Rasim Bolat 8 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 8 Ağustos 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: O tarihlerde zor Mersine geleceğim ben. Arda Bülent patrona sözüm var. Orada buluşalım. Aşk vadisinde Abim eminmisin cehennem Çukurova'nın altında sonra güneye ateş etmeyin.. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 8 Ağustos 2021 Paylaş 8 Ağustos 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Bu hafta 35 dereceyi görecek. Adanadan gelince çok rahatsız etmez. Nevşehirin en güzel dönemi eylül ve mayıs. Ürgüpte gezecek pek yer yok. Nevşehirin gece hayatı ordadır. Avanos çanak çömlek. Gezilmeli Kaymaklı veya derinkuyu yeraltı şehri gezilmeli Göreme tabi ki gezilmeli Uçhisar kalesine çıkılmalı. Sabah 5 te kalkıp balonlar izlenmeli Haftaya sıcaklar biraz düşecek. Adanadan sonra rahatsız etmez. Kesin karar verirseniz tura katılmayacaksanız tam program yaparım ben size Kalacak yere referans olabileceğim yerler var isterseniz. Allah kismet ederse sonbaharda yanindayim emmi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Ağustos 2021 Paylaş 8 Ağustos 2021 Abim eminmisin cehennem Çukurova'nın altında sonra güneye ateş etmeyin..Ben ağustosta adanaya gitmiş adamım. [emoji23]Tabi bir daha gitmemek üzere söz vermiştim. Allah kismet ederse sonbaharda yanindayim emmi. En güzel mevsimi. Önceden haber ver. Yer ayarlayım. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 8 Ağustos 2021 Paylaş 8 Ağustos 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Ben ağustosta adanaya gitmiş adamım. 30 ağustos 1993 tarihinde sabah 7:30 da adana otogarda otobüsten indik sanki ssç kurutma makinesi asfalttan yukarı doğru üflüyordu. Halen aklımda dır. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Ağustos 2021 Paylaş 8 Ağustos 2021 30 ağustos 1993 tarihinde sabah 7:30 da adana otogarda otobüsten indik sanki ssç kurutma makinesi asfalttan yukarı doğru üflüyordu. Halen aklımda dır.Adanada toplantı yapmıştık. Üstelik oruçtuk. Ben dayanamadım ve Ahmetin yayladaki evlerine gittim. Bir daha da dönmedim adanaya. Yayladaki evde kalmıştım. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 8 Ağustos 2021 Paylaş 8 Ağustos 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Adanada toplantı yapmıştık. Üstelik oruçtuk. Ben dayanamadım ve Ahmetin yayladaki evlerine gittim. Bir daha da dönmedim adanaya. Yayladaki evde kalmıştım. Bizde arkadaşlarla beraber Tarsus a geçtik. Bir gece dam palasta kaldıktan sonra Ankaraya dönmüştük. 1 Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 8 Ağustos 2021 Paylaş 8 Ağustos 2021 Yeraltı şehirlerini gezmek isteyenlere tavsiyem kapalı alan dar alan sıkıntınız varsa dikkat edin. Eşim de böyle bir problemi olduğunu orada farketti kendini dışarı zor attı. Çok dar zor sığılan eğilerek bir süre yürümek gereken yerler oluyor hazırlıklı olmak gerek. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 Çiğdem Kaya Bilgiç yazdı: Yeraltı şehirlerini gezmek isteyenlere tavsiyem kapalı alan dar alan sıkıntınız varsa dikkat edin. Eşim de böyle bir problemi olduğunu orada farketti kendini dışarı zor attı. Çok dar zor sığılan eğilerek bir süre yürümek gereken yerler oluyor hazırlıklı olmak gerek. Giriş kapısı normal iken, çıkış kapısı köpek kulübe kapısından hallice olunca kaçınılmaz son. Bir yer altı şehrinde son 400 metreyi nerdeyse emekleyerek geçmiştim . Daha da hiç bir kuvvet sokamaz beni oraya:) 2 Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 (düzenlendi) Cem Işık yazdı: Giriş kapısı normal iken, çıkış kapısı köpek kulübe kapısından hallice olunca kaçınılmaz son. Bir yer altı şehrinde son 400 metreyi nerdeyse emekleyerek geçmiştim . Daha da hiç bir kuvvet sokamaz beni oraya:) Evet girişi normalmiş gibi havası veriyor darlıkla alakalı girişte yeterli uyarı varmıydı hatırlamıyorum varsa da biz görmedik. Ben severek girdim girdiğime de değdi beğendim. Ayrıca onca yolu gittikten sonra dağın başında otopark parası vermek garibimize gitti. Hem yeraltı şehrine giriş parası o tamam hem de bir o kadar otopark parası verdik her yer bomboşken 😀 ama sektör canlansın destek olsun diye verdik tabi yine. Oysa ki 50mt sonra tesis dışına çıkıyorsunız 😄 bizim buralar olsa çift sıra park olurdu dışarıda 9 Ağustos 2021 tarihinde Çiğdem Kaya Bilgiç tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 Giriş kapısı normal iken, çıkış kapısı köpek kulübe kapısından hallice olunca kaçınılmaz son. Bir yer altı şehrinde son 400 metreyi nerdeyse emekleyerek