
Murat Karadağ 5 Ağustos 2021 Paylaş 5 Ağustos 2021 Dyson siyah silikonla yaparsanız hiçbir şekilde düşmez ama araçtan da zor sökersiniz, sökseniz de izini pisliğini çıkarmanız zor olur. Önerim VHB bant ile montajını yapın. 3M in VHB bantı iyidir. Genelde kaliteli tuningciler body kit, ek, spoiler gibi aksesuarları bu bantla montaj yapar, sokak arası tuningciler de dysonu sıkar bırakır. Tercih sizin. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 5 Ağustos 2021 Paylaş 5 Ağustos 2021 Rüzgarlık iyi güzel hoş da pek faydasını görmedim ben. Çünkü yüksek hızlarda zaten cam açık gidilmiyor. Kaldı ki direnç oluşturup değişik sesler yapabiliyor. Ben hiçbir arabamda kullanmadım, ama babamın eskiden Renault 12 aracında vardı. Ali Darbaz hipermil mantğına aykırı bir parça bu, rüzgar direncini arttıracak, yakıt tüketimi artacak. 2 Yorum bağlantısı
Hamit inan 5 Ağustos 2021 Paylaş 5 Ağustos 2021 Yüzeyi iyice temizle. Güneş aracı iyice kızdırdığı zaman yapıştır. Kaya gibi oldu benimkiler iki senedir nerede ise hiç salma yapmadı. Bantta 3M yazıyordu. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 5 Ağustos 2021 Paylaş 5 Ağustos 2021 Ali Darbaz yazdı: Gerçek tende nasıl başlayacağımı hiç bilmiyorum. Ben elin körü yapıştırdım. Elinde bulunan rüzgarlık çok kaliteli. Kesnlikle yapıştıktan sonra çıkmaz. İlk yapman gereken yapışacak zemini iyice temizle. Ben alkol ile temizledim. Güneşin altında yapıştırdım. Aracı 2 saatde yerinden kaldırmadım. Yapıştırmadan önce ölç biç. Yanında biri olsa beraber fikir alışverişi yapıp yapıştırsanız daha iyi olur. Bağzı detayları o görmesse sen görürsün sen görmessen o görür. Yorum bağlantısı
Deniz Kom 5 Ağustos 2021 Paylaş 5 Ağustos 2021 İstediğiniz kadar iyi yapıştırın, azimli biri eksiğini sizin arabanızdan başarılı bir şekilde tamamlayabiliyor. Sağ tarafımdaki parçalar yok bende. O kadar temiz çalmışlar ki acaba hiç mi yoktu diye onca saat inceledim. Çaldıktan sonra bantları falan da temizlemişlerdi. Sağ öndekini de oto yıkamacı uçurdu. Basınçlı suyu alttan vurduktan sonra cam fırçasını araya soktu ve tık diye aldı. 1 senedir sağ taraf açık geziyorum. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Ağustos 2021 Paylaş 5 Ağustos 2021 (düzenlendi) Banada yapıştırma değil cam kanalına geçen tip lazım, varmıdır duyan bilen, bulunmuyor, yurtdışı var ama deli pahalı satıyor adamlar... https://e-heko.com/en_GB/p/Wind-deflectors-RENAULT-CLIO-V-5d-2019-rear-deflectors-included-/15224 5 Ağustos 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 5 Ağustos 2021 Paylaş 5 Ağustos 2021 yüzey iyice temizlenmeli ben ipa ile temizleyip takmıştım. sıcah havada takmak daha iyi tutunma sağlıyor. Üzerindeki bant ile 5 sene kullandım. Yorum bağlantısı
İsa Acar 5 Ağustos 2021 Paylaş 5 Ağustos 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: Banada yapıştırma değil cam kanalına geçen tip lazım, varmıdır duyan bilen, bulunmuyor, yurtdışı var ama deli pahalı satıyor adamlar... https://renner-parchim.de/shop/en/wind-deflector-clio-5.html Bu iyiymiş fiyatı hariç 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Ağustos 2021 Paylaş 5 Ağustos 2021 Bence en güzeli geçme, nedense bulunmuyor... 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 5 Ağustos 2021 Paylaş 5 Ağustos 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: Banada yapıştırma değil cam kanalına geçen tip lazım, varmıdır duyan bilen, bulunmuyor, yurtdışı var ama deli pahalı satıyor adamlar... https://e-heko.com/en_GB/p/Wind-deflectors-RENAULT-CLIO-V-5d-2019-rear-deflectors-included-/15224 Eski tipler hep kanala geçmeliydi, şimdi çoğu yapışkanlı. Yağmurda falan iyi oluyor ama aracı yıkayınca arada kalan kısmı silmek zor oluyor. Camı indirip silsen, 4 camı da tek tek aç sil her seferinde. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 5 Ağustos 2021 Paylaş 5 Ağustos 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: Banada yapıştırma değil cam kanalına geçen tip lazım, varmıdır duyan bilen, bulunmuyor, yurtdışı var ama deli pahalı satıyor adamlar... https://renner-parchim.de/shop/en/wind-deflector-clio-5.html Climair ve Heko markalara bakılabilir. Vergi hariç 700-800 arası fiyatı var kargo dahil. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Ağustos 2021 Paylaş 5 Ağustos 2021 (düzenlendi) Aydın Sert yazdı: Eski tipler hep kanala geçmeliydi, şimdi çoğu yapışkanlı. Yağmurda falan iyi oluyor ama aracı yıkayınca arada kalan kısmı silmek zor oluyor. Camı indirip silsen, 4 camı da tek tek aç sil her seferinde. çok sıkıntı olmuyor, aklınızda olsun, yan camlara içten dıştan WAX yada araba cilası sürün olmadı hızlı cila sürün, leke su vs. tutmaz, kaliteli wax ta ise UV az geçer. Harun Kocaçalışkan yazdı: Climair ve Heko markalara bakılabilir. Vergi hariç 700-800 arası fiyatı var kargo dahil. bu nasıl saçmalıktır arkadaş, fiyata bak yahu.. halbuki ne güzel 5 Ağustos 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 5 Ağustos 2021 Paylaş 5 Ağustos 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: çok sıkıntı olmuyor, aklınızda olsun, yan camlara içten dıştan WAX yada araba cilası sürün olmadı hızlı cila sürün, leke su vs. tutmaz, kaliteli wax ta ise UV az geçer. bu nasıl saçmalıktır arkadaş, fiyata bak yahu.. Aslında fiyatı yıllardır aynı aralıkta. 30-40 Euro ya da Pound. https://www.ebay.co.uk/itm/114471611575 Türk lirası aşırı değer kaybettiği için bu şekilde. Örneğin aynı ürünü 2018 de almış olsanız 350 tl veriyorsunuz. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 5 Ağustos 2021 Paylaş 5 Ağustos 2021 (düzenlendi) İnanılmaz ses yapıyor bende ki yukarıda çatıda bir takım sıfır duruyor takmıyorum o da gürültü yapar diye. Geçen haftalarda Ön camların rüzgarlıklarını kırdım sinirden kenara çekip 5 Ağustos 2021 tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2021 Yağmurlu havalarda camı açamadığım için, klima veya havalandırma kullanmak zorunda kalmam neticesinde bu yola başvurdum. Ayrıca sürücü camında çok çirkin bir yolunma durumu mevcut. Akşam yakın plan resim çeker gösteririm. Sayglıar Yorum bağlantısı
Recommended Posts