geçmiştim . Daha da hiç bir kuvvet sokamaz beni oraya:)Orada yaşayan insanlar 1.50 boyunda ve 45 Kilo. Bence de sen girme bir daha [emoji378] Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Ben ağustosta adanaya gitmiş adamım. Tabi bir daha gitmemek üzere söz vermiştim. Sene 2005 falan ben de gittim ama yağmur yağmıştı Adana'ya Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 O zamanlarda yiyecek mi var doğru dürüst.. Sürekli baskınlar savaşlar çeteler.. Adamlar yerin 7 kat altına sığınmışlar.. Yeri gelmiş günlerce aylarca çıkamamışlar.. Boyları maksimum 1,50 ye ancak ulaşabilmiş.. Kendilerine göre yapmışlar işte.. Ne bilsinler Cem'in geleceğini 2 2 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 Ben de Kayseri Ağırnas'taki yer altı şehrini gezmiştim. Tabi yarısını bile gezemedim. Çok dar yerler var, Hande Ataizi'nin tuvalet camında sıkışıp kaldığı gibi kalırım diye ileri gitmedim. 1 3 Yorum bağlantısı
Rasim Bolat 9 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2021 Mehmet bey 1.gün kaymaklı yeraltı şehri derinkuyu yeraltı şehri uçhisar kalesi ; Aynı taraftalar galiba yarım günde gezebilirsem eger. 2. gün üçgüzeller göreme açık hava parkı cavuşun paşabağları avanos avanos çömlek atölyeleri tam günde'de buraları gezmek istiyorum. Ayrıca müze kart geçerli mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 Mehmet bey 1.gün kaymaklı yeraltı şehri derinkuyu yeraltı şehri İki yer altı şehrine gerek yok. erken kalkın ve balonların kalkışını izleyin. Yada akşam kızılçukurdan gün batımını izleyin. 1 Yorum bağlantısı
Rasim Bolat 9 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2021 Yol üstü Adanadan gelirken onun için kaymaklı ve derinkuyu yeraltı şehirleri. Ayrıca şarap önerisi vardı galiba sanırsam mehmet bey🤪 Yorum bağlantısı
Rasim Bolat 10 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2021 Son bir sorum olacak Nevşehir'de kaplıca var mı?😃 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Ağustos 2021 Paylaş 10 Ağustos 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: erken kalkın ve balonların kalkışını izleyin. türk gecesinden gelmişsin..... öğlen zor uyanır insan Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Ağustos 2021 Paylaş 10 Ağustos 2021 Yol üstü Adanadan gelirken onun için kaymaklı ve derinkuyu yeraltı şehirleri. Ayrıca şarap önerisi vardı galiba sanırsam mehmet bey[emoji2957]Özelden ulaş bana Son bir sorum olacak Nevşehir'de kaplıca var mı?[emoji2]Fiziki olarak var. Kozaklı ilçesinde çok güzel tesisler var ve meşhurdur ama şöyle bir durum var. Nevşehirin 5 ilçesi merkeze 20 km iken Hacıbektaş 40, Kozaklı 90 km. türk gecesinden gelmişsin..... öğlen zor uyanır insanUyanmak isteyen Türk gecesine gitmesin. 1 Yorum bağlantısı
Rasim Bolat 12 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 12 Ağustos 2021 Herkese teşekkürler öne çıkan önemli her yeri gezme imkanım oldu.sabah tatil dönüşü. yaz günü sağanak yağışta ıslanıp hasta oldum ya en komiği de güneş kremi getirmem oldu.🤭🤭🤭 2 Yorum bağlantısı
Serkan Maden 8 Temmuz 2022 Paylaş 8 Temmuz 2022 Senelik iznimin iki gününü Nevşehire ayıracağım. Karstan Kayseriye geçeceğim. Sabah Kayseri tarafından sırasıyla ilk gün Avonos merkez, Göreme açık müzesi, Uçhisar kalesi, Göreme Aşk vadisi. Ikinci gün Derinkuyu yer altı şehrini gezip Ankaraya geçmeyi planlıyorum. Bölgeyi bilenler bu sıralama mantıklımıdır? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Temmuz 2022 Paylaş 8 Temmuz 2022 Avanos Zelve Paşabağları Aşk vadisi Göreme Açık hava müzesi Uçhisar kalesi Derinkuyu yer altı şehri Ihlara vadisi Bu daha doğru Serkan. Elemek zorunda kalırsan açık hava müzesini ele Vaktin az ise Ihlaraya gidemeyeceksen Derinkuyu yeraltı şehri yerine Kaymaklı yeraltı şehrine git. 3 1 Yorum bağlantısı
Serkan Maden 8 Temmuz 2022 Paylaş 8 Temmuz 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Vaktin az ise Ihlaraya gidemeyeceksen Derinkuyu yeraltı şehri yerine Kaymaklı yeraltı şehrine git. Ihlara vadisine gitmeyi düşünmüyorum. Kaymaklı yeraltı sehride Derinkuyu gibi büyükse gitmeye gerek yok dediğin gibi. Ilk gün sıralamasınıda güncelledim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Temmuz 2022 Paylaş 8 Temmuz 2022 Serkan Maden yazdı: Ihlara vadisine gitmeyi düşünmüyorum. Kaymaklı yeraltı sehride Derinkuyu gibi büyükse gitmeye gerek yok dediğin gibi. Ilk gün sıralamasınıda güncelledim. Derinkuyu yolunu uzatır. Kaymaklıya git. Pek farkı yok. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts